FANDOM


Chris
Seizoenen 21 21Kris
Eerste verschijning Aflevering 4787 - 14 februari 2012
Laatste verschijning Aflevering 4819 - 29 maart 2012
Gespeeld door Deborah De Ridder


Kinderen -
Ouders Onbekend
Huidige categorie Vorige Gastpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenStudies en BeroepslevenVerhaallijnenFoto's

Algemene Informatie

Chris is een gastpersonage dat van 14 februari 2012 tot en met 29 maart 2012 vertolkt wordt door Deborah De Ridder.

Familie en Liefdesleven

Chris was de vriendin van maître Jana Pleysier. Tot 14 februari zijn Maarten Van den Bossche en Roos Sterckx ervan overtuigd dat Chris een man is. Ze zijn dan ook enorm verbaasd wanneer Chris opduikt in de KomEet tijdens het Valentijnsdiner.

Studies en Beroepsleven

Chris werkt in de reclamesector en moet daarom steeds tot laat werken. Toch klaagt ze omdat Jana telkens lang moet werken in het restaurant.

Verhaallijnen

Chris was de vriendin van maître Jana Pleysier. Tot 14 februari zijn Maarten Van den Bossche en Roos Sterckx ervan overtuigd dat Chris een man is. Ze zijn dan ook enorm verbaasd wanneer Chris opduikt in de KomEet tijdens het Valentijnsdiner. Chris werkt in de reclamesector en moet daarom steeds tot laat werken. Toch klaagt ze omdat Jana telkens lang moet werken in het restaurant.

Enkele dagen later komt een woedende Chris plotseling aan bij de KomEet. Ze begint ruzie te maken met Jana en ze beschuldigt haar ervan een relatie te hebben met Roos. Wanneer ze eindelijk gekalmeerd is en verdween, vertelt Jana aan Maarten en Roos dat ze het heeft uitgemaakt met haar. Wanneer Roos en Maarten op een dag aankomen in hun restaurant, is het helemaal verwoest. Ze komen later te weten dat Chris hier achter zit.

Chris blijft Jana stalken ookal zijn ze al weken uit elkaar. Jana heeft bang om alleen te blijven waardoor ze zelfs gaat wonen bij Mieke Van den Bossche. Wanneer Jana doet alsof ze een relatie heeft met Evy Hermans, begint Chris in te zien dat ze Jana voorgoed kwijt is en ze verdwijnt voor even.

Toch is het nog niet voorbij want Chris gaat op een dag Evy opzoeken bij de VDB Holding en gaat daarna naar het appartement van Mieke om haar op te wachten. Het komt tot een gevecht tussen Mieke, Chris en Evy maar gelukkig was Niko Schuurmans er op tijd samen met de politie. Chris wordt opgepakt en verdwijnt.

Foto's