FANDOM


Keer terug naar Aflevering 5436.
Familie 5436 001
De onthaalmoeder van Arthur is ziek en dus moeten Maarten en Leen zelf voor opvang zien te zorgen. Liesbeth begint terug te werken, maar is teleurgesteld dat alleen Evy een 'welkom terug-kaartje' krijgt. Rita en Lientje vertrekken naar het cruiseschip, maar Jan maakt zich zorgen. Wat als Rita in de verleiding komt om te drinken? Louise krijgt thuis onaangenaam bezoek van de directeur met het nieuws dat ze enkele dagen geschorst is. Bovendien vraagt hij aan Arno om bewijzen te zoeken dat Louise AvatarX en dus de onruststoker is. Niko zoekt opnieuw toenardering tot Musto en zijn vrienden. Evy heeft het moeilijk na haar trip in Honduras en lucht haar hart bij Maarten. Wanneer ze nadien een bad neemt, loopt ze een CO-vergifiting op en moet ze in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht worden.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.