FANDOM


5464-Bert Ik word veel beter dan dat...


De informatie op deze pagina zal binnenkort nog aangevuld worden, maar is tijdelijk nog ONVOLLEDIG. Je kan ons altijd helpen en de pagina verder aanvullen.

Familie daagt uit!
Familie daagt uit-1
Online-actie van VTM en Familie

Datum van start

28 augustus 2014

Ritme

Elke maand

Familie daagt uit! is een actie van VTM en Familie. Elke maand dagen de familie-acteurs de kijkers uit om een opdracht uit te voeren. Dit kunnen makkelijke, maar soms ook moeilijke opdrachten zijn. Als de kijkers slagen in de opdracht, voorzien ze een tegenprestatie.

Uitdagingen

Opdracht 1: Iedereen kijkt mee - september 2014

Familie daagt uit-1-1

Kijk samen met (zo veel mogelijk) familie/vrienden naar Familie en maak er een leuke foto van. Je kan de foto op verschillende manieren bezorgen:

Een professionele jury kiest de 3 leukste foto's uit; zij krijgen het bezoek van enkele acteurs.

Familie daagt uit-1-2

Je kan een foto plaatsen tot en met 7 september 2014 om 23:59. De winnaars worden door Familie gecontacteerd via Twitter, Instagram of Facebook.

Lees hier het wedstrijdreglement.

Opdracht 2: Word zelf topacteur! - oktober 2014

Familie daagt uit-2-1

Kies één van de vier scènes uit het lijstje hieronder en speel er zelf een stukje van na.

1. Het huwelijksaanzoek van Niko en Mieke 2. De bomma valt op het lentefeest 3. De terugkeer van June 4. Zatte Rita in actie (Bekijk de filmpjes via deze link)

Een professionele jury kiest de 2 leukste inzendingen uit; zij mogen zelf en samen met de scenaristen meeschrijven aan het verhaal van Familie.

Familie daagt uit-2-2

Je kan een video plaatsen tot en met 19 oktober 2014 om 23:59. De winnaars worden door Familie gecontacteerd via Twitter, Instagram of Facebook.

Lees hier het wedstrijdreglement.

Opdracht 3: Maak een Familie-kunstwerk - november 2014

Familie daagt uit-3-1

Zet samen met je klas of vereniging en maak een tekening die iets met Familie te maken heeft. Het mag ook een echt knutselwerk zijn: een macaroni Mathias bijvoorbeeld, of een papier-maché Patrick.

Post een foto van jullie kunstwerk op de Facebookpagina van Familie of stuur het ten laatste op 21 november naar Familie daagt uit, 1818 Vilvoorde.

Een professionele jury kiest de leukste inzendingen uit; zij krijgen het bezoek van enkele acteurs.

Familie daagt uit-3-2

Je kan je kunstwerk doorsturen tot en met 21 november 2014 om 23:59. De winnaars worden door Familie gecontacteerd.

Lees hier het wedstrijdreglement.

Opdracht 4: Stuur Familie een kerstkaartje - december 2014

Familie daagt uit-4-1

Om helemaal in de kerstsfeer te komen, zouden we graag zo veel mogelijk kerstkaartjes doorgestuurd krijgen. De inzenders van de leukste kaartjes mogen samen met de cast van Familie komen klinken op het nieuwe jaar.

Stuur je kaartje ten laatste op 31 december naar Familie daagt uit, 1818 Vilvoorde. Vergeet ook je adres niet te vermelden.

De leukste inzendingen worden uitgekozen door de cast; zij mogen samen met de cast van Familie gaan klinken op het nieuwe jaar.

Familie daagt uit-4-2

Je kan je kerstkaartje doorsturen tot en met 31 december 2014 om 23:59. De winnaars worden door Familie gecontacteerd.

Lees hier het wedstrijdreglement.

Opdracht 5: Zing zelf de Familie-generiek - januari 2015

Familie daagt uit-5-1

We vinden dat er één opdracht bij 'Familie daagt uit!' niet mag ontbreken. Het is een opdracht voor iedereen die graag zingt. Zing je eigen versie van de Familie-generiek en stuur die door via vtm.be. De leukste, tofste en knapste zanger of zangeres mag samen met Hilde Va Wesepoel (Linda Desmet) de studio induiken en dan is die versie een week lang te horen bij het begin van Familie.

Stuur jouw versie van de generiek ten laatste op 31 januari door naar Familie daagt uit, 1818 Vilvoorde.

De leukste inzendingen worden uitgekozen door de cast; zij mogen samen met Hilde Van Wesepoel (Linda Desmet) de Familie-generiek inzingen en die is dan een week lang te horen bij het begin van Familie.

Familie daagt uit-5-2

Je kan je eigen versie van de Familie-generiek doorsturen tot en met 31 januari 2015 om 23:59. De winnaars worden door Familie gecontacteerd.

Lees hier het wedstrijdreglement.

Opdracht 6: Word zelf ontwerper - maart 2015

Familie daagt uit-6-1

Meer info volgt later...

Familie daagt uit-6-2

Je kan je eigen kledingstuk doorsturen tot en met 22 maart 2015 om 23:59. De winnaars worden door Familie gecontacteerd.

Lees hier het wedstrijdreglement.

Prijzen

Beloning 1: Op bezoek bij winnares Jesse - september 2014

Jasmijn Van Hoof en Margot Hallemans trokken op dinsdag 23 september naar Limburg om daar met winnares Jesse en de rest van de bende naar Familie te kijken. Een absolute topavond!

Beloning 2: Een dagje meeschrijven aan het verhaal van Familie - oktober 2014

Deze (vier) winnaars en topacteurs (scroll naar onder) mochten op 22 december 2014 een dagje meeschrijven aan het verhaal van Familie, samen met de echte schrijvers. Ze hebben wel zwijgplicht.

Beloning 3: Leuk bezoek - november 2014

Klas 6 verzorging uit het Mater Dei-Instituut in Brasschaat mocht op 16 januari 2015 leuk bezoek verwachten, want die dag kwamen Katrien De Becker (June) en Marianne Devriese (Evy). Zij kwamen een les Familiologie geven aan de winnende klas van de derde opdracht van 'Familie daagt uit!'. Op het einde van het bezoek trokken ze nog een nieuwe, leuke en originele foto van de klas samen met Katrien en Marianne. De foto was zeer geslaagd. Je kan het filmpje van het bezoek, van de twee 'Familie'-actrices aan de winnende klas van de derde proef, hier bekijken.

Beloning 4: Een dagje op de set van 'Familie' - december 2014 Op dinsdag 20 januari 2015 mochten kwamen de 10 kerstkaart-winnaars van 'Familie daagt uit!' met een paar acteurs van 'Familie' toasten op het nieuwe jaar. Het was gezellig voor alle genodigden en alle aanwezige acteurs. De acteurs met wie de winnaars kwamen toasten waren Peter Bulckaen (Mathias), Jo Hens (Niko), Begir Memeti (Faroud), Marianne Devriese (Evy), Caroline Maes (Mieke) en Pieter Verelst (Thomas).

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.