FANDOM


Groepsfotohomepage

Familie is een Vlaamse televisieserie van Zodiak Belgium die sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is Familie de langstlopende Belgische soapserie. De serie is van maandag tot en met vrijdag te zien van 20.00 uur tot en met 20.35 uur, uitgezonderd van eind juni tot eind augustus. De soap kent een uitgebreide cast waar Annie Geeraerts en Jef De Smedt als sinds het prille begin deel van uit maken. Ook Ray Verhaeghe, Silvia Claes, Gunther Levi, Caroline Maes, Sarah-Lynn Clerckx en Peter Bulckaen maken ondertussen al vele jaren deel uit van 'Familie'.

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectieketen en een broodjeszaak zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

De Familie Wiki is een gratis website voor alle fans van de langstlopende soap in Vlaanderen. Wij bezitten geen eigendom over het beeldmateriaal en de informatie die u hier terugvindt. Alle inhoud is eigendom van VTM en productiehuis Zodiak Belgium. Wil je een pagina aanmaken of aanpassen? Lees dan zeker de regels!Personages
Welke informatie vindt u hier?
Polls
Wie heeft Amélie neergestoken?
 
6
 
32
 
2
 
2
 
8
 
18
 
81
 

The poll was created at 07:58 on July 2, 2018, and so far 149 people voted.
Wat is jouw favoriete seizoensfinale allertijden?
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0
 
10
 
0
 
1
 
46
 
0
 
0
 
1
 
5
 
3
 
0
 
1
 
2
 
6
 
1
 
28
 
1
 
1
 
3
 
10
 
13
 
1
 
14
 

The poll was created at 17:16 on July 5, 2018, and so far 147 people voted.
Vaarwel Stan!
Familie 6208 seizoensfinale kranten 001

Goed en slecht nieuws! Stan overleefde het schot van Evy. Hij zit nu in de gevangenis. Hij is dus niet langer te zien in de reeks. Bedankt Kristof Verhassel voor al die mooie en spannende jaren als Stan! We gaan je missen!

Welkom terug Herbert!
Familie 0304 review 0

Opnieuw duikt een oude bekende op in de VTM-soap 'Familie'. Acteur en presentator Herbert Bruynseels stond de voorbije weken op de set voor een opmerkelijke gastrol die later ook een vervolg krijgt. Jaren geleden speelde hij al de korte gastrol van Willy De Cock, het personage dat ervoor zorgde dat Mario Van de Caveye en Veronique Van den Bossche definitief uit elkaar gingen.

Spoilers
Nieuwe Verhaallijn Jelle Bekend

Nieuwe Verhaallijn Jelle Bekend

Het nieuwe seizoen zal ook een grote verhaallijn voor Jelle Van den Bossche voorzien hebben. Spoiler alert!

ZJEFS VERSLAVING DEEL 3

ZJEFS VERSLAVING DEEL 3

Familie zoekt naar echte pokerspelers, zal Zjef terug beginnen pokeren? Of is er een ander verband met een ander personage? Spoiler alert!

Welkom terug Martine Jonckheere
S24E021 14

Er wordt nu al gesproken van dé soap comeback van het jaar. Na 3 jaar zal Marie-Rose De Putter terugkeren tijdens het nieuwe 28ste seizoen van Familie. Het gaat voorlopig om een tijdelijke terugkeer van actrice Martine Jonckheere, voor een grote verhaallijn die meerdere weken op het scherm te zien zal zijn. De kans dat het personage nog meer zal opduiken in de toekomst, wordt niet uitgesloten. (https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180430_03490626)

Seizoen 28
GroepsfotoS28

Het 28ste seizoen van 'Familie' is begonnen. Wil je graag meer informatie weten? Kom er dan hier alles over te weten of lees als de eerste de inhouden van het nieuwe seizoen.