FANDOM


Els D'Hollander & Jo Bervoets
Huwelij kels 11

Getrouwd in

Seizoen 11

Huidige status

Ontbonden door Jo's dood

Soort huwelijk

Kerkelijk

In aflevering 2422 vindt het huwelijk van Els D'hollander en Jo Bervoets plaats.

Huwelijk

Jo en Els trouwen en vertrekken meteen na de plechtigheid op huwelijksreis. Hun vliegtuig wordt echter gekaapt en Jo probeert er alles aan te doen om zijn echtgenote te beschermen.

Jo en Els twee overleven gelukkig de vliegtuigkaping en keren gezond terug naar huis. Hun liefdesgeluk kan niet blijven duren, want een tijdje later worden ze slachtoffer van een brutale homejacking. Wanneer Jo met een van de inbrekers in een andere kamer is, kan hij hem overmeesteren en trekt hij zijn kledij aan, om de andere crimineel te misleiden. Die is echter op dat moment al overmeesterd door Els. Wanneer Jo vervolgens de kamer binnenkomt, wordt hij neergeschoten door Els. Hij is op slag dood.

Na de dood van Jo belandt Els in een diepe depressie, en probeert ze zelfmoord te plegen. Ze vindt echter opnieuw het liefdesgeluk in Cyprus.

Foto's

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.