FANDOM


Seizoen 8

Peter Van den Bossche leeft en keert terug naar België


Inhoud

Tijdens het 8ste seizoen keert Peter Van den Bossche plotseling terug. Hij werd schijndood aangetroffen in Amerika maar bleek dus niet dood te zijn zoals de familie al jarenlang dacht. 

Na jaren van onzekerheden komt er eindelijk duidelijkheid over het lot van Peter Van den Bossche. Hij is niet dood, enkel schijndood. Veronique Van den Bossche, Henk en Rikkert Moortgat reizen naar Cuba om Peter voor eens en altijd uit de klauwen van sekteleider Salomon te bevrijden. ze brengen Peter terug mee naar België, maar hij heeft de grootste moeite om af te kicken van de drugs.

Foto's

Trivia

  • Vanaf dit punt wordt de rol van Peter Van den Bossche vertolkt door Gunther Levi. Voordien nam Erik Goossens de rol van Peter op zich, maar die verliet tijdens het 4de seizoen de reeks. 

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.