FANDOM


Dré 'Andrea' Dreessen
Seizoenen 12 Dredreessen-portret
Eerste verschijning Oktober 2002
Laatste verschijning 2003
Gespeeld door Celia Bogaert


Kinderen -
Ouders Onbekend
Huidige categorie Vorige Nevenpersonages
Algemene InformatieVerhaallijnenFoto's

Algemene Informatie

Dré 'Andrea' Dreessen is een nevenpersonage dat van oktober 2002 tot en met 2003 vertolkt wordt door Celia Bogaert.

Verhaallijnen

Jef Lits en Jos Janssens maken kennis met hun nieuwe college: de jonge, knappe politie-inspecteur Dré Dreessen. Ondertussen valt het Walter Dierckx op dat Carine Wattez zich de laatste tijd enorm vreemd gedraagt. Ook hun huisbaas Jules heeft dit in de gaten en steekt zijn licht op bij Rita Van den Bossche over de situatie van Walter. Jules haalt de achterstallige huur op bij Walter. Hij stelt zich vragen bij het gedrag van Carine. Jules komt te weten dat Carine, na haar ontslag jaren geleden, in de prostitutie beland is. Ze heeft volledig gebroken met haar verleden, maar haar pooier Ludo Bracke wil Carine niet zomaar laten gaan en chanteert haar. Walter wil zijn echtgenote helpen met de betalingen, maar dat zorgt ervoor dat ze in problemen komen bij de huisbaas. Wanneer ze hun huur niet kunnen betalen, zet Jules de twee op straat. Walter en Carine nemen nadien hun intrek in de duplexwoning van Isabelle Solie en Albertine Solie. Ludo blijft Carine echter lastig vallen en voor Walter is de maat vol. Zowel Ludo als Walter zetten Carine voor een voldongen feit. Walter wil dat Carine volledig met haar verleden kapt, maar Ludo wil niet zomaar opgeven. Wanneer Ludo enkele weken later dood wordt teruggevonden, stellen inspecteurs Janssens en Dreessen zich verschillende vragen. Dré en Janssens onderzoeken de moord op Ludo Bracke en ze roepen Carine en Walter op voor ondervraging op het politiebureau. Mieke Van den Bossche steekt haar licht op bij Dré en Janssens. Dré voelt Carine aan de tand. Rechercheur Janssens heeft nieuws voor Walter. Walter bekent aan Anna Dierckx dat hij voor de onderzoeksrechter moet verschijnen. Uiteindelijk wordt de dood van Ludo opgeklaard, en hebben de twee er nies mee te maken.

Foto's

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.