FANDOM


Huidige Relaties: Arno en Estee

Seizoen 24 - heden

Arno Coppens en Estee Eeckelaert leren elkaar kennen op school. Arno is leerkracht Informatica en Estee is leerkracht Zedenleer. Liesbeth nodigt Estee uit op de verjaardag van Stefanie, om te komen eten. Ze is benieuwd naar haar schoondochter. Benny vindt Estee een leuk meisje, maar Liesbeth vindt haar niet leuk. Ze denkt dat ze haar niet leuk vindt en ze is teleurgesteld in haar.

Estee vindt Liesbeth te opdringerig en ze vindt het niet leuk om elke keer bij de ouders van Arno op bezoek te gaan. Ze stelt hem voor om bij haar te komen wonen, want zij woont al sinds haar achttiende alleen. Arno stemt toe en wanneer hij het aan Liesbeth vertelt, is ze niet blij. Ze wilt dat hij bij haar blijft wonen, maar het besluit van Arno staat vast en hij verhuist naar het huis van Estee.

Tijdens het 25ste seizoen vraagt Arno haar ten huwelijk. De twee stapten in het huwelijksbootje tussen seizoen 25 en 26, meer bepaald in juli 2016.

Foto's

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.