FANDOM


Woningen

Bewoners

Tijdens het 19de seizoen komt dit appartement, gelegen in Mechelen, voor het eerst in beeld. Dimitri Roels, de eigenaar van het café dat zich onder het appartement bevindt, woont hier oorspronkelijk. Ook Rita Van den Bossche woont in hetzelfde gebouw, maar in een kleiner appartement dat gelegen is naast Dimi's appartement.

Wanneer Dimitri zowel het café als zijn twee appartementen wil verkopen, heeft Jan Van den Bossche plots het wilde idee om het café over te nemen. Linda Desmet is hier eerst niet blij mee, want ze wil niet verhuizen. Jan heeft echter hun huidige appartement al verkocht aan een ander koppel en slaagt erin om Linda te laten bijdraaien. Jan, Linda, Guido Van den Bossche en Maarten Van den Bossche verhuizen naar één appartement, terwijl Rita Van den Bossche in haar appartement blijft wonen.

Tijdens het 22ste seizoen verlaat Rita haar appartement. Jan besluit Rita's appartement om te bouwen tot een ruime badkamer. De reden hiervoor is de terugkeer van Leen Van den Bossche, die ook haar intrek neemt in het appartement. Na de geboorte van Arthur Van den Bossche gaat ze op zoek naar een eigen stekje en verhuist ze.

Tijdens het 23ste seizoen gaan de verbouwingen verder, omdat Linda eindelijk na enkele jaren iets wil doen aan het interieur van het appartement. Het appartement krijgt een hele nieuwe look. Later dit seizoen keert Maarten terug naar België en neemt eerst zijn intrek bij Jan, maar beslist nadien om bij Leen te gaan wonen. Tijdens het 24ste seizoen verlaat ook Guido het appartement. Hij neemt zijn intrek bij zijn zwangere vriendin Emma Verdonck en haar vader Frank Verdonck. Niet veel later krijgen Jan en Linda het gezelschap van Simon Feyaerts tot hij verhuist naar het huis van de 'Friends'. Jan en Linda krijgen nadien het gezelschap van Leen, Faroud Kir en Arthur die hun intrek nemen in de leegstaande kamers.

Doorheen de jaren werd er aan de volgende logés onderdak aangeboden om diverse redenen: Jelle Van den Bossche, Pierrot Van den Bossche, Evy Hermans, Roos Sterckx, Albert Thielens, Mathias Moelaert, Mieke Van den Bossche, Niko Schuurmans, Benny Coppens en Patrick Pauwels.

Huidige Bewoners

Vorige Bewoners

Vorige Logés

Foto's

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.