FANDOM


Groepsfotohomepage

Familie is een Vlaamse televisieserie van Zodiak Belgium die sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is Familie de langstlopende Belgische soapserie. De serie is van maandag tot en met vrijdag te zien van 20.00 uur tot en met 20.35 uur, uitgezonderd van eind juni tot eind augustus. De soap kent een uitgebreide cast waar Annie Geeraerts en Jef De Smedt als sinds het prille begin deel van uit maken. Ook Ray Verhaeghe, Gunther Levi, Caroline Maes, Sarah-Lynn Clerckx en Peter Bulckaen maken ondertussen al vele jaren deel uit van 'Familie'.

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectieketen en een broodjeszaak zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

De Familie Wiki is een gratis website voor alle fans van de langstlopende soap in Vlaanderen. Wij bezitten geen eigendom over het beeldmateriaal en de informatie die u hier terugvindt. Alle inhoud is eigendom van VTM en productiehuis Zodiak Belgium. Wil je een pagina aanmaken of aanpassen? Lees dan zeker de regels!Personages
Welke informatie vindt u hier?
Polls
Wie heeft Amélie neergestoken?
 
7
 
44
 
2
 
2
 
13
 
24
 
93
 

The poll was created at 07:58 on July 2, 2018, and so far 185 people voted.
Sinds wanneer kijk jij naar Familie?
 
6
 
0
 
0
 
0
 
1
 
2
 
0
 
0
 
0
 
1
 
0
 
1
 
0
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0
 
1
 
1
 
3
 
0
 
1
 
1
 
0
 
1
 
1
 

The poll was created at 15:42 on November 4, 2018, and so far 21 people voted.
Welkom terug Martine Jonckheere!
Aflevering 6267-00001

Na 3 jaar was het maandag dan eindelijk zo ver. Marie-Rose De Putter (Martine Jonckheere) belde 's avonds aan bij haar zoon Peter om haar familie en dan vooral haar dochter Veronique te komen steunen. Zullen de Van den Bossches haar opnieuw in de armen sluiten? Hoe reageert ze op de gebeurtenissen sinds haar vertrek? Wordt het een blij weerzien met Brigitte, Lars en Amelie? Kortom, zet Marie-Rose 'Familie' op zijn kop?

Bedankt, Silvia!
Familie 6244 002

Na meer dan 20 jaar verdwijnt Silvia Claes (Trudy Tack de Rixart de Waremme) definitief uit de reeks. Ze vertrekt naar Dubai om bij haar grote liefde Bart Van den Bossche te zijn en keert dus niet meer terug.

Spoilers
Nieuwe Verhaallijn Jelle Bekend

Nieuwe Verhaallijn Jelle Bekend

Het nieuwe seizoen zal ook een grote verhaallijn voor Jelle Van den Bossche voorzien hebben. Spoiler alert!

ZJEFS VERSLAVING DEEL 3

ZJEFS VERSLAVING DEEL 3

Familie zoekt naar echte pokerspelers, zal Zjef terug beginnen pokeren? Of is er een ander verband met een ander personage? Spoiler alert!

Seizoen 28
GroepsfotoS28

Het 28ste seizoen van 'Familie' is begonnen. Wil je graag meer informatie weten? Kom er dan hier alles over te weten of lees als de eerste de inhouden van het nieuwe seizoen.