FANDOM


Seizoen 14

Aflevering 3000

DSC 0020

Algemene Informatie

Aflevering 3000 werd uitgezonden op 16 februari 2005. In deze extra-lange aflevering staan de bevallingen van Trudy Tack de Rixart de Waremme, Veronique Van den Bossche en Els D'hollander centraal.

Inhoud

Trudy wordt in het ziekenhuis opgenomen met weeën. De eveneens zwangere Veronique ergert zich, want zij wil als eerste bevallen om zo het recht op het Van den Bossche-imperium aan haar kind te laten toekomen. In een ultieme poging om haar doel te behalen, besluit ze haar bevalling te laten inleiden. Intussen bevalt Els thuis totaal onverwachts op het toilet van een dochter Dieuwke.

Jan zet al snel het ziekenhuis op stelten, want als zelfverklaarde 'pater familias' wil hij de bevallingen van Trudy en Veronique bijwonen. Het is uiteindelijk Trudy die als eerste bevalt, van een dochter Louise, en pas nadien Veronique van een zoontje Cédric. De gemoederen worden al snel bedaard wanneer Rita de blijde ouders verrast met een bezoek van zanger Johnny Logan.

Foto's

Trivia

  • Tijdens deze extra lange aflevering zijn er ook enkele bekendheden te zien, waaronder Tanja Dexters, Johnny Logan en Tonya.