FANDOM


† Andreas Mitsides
Seizoenen 1213141516 Familie2819
Eerste verschijning Aflevering 2556 - 7 maart 2003
Laatste verschijning Aflevering 3595 - 18 mei 2007
Gespeeld door Kristoff Clerckx


Kinderen Dieuwke Mitsides
Ouders Onbekend
Huidige categorie Vorige Hoofdpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenBeroepslevenVerhaallijnenTriviaGeneriekGalerijFoto'sLees Meer

Algemene Informatie

Andreas Mitsides is een hoofdpersonage dat van 7 maart 2003 tot en met 18 mei 2007 vertolkt wordt door Kristoff Clerckx.

Familie en Liefdesleven

Andreas leert Els D'hollander kennen in Cyprus wanneer ze daar op vakantie is na de dood van haar derde echtgenoot Jo Bervoets. Andreas voelt zich meteen aangetrokken tot Els en hij kan voorkomen dat ze zelfmoord pleegt. Wanneer Els terug naar België gaat, besluit Andreas om haar achterna te reizen zodat ze samen een toekomst kunnen opbouwen. Later  trouwen de twee met elkaar en krijgen ze samen een dochtertje: Dieuwke Mitsides

Hun huwelijk komt abrupt tot een einde wanneer Andreas weer in aanraking komt met de Cypriotische maffia. Andreas wordt vermist, maar de politie vermoedt dat hij overleden is. Wanneer ze zijn lichaam toch vinden, gaat Els hem (buiten beeld) identificiëren. 

Beroepsleven

Andreas werkte als veiligheidsagent in Cyprus en houdt van avontuur. In België zoekt hij ook vaak het avontuur op met zijn job bij de Cypriotische ambassade, maar dat zorgt voor onenigheid met Els. Enkele jaren later starten ze samen het bewakingsbedrijfje Safe.

Verhaallijnen

Trivia

Generiek

Galerij

Foto's

Lees Meer

  • Voor meer informatie over het overlijden van Andreas, zie hier.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.