FANDOM


Affaire-Bramenbrenda2

Bram komt voor het eerst in beeld wanneer Brenda Vermeir in hetzelfde hotel als hem op vakantie is. Ze raken aan de praat en hij vertelt haar dat hij in een moeilijke scheiding verwikkeld zit. Aangezien het intussen ook minder goed gaat tussen Brenda en Bart, raakt ze geïnteresseerd in hem. Bram merkt dit en zoekt al snel toenadering, maar uiteindelijk houdt Brenda de boot af. De twee besluiten wel vrienden te blijven en bovendien wil Bram als vertegenwoordiger van de bank Brenda helpen om haar keten van fitcenters verder uit te bouwen.

Na verloop van tijd begint het slechter en slechter te gaan tussen Bart en Brenda. Ze probeert Bram te verleiden, maar deze keer is het hij die weigert. Brenda is teleurgesteld en wil uitzoeken wat de reden hiervoor is. Ze komt er uiteindelijk achter dat hij ten tijde van de reis wel degelijk aan het scheiden was, maar dat hij en zijn echtgenote op hun beslissing zijn teruggekomen, nadat ze erachter kwamen dat hun zoontje ernstig ziek is. Met enige moeite respecteert Brenda de keuze van Bram. De twee blijven wel zakenpartners.


Begin Einde Reden
Februari 2007 Juni 2007 Bram verbrak contact

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.