FANDOM


Seizoen 14

 De geboorte van Berre D'hollander


Inhoud

Berre D'hollander wordt geboren in mei 2005.

Heidi Janssens en René D'hollander trouwen tijdens het 14de seizoen en kort nadien komt Heidi te weten dat ze ook zwanger is. Ondanks haar zwangerschap wil Heidi er niet aan denken om het rustig aan te doen. Ze blijft haar eigen hotelketen Villa Select beheren en start bovendien een evenementenbureau. Wanneer ze in het ziekenhuis opgenomen moet worden, beseft ze dat ze het kalmer aan moet doen en ze blijft thuis om te rusten. Daarna neemt ze de beslissing om thuis te bevallen, omringd door haar vrienden en familie. Enkele dagen later, in het bijzijn van René, Gustaaf, Els en Isabelle, bevalt Heidi van de kleine Berre.

Berre lijkt wel niet in het perfecte gezinnetje geboren. Wanneer de relatie tussen zijn ouders niet meer van een leien dakje verloopt, wordt er hevig gestreden over het hoederecht. Uiteindelijk komt alles goed en vertrekken René, Heidi en de kleine Berre als herenigd gezin naar Cyprus.

Foto's

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.