FANDOM


Aflevering 5000
Familie afl5000 32
Seizoen Seizoen 22
Seizoensnummer 115
Week Week 23
Eerste uitzending 1 februari 2013
Navigatie
Vorige aflevering Aflevering 4999
Volgende aflevering Aflevering 5001

Aflevering 5000 is de 115de aflevering van het 22ste seizoen en werd voor het eerst uitgezonden op vrijdag 1 februari 2013.

Inhoud

De trouw van Marie-Rose en Mathias staat voor de deur. Ronny De Praet houdt de touwtjes stevig in handen en verwacht dat alles goed zal verlopen. Iedereen is aanwezig op het feest maar alleen Rita Van den Bossche is te laat omdat ze weer gedronken heeft. Patrick Pauwels komt op deze manier te weten dat Rita een drankverslaving heeft en brengt haar weer naar huis voor de rest van de familie haar zo aantreft. 

Mieke Van den Bossche en Niko Schuurmans komen te weten dat Jana Pleysier het uitgemaakt heeft met Evy Hermans. Wanneer Niko Evy probeert te troosten, begint Mieke te merken dat er meer aan de hand is tussen de twee.  's Avonds vertrekken Marie-Rose en Mathias naar een romantisch weekend

Cast

(Acteursnaam - Personage)

Hoofdpersonages

Nevenpersonages

Gastpersonages

Trivia

  • Tijdens de scenes op het trouwfeest zijn zowel Patrick als Ronny samen te zien. Dit was voor acteurs Ludo Hellinx en Mark Tijsmans een leuk weerzien sinds beide acteurs afscheid namen van elkaar in de populair TV-reeks "Flikken".

Quotes

{{{quotes}}}

Foto's

Links

{{{links}}}

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.