FANDOM


Welkom bij de Familie Wiki

Familie is een Vlaamse televisieserie van Studio-A die sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op vtm. Daarmee is Familie de langstlopende Belgische soapserie. De serie is van maandag tot en met vrijdag te zien van 20.00 uur tot en met 20.35 uur, uitgezonderd van eind juni tot eind augustus. De soap kent een uitgebreide cast waar Annie Geeraerts, Jef De Smedt, Ray Verhaeghe, Chris Van Tongelen, Silvia Claes, Gunther Levi, Caroline Maes, Michael Vroemans, Margot Hallemans, Sarah-Lynn Clerckx, Peter Bulckaen, Ludo Hellinx, Marianne Devriese, Jo Hens, Jan Van den Bosch, Sandrine André, Roel Vanderstukken, Jasmijn Van Hoof en Werner De Smedt al vele jaren deel van uitmaken.

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

De Familie Wiki is een gratis website voor alle fans van de langstlopende soap in Vlaanderen. Wij bezitten geen eigendom over het beeldmateriaal en de informatie die u hier terugvindt. Alle inhoud is eigendom van VTM en productiehuis TV Bastards. Wil je een pagina aanmaken of aanpassen? Lees dan zeker de regels!

Personages

Welke informatie vindt u hier?

Poll Seizoen 27

Welk scenario zou je het liefst willen zien in het 27ste seizoen?
 
0
 
0
 
2
 
0
 
6
 
25
 
1
 
0
 
1
 
0
 
1
 
0
 
3
 

The poll was created at 18:46 on January 9, 2018, and so far 39 people voted.
Midseizoensfinale
Midseizoensfinale 2018

Midseizoensfinale 2018

Bekijk hier al een voorsmaakje van de midseizoensfinale op 5 januari 2018!

Exit Leen, comeback Maarten
Familie 5362 003

Na bijna 5 jaar de rol van Leen Van den Bossche vertolkt te hebben, neemt actrice Cathérine Kools afscheid van 'Familie'. Ze zal nog tot januari 2018 in de soap te zien zijn, dus we hebben nog wel even tijd om afscheid te nemen van haar. Maar niet getreurd, want met het vertrek van een Van den Bossche keert er, naast Bart Van den Bossche en Jelle Van den Bossche, nog een andere Van den Bossche terug. Michael Vroemans zal in januari 2018 zijn tweede comeback maken als Maarten Van den Bossche en hij zal waarschijnlijk nog voor een korte tijd samen met Leen in 'Familie' te zien zijn. Zo zal Jan Van den Bossche voor heel even weer al zijn kinderen bij zich hebben en dat zal hij misschien wel goed kunnen gebruiken in deze moeilijke tijden voor hem.

Loft Lars
Loftlars webseriefamilie 002

Deze winter is er opnieuw een onlinereeks te volgen op vtm.be en in de VTM-app. Verspreid over 10 webisodes kan je Lars en zijn nieuwe aanwinst Marthe volgen in een korte, maar zeer krachtige psychologische thriller. Lars en Marthe worden opgesloten in Lars' eigen loft, maar doen er alles aan om vrij te geraken. Geraken ze vrij? Wie houdt hen vast? En houdt de kidnapper het enkel bij een psychologisch spelletje? Dat en nog veel meer kan je allemaal volgen in Loft Lars.

Seizoen 27
Groepsfoto S27

Het nieuwe seizoen is begonnen! Heb jij eens een keer niet kunnen kijken of wil jij er gewoon graag meer over weten, kom er dan hier of hier alles over te weten.

3000 pagina's

Op 6 september 2017 werd de 3000ste pagina aangemaakt door gebruiker Dimthys. Op naar de 3100!

Maandelijkse Poll
Welk personage wil je zo snel mogelijk (terug) in Familie zien verschijnen?
 
17
 
4
 
0
 
9
 
0
 
1
 
0
 
4
 
1
 
0
 
1
 
35
 
2
 
0
 
21
 
2
 
1
 
18
 

The poll was created at 16:55 on December 12, 2017, and so far 116 people voted.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.