FANDOM


Cynthia
Seizoenen 20 Cynthia
Eerste verschijning Aflevering 4572 - 14 maart 2011
Laatste verschijning Mei 2011
Gespeeld door Grietje Vanderheijden


Kinderen -
Ouders Onbekend
Huidige categorie Vorige Gastpersonages
Algemene InformatieVerhaallijnenFoto's

Algemene Informatie

Cynthia is een gastpersonage dat van 14 maart 2011 tot en met mei 2011 vertolkt wordt door Grietje Vanderheijden.

Verhaallijnen

Peter wilt dat Rob Gerrits Human Resources Management gaat studeren aan de universiteit voor VDB Electronics, maar dat ziet hij helemaal niet zitten. Hij heeft echter weinig keuze en neemt tijdelijk zijn intrek in het studentenhuis van Pierrot Van den Bossche.

Rob is zenuwachtig voor zijn eerste dag aan de universiteit en hij is blij dat Evy Hermans hem wegwijs zal maken in Leuven. Op de unief maakt Rob kennis met medestudente Cynthia, die veel interesse in Rob toont. Evy denkt dat hier meer achter zit, maar Cynthia gebruikt Rob zijn kennis gewoon om haar te helpen bij opdrachten. Ze beslissen samen te werken aan een groepswerk. Na verloop van tijd wordt Cynthia echt verliefd op Rob, maar de 50-plusser wijst de studente vriendelijk af.

Foto's

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.