FANDOM


Keer terug naar Aflevering 5510.
Familie 5510 004
Peter vertelt Louise waarom hij naar Griekenland gaat. De motivatie van haar papa werkt ook voor haar inspirerend en ze verdiept zich in ecologie. Jan werkt - weliswaar tegen zijn zin - aan een gezondere levensstijl om zijn cholesterol te verlagen. Liesbeth en Ben brengen opnieuw meer tijd met elkaar door. Ondertussen krijgt Benny verlof om zijn vrouw in Reading te verrassen, maar achter zijn reisje zit wel een belangrijke reden. Veronique hoopt dat Benny zijn vrouw kan overtuigen om de internationalisering van de Foodbar aan haar over te laten. Agnes wil Freddy aanpakken en lanceert een gemene roddel over hem. Bij VDB krijgt Rudi hulp van ontwerper Gunther, maar daar is die helemaal niet tevreden mee. Evy probeert te bemiddelen. In Schotland stappen Stefanie en Thomas in het huwelijksbootje.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.