FANDOM


Guidohorckmans 0
Guido Horckmans
(13 mei 1942) is een Vlaamse acteur bekend als Walter Dierckx uit Familie. Hij is inmiddels niet meer actief als acteur en verblijft in een rustoord. Hij overleed op 73-jarige leeftijd eind juli 2015. 

Privéleven

In 2006 werd Horckmans ontslagen bij Familie, hierdoor kwam hij in een depressie terecht, vond geen ander acteeropdrachten meer en de gezondheid van Guido ging verder achteruit. In 2011 stelde dokters vast dat hij aan dementie leed en tegenwoordig moet hij noodgedwongen zijn dagen doorbrengen in een rusthuis omdat hij niet meer voor zichzelf kan zorgen.

Muziek

Guido Horckmans was ook een fervent ‘Elvis’-fan. Zijn grenzeloze liefde voor Elvis Presley verborg hij nooit. In zijn muzikale carrière bracht hij enkele ‘Elvis’-singles en vier CD-albums op de markt.

Televisie

Jaar Titel Rol Opmerking Foto
1991 - 2006 Familie Walter Dierckx Soap - hoofdrol
Walter 4
1992 Commissaris Roos Marcel Serie - gastrol
1991 F.C. De Kampioenen Meneer Martin Serie - gastrol
1991 Alfa Papa Tango Onbekend Serie - gastrol
1991 Ramona Politieagent Serie - gastrol
1989 Het Spook van Monniksveer Bolk Film
1986 Het Pleintje Politierechercheur Serie - gastrol
1985 De Leeuw Van Vlaanderen Onbekend Film
1978 De Collega's Gust Serie - gastrol

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.