FANDOM


† Gerard Van de Caveye
Seizoenen 234 Gerard
Eerste verschijning Voorjaar 1993
Laatste verschijning Voorjaar 1995
Gespeeld door Eddy Asselbergs


Kinderen Mario Van de Caveye
Ouders Onbekend
Huidige categorie Vorige Nevenpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenBeroepslevenVerhaallijnen

Algemene Informatie

Gerard Van de Caveye is een nevenpersonage dat van 1993 tot en met 1995 vertolkt wordt door Eddy Asselbergs.

Familie en Liefdesleven

Gerard is de vader van Mario Van de Caveye en grootvader van Cédric Van de Caveye.

Beroepsleven

Gerard is de voormalige zakenpartner van Marie-Rose De Putter. Samen met haar richtte Gerard Maison Marie-Rose op. Twee jaren lang waren hij en Marie-Rose zakenpartners. Zij zette echter de samenwerking stop, omdat ze het modebedrijf wilde uitbreiden in Italië met de hulp van modebarones Bianca Parducci.

Verhaallijnen

Marie-Rose De Putter stapt in de modebranche samen met haar dochter Veronique Van den Bossche. Met haar nieuwe zakenpartner Gerard richt Marie-Rose modebedrijf Maison Marie-Rose op. Gerard is een Italiaanse zakenman die zich helemaal thuisvoelt in de modebranche. Marie-Rose en Gerard zijn slechts twee jaar lang zakenpartners. Marie-Rose zette de samenwerking stopzet tussen haar en Gerard stop wanneer ze ervoor kiest om haar modebedrijf groter wilde maken in Italië. Hiervoor kreeg ze de hulp van modebarones Bianca Parducci

Jaren later wordt duidelijk dat Gerard ondertussen overleden is en dat hij één zoon had: Mario Van de Caveye. Bianca stelt Veronique aan Mario voor en de twee worden verliefd op elkaar. Mario en Veronique stappen in het huwelijksbootje en krijgen samen één zoon: Cédric Van de Caveye. Na jaren huwelijksproblemen te hebben, beslist het koppel om te scheiden.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.