FANDOM


Huidige Relaties: Anna en Albert

In 2017 hebben Anna en Albert opnieuw hevige ruzie. Op een avond staat Anna bij haar zoon voor de deur met de boodschap dat Albert haar bedrogen heeft. De volgende dag komt Albert volledig in paniek naar de Jan en Alleman, in de hoop Anna daar te vinden, maar zij wil niet met hem praten. Uiteindelijk komt Jan te weten dat Anna kwaad is omdat Albert opnieuw met andere vrouwen aan het dansen was. Albert besluit zijn dansschoenen voorgoed op te bergen, omdat hij Anna niet kwijt wil.

Galerij

Foto's

Trivia

  • Anna en Albert hebben het langst lopende huwelijk uit Familie. Met de tijdsprongen bijgerekend zijn ze anno 2017 reeds 33 jaar getrouwd. 
  • Ook in het echte leven worden acteurs Ray Verhaeghe en Annie Geeraerts vaak samen gespot. Ze zijn doorheen de jaren goede vrienden geworden, en gaan vaak samen naar evenementen en premières. 
  • In 2016 worden Anna en Albert uitgeroepen tot het oudste soapkoppel ter wereld.

Lees Meer

  • Voor het huwelijk van Anna en Albert, zie hier.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.