FANDOM


Seizoen 7

Seizoen 8

De ontvoering van Hanne Van den Bossche

Hanne Van den Bossche verdween spoorloos na haar doopsel en de politie vindt geen enkel spoor van de daders. Bart Van den Bossche en Brenda Vermeir zijn de wanhoop nabij, tot Brenda zich herinnert dat ze op de dag van Hanne's geboorte vreemd bezoek kreeg in het ziekenhuis. Een verwarde vrouw bezocht alle vrouwen die net bevallen waren, maar leek op dat moment zeer vriendelijk. Bart haalt er de media bij, en hoopt zo de vrouw te kunnen overtuigen om Hanne terug naar haar familie te brengen.

Ondertussen wordt Hanne door Daniëlle Vinck vastgehouden in de Elzas. Daniëlle verloor zelf haar kindje en is sindsdien verward en onstabiel. Wanneer Daniëlle te horen krijgt dat ze terminaal ziek is, en in het ziekenhuis wordt opgenomen, neemt ze contact op met Bart en Brenda. Ze reizen meteen naar de Elzas en komen terug in contact met hun dochtertje, na een zoektocht van maanden.

Nadien blijven Bart en Brenda nog enkele dagen in de buurt zodat Daniëlle op een waardige manier afscheid kan nemen van Hanne voor ze sterft. Ze gaan zelfs naar haar begrafenis, omdat ze medelijden hadden met de vrouw. De ouders van Daniëlle, de graaf en de gravin van Rullingen, voelen zich zo schuldig voor de daden van hun dochter dat ze Hanne in hun testament zetten en beschouwen als een echte kleindochter.

Foto's