FANDOM


Welkom bij de Familie Wiki

Familie is een Vlaamse televisieserie van Studio-A die sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op vtm. Daarmee is Familie de langstlopende Belgische soapserie. De serie is van maandag tot en met vrijdag te zien van 20.00 uur tot en met 20.35 uur, uitgezonderd van eind juni tot eind augustus. De soap kent een uitgebreide cast waar Annie Geeraerts, Jef De Smedt, Ray Verhaeghe, Chris Van Tongelen, Silvia Claes, Gunther Levi, Hilde Van Wesepoel, Caroline Maes, Margot Hallemans, Sarah-Lynn Clerckx, Peter Bulckaen, Ludo Hellinx, Marianne Devriese, Jo Hens, Sandrine André, Roel Vanderstukken, Jasmijn Van Hoof, Werner De Smedt, Cathérine Kools en Jan Van den Bosch al vele jaren deel van uitmaken.

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

De Familie Wiki is een gratis website voor alle fans van de langstlopende soap in Vlaanderen. Wij bezitten geen eigendom over het beeldmateriaal en de informatie die u hier terugvindt. Alle inhoud is eigendom van VTM en productiehuis TV Bastards. Wil je een pagina aanmaken of aanpassen? Lees dan zeker de regels!

Personages

Welke informatie vindt u hier?

Poll Seizoen 26

Welk scenario zou je het liefst willen zien in het 27ste seizoen?
 
0
 
0
 
0
 
1
 
0
 
0
 
1
 
2
 
0
 
0
 
3
 

The poll was created at 13:26 on August 5, 2017, and so far 7 people voted.


Webreeks: de jacht op Guido & Emma
Familie JoG&E coverphoto 001

"It's payback time." Met deze woorden kwam Ronald vrij uit de gevangenis in de seizoensfinale van 'Familie'. Hij zint op wraak. Dat de romantische trip van Guido en Emma naar de Ardennen er iets anders zal uitzien dan gepland, staat dus vast. Maar wat is Ronald van plan? Kunnen Guido en Emma ontkomen aan zijn wraakzuchtige plannen? Of breekt de achtervolging hen zuur op? Ontdekt het in 'Jacht op Guido & Emma'!

Bedankt Bas!
BedanktBas!

Bas Van Weert, die al sinds 2013 de rol van Cédric Van de Caveye speelt, ruilt 'Familie' in voor zij studies. We zullen hem missen! Maar we wensen hem enorm veel succes!

Seizoensfinale
5988-3

Ook zo genoten van de 26ste seizoensfinale van Familie? Bekijk hier nog eens de samenvatting van de aflevering of de vele mooie foto's.

2900 pagina's

Op 22 juli 2017 werd de 2900ste pagina aangemaakt door gebruiker BD10. Op naar de 3000!

Maandelijkse Poll
Welke 'badass' mag van jou voor heel wat scènes met geweld en spanning gaan zorgen het 27ste seizoen?
 
3
 
6
 
8
 
2
 
18
 
0
 
5
 
0
 

The poll was created at 14:09 on July 5, 2017, and so far 42 people voted.
Extra Poll
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wie was jouw favoriete lid van de bende van Cartouche in de jaren '90?
 
7
 
1
 
3
 
1
 
6
 

The poll was created at 20:35 on July 22, 2017, and so far 18 people voted.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.