FANDOM


Welkom bij de Familie Wiki

Familie is een Vlaamse televisieserie van Studio-A die sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op vtm. Daarmee is Familie de langstlopende Belgische soapserie. De serie is van maandag tot en met vrijdag te zien van 20.00 uur tot en met 20.35 uur, uitgezonderd van eind juni tot eind augustus. De soap kent een uitgebreide cast waar Annie Geeraerts, Jef De Smedt, Ray Verhaeghe, Chris Van Tongelen, Silvia Claes, Gunther Levi, Hilde Van Wesepoel, Caroline Maes, Margot Hallemans, Sarah-Lynn Clerckx, Peter Bulckaen, Ludo Hellinx, Marianne Devriese, Jo Hens, Jan Van den Bosch, Sandrine André, Roel Vanderstukken, Jasmijn Van Hoof, Werner De Smedt en Cathérine Kools al vele jaren deel van uitmaken.

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

De Familie Wiki is een gratis website voor alle fans van de langstlopende soap in Vlaanderen. Wij bezitten geen eigendom over het beeldmateriaal en de informatie die u hier terugvindt. Alle inhoud is eigendom van VTM en productiehuis TV Bastards. Wil je een pagina aanmaken of aanpassen? Lees dan zeker de regels!

Personages

Welke informatie vindt u hier?

Poll Seizoen 27

Welk scenario zou je het liefst willen zien in het 27ste seizoen?
 
2
 
0
 
7
 
1
 
2
 
1
 
0
 
0
 
1
 
0
 
7
 
3
 

The poll was created at 13:08 on August 30, 2017, and so far 24 people voted.


Nieuwe generiek
Schermafbeelding 2016-09-04 om 21.03.56

Binnenkort zal er een nieuwe generiek te zien zijn. Dat is bevestigd door Erika Van Tielen, die heel wat achter de schermen-foto's van de opnames op haar Instagram-pagina plaatste. Of het om een volledig nieuwe generiek of om een nieuwe versie van de huidige generiek gaat is nog niet duidelijk. Dat valt nog af te wachten.

Er komt een tweede midseizoensfinale!
Familie Lezing-Midseizoensfinale-2017-(Instagram) 001

Het is bevestigd: Binnenkort komt er een nieuwe midseizoensfinale! De datum waarop deze speciale dubbelaflevering uitgezonden zal worden, is 5 januari 2018. Lees er hier alles over en kom zo al wat meer te weten.

Bedankt Bas!
BedanktBas!

Bas Van Weert, die al sinds 2013 de rol van Cédric Van de Caveye speelt, ruilt 'Familie' in voor zijn studies. We zullen hem missen! Maar we wensen hem enorm veel succes!

Seizoen 27
Groepsfoto S27

Het nieuwe seizoen is begonnen! Heb jij eens een keer niet kunnen kijken of wil jij er gewoon graag meer over weten, kom er dan hier of hier alles over te weten.

3000 pagina's

Op 6 september 2017 werd de 3000ste pagina aangemaakt door gebruiker Dimthys. Op naar de 3100!

Maandelijkse Poll
Welk personage mag van jou een gastoptreden maken in het 27ste seizoen?
 
0
 
2
 
0
 
6
 
0
 
3
 
0
 
3
 
0
 
0
 
4
 
0
 
0
 

The poll was created at 14:32 on September 10, 2017, and so far 18 people voted.
Extra Poll
Welke is/was jouw favoriete generiek doorheen de jaren?
 
1
 
1
 
1
 
1
 
11
 
3
 
4
 

The poll was created at 16:15 on August 27, 2017, and so far 22 people voted.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.