FANDOM


Keer terug naar Aflevering 5413.
Familie 5413 01
Mieke maakt zich ernstig zorgen over Niko, maar krijgt gelukkig een verlossend telefoontje. Leen is dan weer verrast wanneer ze Faroud aan de lijn krijgt. Ten huize Jan en Linda hebben de mannen een ellendige nacht achter de rug door het gehuil van Arthur. Jan heeft er zelf geen last van ondervonden door zijn oordopjes. Er stelt zich al snel een tweede probleem omdat er weinig eten in huis is. Marie-Rose is over haar toeren door de aanhoudende ruzie tussen Peter en Véronique, en zondert zich af. Komen broer en zus op kerstavond tot inkeer? Thomas en Stefanie doen alsof ze thuis zijn bij Leen, en maken er een gezellig kerstavond van met hun tweetjes. Ook bij Trudy en Bart wordt het een gezellig kerstfeestje. In de Foodbar gaat het van kwaad naar erger met diabetespatiënt Fred. Zjef is genoodzaakt de hulpdiensten te verwittigen. Rita voelt zich eenzaam in het huis van Marie-Rose en probeert Pierrot te bellen. In het ziekenhuis krijgt Guido de kans om zijn verhaal te vertellen aan Emma.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.