FANDOM


Seizoen 15

 De geboorte van Jelle Van den Bossche


Inhoud

Jelle Van den Bossche wordt op 30 juni 2006 geboren.  Tijdens de seizoensfinale van het 15de seizoen is zo goed als heel de familie Van den Bossche aanwezig op de trouw van Veronique Van den Bossche en Mario Van de Caveye in Kroatië. De hoogzwangere Brenda bleef echter thuis met de kinderen Pierrot Van den Bossche, Leen Van den Bossche en Maarten Van den Bossche.

De zwangere Brenda helpt opkuisen bij Leen en Maarten na een stevig feestje, wanneer de weeën op gang komen. Tijd om naar het ziekenhuis te gaan is er niet meer. De familie zit in Kroatië, dus zij kunnen niet helpen. Bart is ook niet te bereiken omdat de telefoon kapot is. Maar met uitstekende hulp van Leen zet Brenda een zoontje op de wereld. Bart en Brenda noemen hem Jelle. Het is dankzij deze geboorte dat Leen ervoor koos om dokter te worden.

Foto's

Trivia

  • Jelle was slechts enkele minuten als baby te zien, omdat hij geboren wordt in de laatste aflevering voor de tijdsprong van drie jaar in seizoen 16

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.