Fandom

Familie Wiki

Hanne Van den Bossche

2,763pages on
this wiki
Add New Page
Comments6 Share
Hannah 'Hanne' Van den Bossche
Seizoenen 7891011121314151617181920212223242526 Hannenieuw
Eerste verschijning Aflevering 1323 - 13 januari 1998
Gespeeld door Margot Hallemans (voorheen Ellen Van den Eynde en Sofie Scheers)
Huidig beroep Ontwerpster VDB Fashion
Huidige partner -
Kinderen -
Ouders Bart Van den Bossche en † Brenda Vermeir
Huidige categorie Huidige Hoofdpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenStudies en BeroepslevenVerhaallijnenTriviaQuotesGeneriekGalerijFoto'sLees Meer

Algemene Informatie

Hannah 'Hanne' Van den Bossche is een hoofdpersonage dat van 13 januari 1998 tot en met 2000 vertolkt wordt door diverse baby's, van 2001 tot en met 30 juni 2006 door Sofie Scheers, van 6 september 2006 tot en met 26 juni 2009 door Margot Hallemans, van 1 september 2009 tot en met 1 oktober 2012 door Ellen Van den Eynde en vanaf 27 november 2013 opnieuw door Margot Hallemans.

Familie en Liefdesleven

Hanne is de dochter van Bart Van den Bossche en Brenda Vermeir. Enkele jaren later krijgt ze ook een broertje: Jelle Van den Bossche. Na de dood van haar moeder Brenda Vermeir in het 20ste seizoen, wordt Trudy Tack de Rixart de Waremme haar stiefmoeder. 

Tijdens haar tienerjaren had Hanne een korte relatie met Jeroen Debrouwer, een jongen die hij had leren kennen op een fuif. Haar eerste echte grote liefde is Remko Willaert. Het koppel besloot op een bepaald moment om samen te gaan wonen. Door geldproblemen gingen ze uit elkaar. Later kwamen Hanne en Remko terug bij elkaar. Wanneer Hanne zwanger wordt van hem, moet ze een abortus laten uitvoeren. De twee verhuizen samen naar de VS om er te studeren, maar eenmaal daar groeien ze uit elkaar. 

Terug in België laat Hanne meteen haar oog vallen op modeontwerper Rudi Verbiest, die een relatie heeft met Veronique Van den Bossche. Na een tijdje verliefd te zijn, beseft Hanne dat ze de relatie tussen Rudi en Veronique niet onder druk wil zetten. Wat later leert Hanne Bas Van Opwyck kennen, die zich op dat moment voordoet als Thomas Feyaerts. Ze gaan uit elkaar wanneer Hanne te weten komt dat Bas eigenlijk een bedrieger is. De echte Thomas blijkt de neef van Hanne te zijn, maar toch worden de twee verliefd op elkaar. Enkele maanden later is de passie reeds verdwenen waardoor ze als vrienden uit elkaar gaan.

Tijdens het 25ste seizoen begint Hanne weer te daten, onder druk van haar vriendin Emma. Haar dates draaien echter op niets uit. Na lang aarzelen begint Hanne een relatie met Quinten Godderis. In september 2016 zetten de twee alsnog een punt achter hun relatie. Ze gaan als vrienden uit elkaar. In het najaar van 2016 heeft Hanne een boon voor Lars De Wulf, maar haar gevoelens blijven onbeantwoord. In februari 2017 maakt Hanne Emma duidelijk dat dit maar om te lachen was en ze Lars te oud vindt.

Studies en Beroepsleven

Als scholier was Hanne geen hoogvlieger, maar na haar middelbaar ging ze studeren aan de modeacademie van Antwerpen. Ze moest door een onverwachte zwangerschap haar afbreken. Ze trachtte om zonder diploma een job als ontwerpster bij VDB Fashion te krijgen, maar dit werd geweigerd door Veronique Van den Bossche. Hanne trok vervolgens met Remko Willaert naar de Verenigde Staten om daar haar studies verder te zetten.

Kort na haar terugkeer probeert Hanne opnieuw te solliciteren bij VDB Fashion, maar ze wordt aangenomen als hulpje in de Foodbar. Uiteindelijk gaat ze aan de slag als hulpontwerpster van Rudi Verbiest. Niet veel later krijgt ze een aanbieding van het befaamde modehuis Dior, maar besluit om trouw te blijven aan het familiebedrijf.

Wanneer Veronique als CEO van de VDB Holding aan de kant wordt geschoven, begint ze een eigen modehuis: Vero Bello. Door een heimelijke clausule in haar contract dient Hanne mee over te stappen naar Veroniques bedrijf. Vanaf dan begint haar carrière als hoofdontwerpster. Na een overeenkomst tussen Veronique en Peter Van den Bossche, gaat Rudi aan de slag bij Vero Bello en mag Hanne terugkeren naar VDB Fashion. Na de fusie tussen Fashion en Vero Bello, wordt Hanne tijdelijk hoofdontwerpster van de twee bedrijven tot ze de fakkel doorgeeft aan Rudi Verbiest. Na het vertrek van Rudi wordt Hanne alsnog hoofdontwerpster tot Rudi uiteindelijk terugkeert.

Verhaallijnen

WalterBisschop8 Seizoen7

Niet lang na hun huwelijk zetten Bart Van den Bossche en Brenda Vermeir hun dochter op de wereld. Hun geluk is slechts van korte duur, want op de dag van haar doopsel wordt de kleine Hannah ontvoerd. Niemand weet wie Hannah ontvoerd heeft, en ook de politie staat voor een raadsel. Tot Brenda zich herinnert dat ze in het ziekenhuis bezoek kreeg van een geheimzinnige vrouw die veel vragen stelde over Hannah. Ze halen er de media bij, in de hoop dat ze zo in contact kunnen komen met de vrouw. Na lang zoeken blijkt het Daniëlle Vinck te zijn, die Hannah heeft ontvoerd.

Familie1454
Seizoen8 22

Bart Van den Bossche en Brenda Vermeir reizen naar de Elzas waar Daniëlle Vinck samen met Hannah in het ziekenhuis verblijft. Daniëlle is terminaal ziek en zal niet lang meer leven. Na haar verhaal gehoord te hebben, krijgen Bart en Brenda medelijden met haar. Ze blijven nog een tijdje in haar buurt zodat Daniëlle op een gepaste manier afscheid kan nemen van Hannah.

Enkele dagen later keren Bart, Brenda en Hannah terug naar huis en worden ze verwelkomt door hun familie. Marthe Vermeir wil haar dochter aansporen om terug te gaan werken, maar Brenda heeft het moeilijk om Hannah alleen achter te laten. Nadien worden Bart en Brenda gecontacteerd door de ouders van Daniëlle: Ghislain de Rixart de Waremme en Marie-Ange de Rixart de Waremme, de graaf en gravin van Rullingen. Ze voelen zich schuldig voor wat hun dochter gedaan heeft en willen het goedmaken. Ze zetten Hannah in hun testament.

Wanneer de eerste verjaardag van Hannah dichterbij komt, willen Bart en Brenda het dubbeldik vieren. Maar omdat ze ook de graaf en gravin uitnodigen, is niet iedereen in feeststemming. Monique Stevens kan het maar moeilijk verkroppen dat de twee zich gedragen als de 'nieuwe' grootouders van Hannah.

Familie1701

Hannah in het ziekenhuis

Bart Van den Bossche heeft ervoor gekozen om een jaartje naar de Verenigde Staten te trekken om opnieuw te gaan studeren. Brenda Vermeir en Hannah zullen in België blijven wonen, en vooral Marthe Vermeir heeft het hier moeilijk mee. Bart stelt zijn vertrek uit wanneer Hannah zwaar ziek wordt en in het ziekenhuis belandt. Brenda is doodsbang dat hun dochtertje iets ergs zal overkomen, maar uiteindelijk geneest ze weer snel. Bart vertrekt daarna alsnog naar de VS. Uiteindelijk komt het tot een scheiding tussen Bart en Brenda en blijft Bart in Amerika wonen. Monique Stevens is bang dat ze hierdoor Hannah nooit meer zal zien.

Nu Brenda Vermeir de opvoeding van Hannah op haar alleen moet nemen, krijgt ze de hulp van Sarah De Kunst als nanny. Wanneer het bericht komt dat Bart Van den Bossche om het leven is gekomen in Amerika, en Hannah bovendien een ongeluk heeft dankzij Sarah, willen zowel Monique Stevens als Jan Van den Bossche het hoederecht aanvechten. Brenda laat het zover niet komen en vertrouwt zelfs Sarah terug als nanny.

Tijdens de seizoensfinale reizen Brenda, Peter Van den Bossche en Brenda's nieuwe vriend Koen Lamoen naar de VS om Bart te zoeken. Hij blijkt toch nog in leven te zijn, maar is wel zwaar verminkt.

Binnenkort

De zoektocht naar Hannah en Bart Van den Bossche wordt ingezet en Brenda Vermeir is de wanhoop nabij. Uiteindelijk vindt de politie Hannah gezond en wel terug, maar van Bart is er geen spoor meer. Wanneer Bart uiteindelijk terugkeert uit de VS met zijn vriendin Christel Feremans wil hij het hoederecht over Hannah eisen. Hij probeert de rechter te doen geloven dat Brenda haar dochtertje mishandelt. Bart komt uiteindelijk te weten dat Christel en Xavier Latour hem al heel de tijd gebruiken om de familie Van den Bossche tegen te werken. Bart besluit zijn leven te beteren.

Binnenkort.

Binnenkort.

Binnenkort.

Vanaf dit punt wordt de rol van Hannah vertolkt door Margot Hallemans.

Familie3457
2B8T4000
Familie3591

Drie jaar later. Hannah is zestien jaar en volop aan het puberen. Het brave meisje van vroeger bestaat niet meer en Hannah stoot zich volop af van haar ouders. Het is vooral dankzij haar merkwaardige vriendenkring dat Hannah meer en meer een rebelse tiener wordt. Op een dag wordt ze midden in de nacht zelfs opgepakt door de politie. Ze vindt het bijvoorbeeld ook onuitstaanbaar dat haar ouders haar nog steeds 'Hanneke' noemen en ze wil voortaan door het leven gaan als Hanne.

Hannah heeft echter niet alleen maar slechte vrienden, één van haar beste vriendinnen is Liedewei, maar de twee groeien uit elkaar wanneer Hannah meer met andere mensen begint op te trekken. Haar nieuwe beste vriendin wordt Lut Cleuren, maar zij heeft een verschrikkelijk slechte invloed op Hannah.

Eén van de belangrijkste nieuwe kenmerken van Hannah is haar nieuwe gothic-look. Haar nieuwe beste vriendin Lut doet er alles aan om Hannah op het slechte pad te krijgen. Het gaat van kwaad naar erger wanneer Hannah ook begint te experimenteren met drugs en een neuspiercing laat zetten, zonder de goedkeuring van haar ouders. Ook Bert Van den Bossche heeft een slechte invloed. Hij wil zijn nichtje maar al te graag helpen door haar te financieren als ze haar neuspiercing laat zetten.

Bart Van den Bossche en Brenda Vermeir weten niet meer hoe ze hun dochter op het rechte pad kunnen krijgen en ze overwegen zelfs om haar naar een internaat te sturen. Wanneer ook haar schoolresultaten achteruit gaan, worden Bart en Brenda bij de schooldirecteur geroepen. Maar hoe strenger ze optreden tegen Hannah, hoe meer ze zich afstoot van haar ouders.

S17W08-10
Familie3711
Familie3685
Familie3975
06Hannah

Lut probeert Hannah nog meer op het slechte pad te krijgen. Door Lut geeft Hannah een wodkafeestje zonder toestemming van Brenda Vermeir. Op het wodkafeestje dwingen Lut en een paar van haar vrienden Hannah om wodka te drinken. Hannah wilt niet, maar ze duwen de fles met veel geweld in haar mond. Na dit voorval heeft de vriendschap van Hannah en Lut een knauw gekregen. Het komt zelfs zo ver dat op een dag de schooldirectrice Bart Van den Bossche en Brenda wilt spreken om over het gedrag van Hanneke te praten.

Bert Van den Bossche vindt deze 'nieuwe' Hannah wel leuk en gaat veel om met haar. Ze krijgt zelfs dure kleren van hem. Hij geeft haar ook geregeld geld. Bart Van den Bossche spreekt hem hier over aan. Hij vindt het niet kunnen dat Bert Hannah constant geld toestopt. Een paar dagen later verliest Brenda Vermeir haar geduld dan weer wanneer ze verneemt dat Hannah een geschenk heeft gekocht voor Bert. De ruzie komt tot een climax en Brenda geeft Hannah een klap in haar gezicht. Hannah is woest en gaat logeren bij Anna Dierckx.

Hannah wil nog een tijdje bij de bomma blijven logeren en dat zou Bert wel eens goed kunnen uitkomen. Hij vraagt haar om de brieven die Anna verborgen houdt te stelen. Hannah gaat akkoord. Ze leest wat er in de mysterieuze brieven staat en vertelt Bert dat ze ze niet gevonden heeft. Ze neemt Lut echter wel in vertrouwen, die vervolgens voorstelt de brieven achter te laten.

Bart schrikt zich een ongeluk als blijkt dat Hannah niet meer bij Anna en Albert Thielens logeert. Hij haast zich naar Bert, maar vindt ze daar ook niet. Hij schakelt de politie in en vermoed dat Lut iets te maken kan hebben met Hannah's verdwijning. Uiteindelijk blijkt dan ook dat Hanneke en haar vriendin Lut van huis zijn weggelopen. Ze verblijven nu samen in een verlaten kraakpand. Bart en Brenda zijn doodongerust, maar ze kunnen het zelfs nu niet laten om elkaar verwijten te maken.

De afstand tussen Bart en Brenda is alleen maar groter geworden sinds Hanneke is weggelopen. De ruzies stapelen zich op, met als gevolg dat Brenda steeds meer kalmeerpillen neemt. Tot grote ergernis van Albert wil Anna niet naar Benidorm vertrekken zolang Hannake vermist wordt. Bart ontdekt ook dat Brenda kalmeerpillen inneemt.

Na een tijd is Hanneke haar vrijheid beu en ze besluit het kraakpand te verlaten. Hanneke krijgt even later een dreigtelefoontje van Lut. Door dit voorval ziet ze er tegenop om terug naar school te gaan. Lut stopt op een dag drugs in Hannekes tas, maar Brenda vindt ze. Eerst gelooft ze haar dochter niet maar uiteindelijk kunnen ze samen Lut ontmaskeren.

Brenda moet voor haar werk een half jaar naar Amerika. Bart wilt niet dat Brenda vertrekt en hij denkt ook dat Hannah hier niet blij mee zal zijn. Brenda is bang voor Hannekes reactie en stelt het altijd maar uit om te vertellen dat ze voor een half jaar naar Amerika moet. Op een dag verplicht Bart Brenda om hun dochter die dag nog in te lichten over haar vertrek naar Amerika. Uiteindelijk vertelt ze het aan Hanneke, die toch heel goed reageert op het nieuws. Ze is zelfs blij voor haar moeder.

Familie4010
Familie3979
Familie4027
Familie4021

Bart, Brenda, Hanneke en Jelle krijgen thuis een huishoudster, Lien. Ze is een weduwe met een passie voor motorrijden. De kinderen vinden Lien wel leuk en hebben er geen problemen mee dat ze bij hun thuis werkt. Hanneke wilt altijd haar zin krijgen en ze heeft iedereen dan ook al naar haar hand gezet.

Hanneke merkt dat ze Lien nog niet naar haar hand heeft gezet. Ze mag niet alles van haar of toch niet wat ze wilt. Hanneke probeert Lien naar haar hand te zetten, maar dat lukt niet. Na veel proberen geeft ze dan toch op en ze wordt volwassener. Een tijdje later stopt Lien als huishoudster bij Bart, Brenda, Hanneke en Jelle ondanks familiale redenen. Dit vinden zowel Bart en Brenda als de kinderen niet leuk.

Hanneke en haar vriendin Lidewei gaan zwemmen. Plots worden er foto's van hen getrokken als ze in de kleedhokjes zijn door Jeroen. Jeroen is verliefd op Hanneke en wilt toenadering tot haar, maar dat wilt Hanneke totaal niet. Ze is bang dat Jeroen de foto's op het internet gaat zetten om wraak op haar te nemen. Ze weet zich deze keer echt geen raad. Haar vermoeden bleek te kloppen want niet veel later verschijnen de foto's op het internet. Brenda is hier niet over te spreken. Hanneke vertelt het hele verhaal aan haar ouders en gelukkig geloven die haar.

Ondanks hun slechte ervaringen in het zwembad, gaan Hannah en Liedewei opnieuw op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ze chatten met een onbekende, en wanneer hij vraagt voor een ontmoeting, gaan ze daar op in. Het afspraakje van Hanneke en Liedewei met hun chatvriendje neemt een onverwachte wending en de man wil foto's van de twee meisjes nemen. Hannah ziet wel een toekomst zitten als fotomodel en staat het toe. Tot het duidelijk wordt dat de man allesbehalve goede intenties heeft en van Hannah misbruik wil maken. De politie wordt erbij gehaald en Brenda kan het niet geloven dat haar dochter zo stom kan zijn.

Omdat zowel Bart als Brenda het enorm druk hebben, zien ze hun dochter en Jelle Van den Bossche bijna nooit meer. Wanneer hun huishoudster Lien er de brui aangeeft, maken ze de afspraak om meer tijd te spenderen als gezin. Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Toch maken ze een tripje naar Disneyland voor de verjaardag van Hannah.

Vanaf dit punt wordt de rol van Hannah vertolkt door Ellen Van den Eynde

Familie4374
Familie4384
Familie4385

Het gaat allesbehalve goed binnen het gezien van Hannah. Nadat haar vader valselijk beschuldigd werd van bedrijfsspionnage, weigert hij nog langer bij VDB Electronics te werken. Hij gaat echter ook niet op zoek naar een nieuwe job, en blijft heel de dag thuis zitten. Dit zorgt voor spanningen met Brenda Vermeir en het wordt nog erger wanneer Barts oude celgenoot, Filip, zich met de situatie komt moeien. Bart en Filip willen een wereldreis maken met een boot, en spenderen al hun tijd hierin. Brenda kan de situatie niet aan en wil een tijdje breken met Bart.

Terwijl Hannah het plan van haar vader en Filip wel cool vindt, denkt Brenda er anders over. Hannah doet er alles aan om zoveel mogelijk tijd met de twee te kunnen spenderen, maar Brenda steekt er al snel een stokje voor. Wanneer Bart klaarstaat om te vertrekken, is Hannah plots verdwenen. Ze heeft zich verstopt op zijn boot, omdat ze graag mee wou gaan. Bart was eigenlijk helemaal niet van plan om te gaan, en bedacht zich op het nippertje. Hij en Hannah keren noodgedwongen terug naar huis.

Wanneer Bart en Brenda willen scheiden ondanks de vele ruzies, zit Hanneke in zak en as. Ze bedenkt een plan om haar ouders terug dichter bij elkaar te brengen. Ze doet alsof ze niet goed meer op haar benen kan staan. Het steekt alleen een beetje tegen wanneer ze van haar ouders naar het ziekenhuis moet om haar te laten onderzoeken. De dokters kunnen dan ook niet achterhalen welke ziekte Hanneke heeft.

Het plannetje van Hannah begint te lukken want Bart en Brenda beginnen terug gevoelens voor elkaar te krijgen. Hannah moet wel opbiechten dat ze haar mysterieuze ziekte verzonnen heeft, maar ze is blij dat haar ouders terug bij elkaar zijn. Ondertussen ontmoet Hannah Remko Willaert in het jeugdhuis. De twee krijgen al snel gevoelens voor elkaar en beginnen een relatie.

155183 142973795751721 6626229 n
Familie4510
Brenda-aangereden
Familie4547

Hannah is meer volwassen geworden dankzij haar prille relatie met Remko Willaert. Haar ouders zijn niet helemaal zeker of hun relatie wel zal stand houden. Hannah besluit om samen te gaan wonen met Remko om te bewijzen dat ze het aankunnen. Ze worden bijna verplicht om in een klein appartementje te gaan wonen omdat Remko's ouders geen geld meer geven nadat Remko zijn studies in Amerika heeft opgegeven voor Hannah. De twee zijn er echter zeker van dat hun relatie dit aankan.

Hannah en Remko maken steeds meer ruzie in hun kleine appartementje en beginnen te beseffen dat ze misschien toch nog te jong zijn om alleen te wonen. Remko moest een job aannemen waarbij hij weinig verdient en Hannah gaat nog steeds naar school. De twee besluiten uit elkaar te gaan en keert terug naar huis.

Bart Van den Bossche en Brenda Vermeir gaan opnieuw door een huwelijkscrisis en deze keer vreest Hannah dat ze het niet zal kunnen oplossen. Niets is minder waar, want Brenda besluit haar leven voor een nieuwe boeg te gooien. Ze verkoopt haar fitnesscenters en wil meer tijd vrijmaken voor haar gezin. Dit goede nieuws zorgt ervoor dat Hannah ook Remko Willaert weer gaat opzoeken. De twee leggen het bij en worden terug een koppel.

Wanneer het gelukkig gezinnetje uit eten gaat, komt Brenda Vermeir om het leven nadat ze door een auto aangereden werd. Hannah is er kapot van, maar probeert haar sterk te houden voor haar kleinere broertje. Ze staat er ook vaak alleen voor voor het huishouden en probeert in haar eentje de boel draaiende te houden. Remko maakt zich zorgen over zijn vriendin en probeert haar aan te sporen om het kalmer aan te doen.

Tussen Hannah en haar vader gaat het allesbehalve goed omdat hij de man opzoekt die Brenda omvergereden heeft. Bart wil zijn kant van het verhaal horen en beseft dat de mens enorm veel spijt heeft. Hannah kan dit niet aanvaarden en zoekt troost bij Remko.

Tijdens de seizoensfinale ontstaat er brand in de gebouwen van VDB en ook Bart bevindt zich tussen de vlammen. Wanneer Bart vastgeraakt onder een balk, belt hij naar Hannah om afscheid van haar te nemen. Hannah begrijpt het telefoontje niet helemaal en gaat onmiddellijk met Remko naar VDB. Daar zien ze het gebouw opgaan in de vlammen...

Familie4754
Familie4756
29486266
428361 10150676549022491 179278832490 9160844 574922726 n
Familie 4904 03
469618 10150829675807491 179278832490 9640004 325310375 o
Klooster
Familie 4905 03

Bart Van den Bossche is levend uit de brand geraakt, maar is wel zwaar gewond aan zijn benen. Hij moet enkele weken in het ziekenhuis blijven om te revalideren, waardoor Hannah instaat voor de opvoeding van Jelle Van den Bossche. Hannah staat echter klaar om te gaan studeren aan de modeacademie van Antwerpen en gaat samen met Remko Willaert op kot in Antwerpen. Jelle wordt daarom ondergebracht bij Jan Van den Bossche en Linda Desmet. Wanneer de revalidatie van Bart achter de rug is, is Hannah er dan ook als de eerste bij om haar vader thuis te verwelkomen.

Wanneer Trudy Tack de Rixart de Waremme plotseling veel op bezoek komt bij haar vader, begint Hannah zich af te vragen of er meer aan de hand is. Zelfs nadat Bart terug naar huis komt, blijft Trudy hem steeds helpen met zijn verzorging en het huishouden.

Hannah besluit dan ook om haar hiermee te confronteren en Trudy geeft uiteindelijk toe aan Bart dat ze gevoelens heeft voor hem. Hanne is hier helemaal tegen en ze wil dat Trudy haar vader met rust laat. Bart verzekert zijn dochter dat hij geen gevoelens heeft voor Trudy.

Tijdens het feest van de VDB Holding beginnen Bart en Trudy uiteindelijk wel een relatie en Hanne komt dit al snel te weten. Ze keert terug naar haar kot in Antwerpen en is razend op haar vader. Na een uit de hand gelopen discussie, krijgt ze een slag in het gezicht van Bart en ze wil hem nooit meer zien. Gelukkig wordt de ruzie opgelost en dit allemaal dankzij Trudy die naar Antwerpen ging om met Hanne te gaan praten. Na een goed gesprek tussen de twee, begint Hanne te begrijpen dat ze nooit haar moeder zal willen vervangen. Hanne besluit de relatie goed te keuren.

Later krijgt Hanne schokkend nieuws: ze is zwanger. Trudy komt het al snel te weten en later vertelt ze het ook aan haar vader en Remko Willaert. Hanne is niet zeker of ze het kindje wil houden en ze denkt aan abortus terwijl Remko en zijn ouders het kind wel willen houden. Toch besluit Hanne om het kindje te laten weghalen en dit zorgt ervoor dat haar relatie met Remko enorm onder druk komt te staan.

Na de abortus heeft Hanne het zeer moeilijk en ze begint te werken bij VDB Fashion waar ze in Axel De Meester een luisterend oor vindt. Haar relatie met Remko is op de klippen gelopen, vooral dankzij zijn ouders. Toch blijven ze nog veel om elkaar geven maar Hanne geeft de hoop op dat het nog ooit zal goedkomen. Trudy en Bart willen dat het terug goedkomt en ze proberen het koppel weer bij elkaar te krijgen. Wanneer Remko langs komt bij VDB Fashion, maken ze het terug goed met elkaar. Toch volgt er alweer een tegenslag wanneer Remko's ouders hem verstoten nadat hij bekend maakt dat hij terug een relatie heeft met Hanne.

Er volgt een tweede tegenslag wanneer Anna Dierckx perongeluk te weten komt dat Hanne een abortus heeft laten uitvoeren. Ze is razend op haar kleindochter en wil haar nooit meer zien. Dit heeft grote gevolgen in de familie want bijna iedereen geeft de bomma ongelijk. Hierdoor komt er ruzie in de familie en vertrekt de bomma samen met Albert Thielens boos terug naar de zee. Hanne voelt zich enorm schuldig omdat dankzij haar er ruzie is in de familie. Op een dag verdwijnt ze, zonder iets te zeggen.

Remko Willaert, Bart en Trudy zijn ontzettend ongerust maar dankzij een brief aan Jelle Van den Bossche weten ze dat Hanne even alleen gelaten wil worden omdat ze rust wil. Trudy wil dit respecteren maar Bart en Remko blijven zoeken naar haar. Ze komen te weten dat Hanne in een klooster zit en ze gaan er naar toe. Moeder Overste wil hen niet binnenlaten omdat Hanne niemand wil zien. Later gaat Trudy undercover in het klooster omdat ze zeker wil zijn dat alles goed gaat met Hanne. Wanneer ze haar eindelijk te zien krijgt, zit Hanne vol schuldgevoelens en wil Trudy er alles aan doen om haar uit het klooster te halen.

Het is uiteindelijk dankzij Albert Thielens dat alles terug goed komt. Hij kan Anna Dierckx overtuigen om haar excuses aan te bieden. Anna is eerst koppig omdat ze haar ongelijk niet wil toegeven. Maar na een gesprek met Moeder Overste, komt ze tot inkeer. Ze biedt haar verontschuldigingen aan aan Hanne en ze keert eindelijk terug naar huis.

Familie afl4910 06

Na het ongeval van Caroline De Meester, is Hannah een enorme steun voor Axel. Wanneer Axel ervoor kiest om zijn ontslag te geven, besluit Hannah haar kans te wagen om haar familie te tonen wat ze kan als modeontwerpster. Ze helpt June en Veronique met een ontwerp en later besluit ze om voor de job te gaan. Ze krijgt al snel een koude douche wanneer Veronique haar niet wil aannemen. Ze wil dat Hannah eerst een diploma behaalt. Toch wil Hannah haar eerste jaar niet opnieuw doen. Samen met Remko probeert ze naar een oplossing te zoeken. Het is dankzij financiële hulp van Trudy en Marie-Rose dat Hannah uiteindelijk zal gaan studeren in Amerika. In oktober 2012 nemen ze afscheid van hun familie tijdens een afscheidsfeestje in de Jan en Alleman.

Vanaf dit punt wordt de rol van Hannah weer vertolkt door Margot Hallemans.

De terugkeer

Hannah2013
1491257 10152151347472491 2030268224 o
Familie 5184 002
Familie 5184 001
Familie 5198 001
640px-Familie 5208 001
Familie 5225 02
Familie afl5215 05
Familie 5224 06
Familie 5230 01
42533084
Familie 5280 003
Familie 5290 013
Familie 5291 005-1
Familie 5312 003
640px-Familie 5323 006
Seizoensfinale23-HannahenThomas-2

Jelle kijkt de relatieproblemen tussen Bart en Trudy met lede ogen aan en besluit Hanne hierover in te lichten. Niet veel later keert ze terug naar België en probeert ze tussen hen te bemiddelen. Al snel blijkt dat Hanne niet meteen de intentie heeft om naar de VS terug te keren, mede doordat zij en Remko er een tijdje geleden uit elkaar zijn gegaan.

Fashion of de Foodbar?

Hanne aast opnieuw op een job als ontwerper bij VDB Fashion, hetgeen haar een jaar geleden nog werd geweigerd. Ze solliciteert bij hoofdontwerper Rudi Verbiest en lijkt zich meer dan alleen professioneel tot hem aangetrokken te voelen. Ze verneemt echter al snel dat hij een relatie heeft met Veronique.

Uiteindelijk solliciteert ze, gewapend met haar ontwerpen, bij Véronique en Rudi als modeontwerpster. Rudi is klaarblijkelijk onder de indruk maar Veronique is minder positief. Ze vindt haar ontwerpen te 'Amerikaans' en na overleg met Rudi besluit ze Hannah niet aan te nemen. Hannah is duidelijk teleurgesteld maar dankzij de tussenkomst van Jan krijgt Hannah toch een job aangeboden van Veronique.

Het is wel niet de job die Hannah voor ogen had, want het is niet bij VDB Fashion maar in de Foodbar. Ondanks de commentaar van haar vader en grootvader, besluit Hannah de job toch aan te nemen om zo dichter bij Rudi te kunnen zijn.

De dagen daarna probeert Hannah zo veel mogelijk in de buurt van Rudi te zijn. Ze brengt de broodjes persoonlijk naar hem en Veronique en op deze manier probeert ze ook ideeën aan te brengen in verband met Fashion. Veronique laat duidelijk merken dat ze niet gediend is met dit advies maar volgens Rudi is Hannah alleen maar enthousiast.

Op een avond is er niemand meer in het atelier van Rudi en Hannah kan het niet laten om een kijkje te gaan nemen. Ze kijkt Rudi's ontwerpen in en tekent er ook zelf een paar. Doordat ze plots iets op de gang hoort moet ze snel vertrekken en vergeet ze haar ontwerpen. De volgende morgend vindt Rudi de ontwerpen van Hannah. Hij vraag aan haar of ze in zijn atelier is geweest, maar ze ontkent. Uiteindelijk biecht ze alles op aan Rudi, maar hij is heel boos en zegt dat haar plaats in de keuken is.

Een paar dagen later vraagt Rudi aan Hannah of ze tijdelijk zijn rechterhand wilt worden omdat hij geen inspiratie meer heeft en hoopt dat het beter gaat lukken met Hannah erbij. Ze stemt toe en niet veel later begint ze als zijn rechterhand.

Alles verloopt vlot bij VDB Fashion tot Hannah een grote fout maakt. Ze bestelt een stof zonder dat te bespreken met Veronique. Wanneer ze dit opbiecht aan Rudi en Veronique is Veronique boos, maar Rudi steunt Hannah en probeert haar goed te praten bij Veronique. Hannah zoekt oplossingen, maar vindt er geen. Ze probeert ten einde raad 10.000 euro bij elkaar te zoeken.

Terwijl Hannah in het bureau van Véronique zit, omdat Véronique over Hannah's lot moet beslissen, verschijnt plotseling Axel. Axel wil solliciteren voor de job als rechterhand van Rudi. Maar daardoor wordt hij wel Hannah's concurrent, met wie hij lange tijd een innige vriendschap had. Uiteindelijk beslissen Veronique en Rudi om Hannah in dienst te houden.

Nieuw contract

Niet veel later krijgt Hannah een job aangeboden door Dior. Ze probeert de brief eerst te verstoppen want als ze bij Dior gaat werken, dan moet ze Rudi missen. Alleen Evy weet van de brief en zij zegt dat ze die kans niet mag laten schieten. Hannah twijfelt of ze voor de job bij Dior moet gaan en of ze het moet vertellen van de brief tegen Rudi en Veronique. Kiest ze voor de familie en Rudi of voor een job bij Dior? Uiteindelijk kiest ze voor Fashion, maar wanneer Veronique een contract heeft opgesteld, om zogezegd vast bij Fashion te komen werken, en Hannah dit tekent. Later blijkt dat ze eigenlijk, zonder dat ze het zelf weet, getekend heeft voor Fashionaria.

De modeshow komt dichterbij en Rudi en Hannah werken veel samen. Hannah geniet met volle teugen van deze intense samenwerking. Dan is het zover. De dag van de modeshow breekt aan. Rudi is heel zenuwachtig, maar Veronique en Hannah proberen hem gerust te stellen. Alles verloopt goed en de modeshow is een groot succes. Vooral de onverwachte afloop haalt de pers. Alleen Hannah heeft het hier moeilijk mee. Rudi heeft Veronique op het einde van de modeshow namelijk ten huwelijk gevraagt en Veronique heeft ja gezegd. Hannah heeft het hier heel moeilijk mee en ze wilt niet langer met Rudi samen werken. Wanneer haar broertje Jelle haar vraagt om een kostuum te ontwerpen voor hem voor zijn lentefeest stort ze zich daar dan ook enthousiast op.

Een paar dagen later heeft Rudi opnieuw geen inspiratie meer. Hij mist Hannah, mede omdat ze altijd goede ideeën had en hij met haar in de buurt altijd veel beter werk leverde. Er komt een vervangster voor Hannah, maar Rudi wilt geen vervangster. Hij wilt Hannah. Veronique zegt hem dat als hij Hannah terugwilt, om te werken, hij haar zelf zal moeten gaan halen.

Rudi wilt Hannah dwingen om terug naar Fashion te komen, maar Hannah heeft heel andere plannen. Wanneer Veronique merkt dat Rudi nog nergens staat met zijn nieuwe collectie benadert ze Hannah. Maar Hannah is niet onder de indruk van het nieuws dat Rudi haar te melden heeft. Niet veel latert vertelt ze haar plannen aan Bart en Trudy. Ze wilt een eigen zaak beginnen. Maar dan duwt Veronique haar een contract onder de neus waaruit blijkt dat ze zich niet zomaar kan terugtrekken uit Fashion...

Na een lange pauze heeft Hannah dan toch beslist om terug bij Fashion te komen werken. Rudi is hier superblij mee. Hannah beweert geen gevoelens meer te hebben voor Rudi, maar is dat ook wel zo... Niet veel later krijgen Rudi en Hannah ruzie. Ze leggen deze ruzie al snel terug bij wanneer Rudi ontdekt dat Hannah gevoelens heeft gehad voor hem.

Danny Buytaert

Wanneer het proces van Danny Buytaert start is iedereen erover bezig. Marie-Rose is voorzitster van de jury. Maar plots ontsnapt Buytaert en hij heeft het gemunt op familieleden van juryleden. Op een gewone dag staat Buytaert Mieke op te wachten wanneer ze naar buiten komt. De familie is geschokt door dit nieuws en niet veel later wordt ook Hannah belaagd door Buytaert. Wanneer ze van Fashion naar huis gaat slaat Danny Buytaert haar neer en sleept hij haar in zijn bestelwagen. Gelukkig komt Rudi net op tijd en ziet hij dat ze in de bestelwagen wordt gesleept. Hij slaat Danny Buytaert neer en bevrijdt Hannah uit de wagen. De politie komt en Danny Buytaert wordt opgepakt. Hij doet vele bekentenissen.

Het lentefeest van Jelle en de kinderen van zijn klas komt eraan en Hannah is dan ook al klaar met de outfits die ze voor hen ontworpen heeft. De vriendjes van Jelle mogen bij hem thuis komen feesten op een westernfeestje voor Jelle zijn lentefeest. Iedereen is dan ook dolenthousiast over de outfits die Hannah ontworpen heeft. Een paar dagen later vindt het lentefeest van Jelle voor de familie plaats. Iedereen maakt zich er dan ook klaar voor. Wat aanvankelijk een prachtige dag moest worden, draait uit in een echt drama... Hannah's kleinere broertje Jelle kan deze gebeurtenissen, net als heel de familie, maar moeilijk verwerken.

Vero Bello

Veronique beslist om zich volledig los te scheuren van de VDB Holding. Ze start haar eigen bedrijfje op, Vero Bello, waaronder ook de bvba Fashionaria behoort. Veronique lijkt haar eerste slag thuis te halen en verplicht Hannah om voor haar te komen werken. Maar Hannah slaagt er niet in om haar draai te vinden in haar nieuwe job bij Veronique. Veronique is bovendien niet van plan om het haar nieuwe werkneemster gemakkelijk te maken.

Niet veel later verwisselen Hannah en Rudi van plaats. Hannah gaat terug bij VDB werken en Rudi bij Vero Bello. Maar de nieuwe collectie staat bij VDB nog niet ver en de modeshow komt dichterbij. Hannah blijft maar werken om de nieuwe collectie zeker op tijd klaar te krijgen. Ze wilt ook geen werk uit eigen handen geven en Peter stelt voor om een tweede ontwerper te zoeken , maar dat wilt Hannah beslist niet. Maar wanneer ze teveel werkt dreigt ze tegen een muur aan te lopen... Toch werkt ze een heel weekend verder en ze zit op haar tandvlees. Hannah is zo moe dat ze met de fiets ten val komt... Peter overweegt nog altijd om een tweede ontwerper aan te nemen. Hannah ziet dit als een gebrek aan vertrouwen. Peter overweegt zoekt toch verder naar een tweede ontwerper en richt zijn pijlen op Rudi.

Bas en Hannah leren elkaar kennen in de Foodbar en het klikt meteen tussen de twee. Hij geeft zich op dat moment uit voor Thomas Feyaerts. Evy vertrouwt deze 'Thomas' echter niet en ze waarschuwt Hannah voor hem. Hannah luistert niet naar deze waarschuwingen en ze gaan steeds meer en meer met elkaar om. Ze worden zelfs verliefd op elkaar. Samen gaan ze naar de modeshow van Vero Bello.

De echte Thomas Feyaerts

Familie 5326 006
S24e009 16
Familie 5336 001
Familie 5363 003
S24e038 01
Familie 5376 001
640px-Familie 5394 003
Familie 5416 01
S24 E091 038
S24 E092 012
S24 E102 016
S24 E107 012
S24 E110 015
S24 E110 020
Familie 5459 003
Familie 5479 006
Familie 5496 001
S24 E177 008
S24 E178 016
S24 E205 016
S24 E205 038

Wanneer Thomas niet wordt binnengelaten, omdat er al een Thomas Feyaerts binnen is, wordt Hannah erbij gehaald. Zij ontmoet daar de echte Thomas Feyaerts. Bas is plotseling nergens meer te bespeuren. Hannah en Thomas gaan samen naar het huis van Mieke & co. Wanneer ze daar aankomen heeft hij zij spullen al gepakt en is hij klaar om te vertrekken. Iedereen wil eerst een verklaring. Bas geeft toe dat hij Thomas' identiteit gestolen had. Hij had op café een dronken Thomas ontmoet, die hem een aantal vage dingen vertelde over over de zoektocht naar zijn familie.

Thomas blijft napraten bij de bende en vertelt over het dodelijk ongeluk van zijn ouders. Bij het opruimen van de zolder ontdekte Thomas papieren die erop wijzen dat zijn vader geadopteerd was en op zoek was naar zijn echte ouders. Thomas wou die zoektocht voor hem afmaken en kwam zo bij Anna terecht, wiens naam op verschillende kwitanties stond. Hannah en Mieke regelen een nieuwe ontmoeting tussen Thomas en Anna en zo komt hij te weten dat hij de kleinzoon is van Jan Van den Bossche.

Neef en nicht

Twee maanden later. Hannah en Thomas kunnen het goed met elkaar vinden. Wanneer Hannah op een avond moet overwerken om de ontwerpen op tijd af te krijgen, komt Thomas haar helpen. Het komt tot een passioneel moment en de volgende dag probeert Thomas haar te kussen. Hannah is van slag, maar moet toegeven dat ze ook iets voor Thomas voelt, ook al zijn ze neef en nicht. Hannah heeft het zeer moeilijk wanneer ze Thomas samen met Stefanie Coppens ziet. Ze vertelt aan Evy Hermans dat ze verliefd is op iemand, en Evy ontdekt al snel dat die persoon Thomas is.

Niet veel later begint Thomas bij VDB te werken, waardoor ze elkaar nu elke dag tegen het lijf lopen. Thomas maakt geregeld avances, en Hannah probeert hem te ontwijken. Al kan ze haar gevoelens maar moeilijk verstoppen. Ze beginnen in alle stilte een relatie, want ze moeten het geheim houden. Ze denken dat als iemand van de familie het te weten komt ze het als een schandaal gaan beschouwen. Niet veel later gaan ze samen naar Parijs.

De volgende dagen kunnen de twee niet van elkaars lijf blijven en dat valt op voor de anderen in hun omgeving, ook voor de familie. Wanneer ze op een avond samen in de zetel zitten, bij Thomas thuis, worden ze bijna betrapt door Mieke. Niet veel later vraagt Mieke aan Hannah of zij en Thomas een koppel zijn. Hannah twijfelt over wat ze zou zeggen en op dat moment komt Thomas binnen. Hij bevestigd dat hij en Hannah een relatie hebben. Daarna vertellen ze het aan heel de familie en iedereen vindt de relatie tussen de twee heel leuk en normaal. Alleen denken Bart en de bomma daar anders over...

Jan vertelt het aan de bomma en zij reageert zeer gechoqueerd. Ze zegt dat dit het begin is van nog veel meer miserie in de familie. Wanneer Hannah aan Jan vraagt hoed de bomma gereageerd heeft, zegt hij haar dat ze heel blij was en Hannah kan haar oren bijna niet geloven waneer ze dat hoort. Wanneer ze de relatie tussen haar en Thomas vertelt aan Bart en Trudy, is Trudy heel blij. Bart juist het tegenovergestelde, hij begint meteen over het feit dat ze neef en nicht zijn en over kinderen later. Hij zegt dat er kinderen uit kunnen voorkomen met 12 vingers en 12 tenen. Hannah loopt boos weg en zegt dat Bart haar vader niet meer is. Niet veel later ziet Bart door Trudy in dat hij fout is geweest en hij gaat zich excuseren bij Hannah.

Schoenenontwerper

Wanneer ze bij Fashion iets nieuws zoeken, komt Hannah met het idee om schoenen te ontwerpen. Dat ontbreekt immers nog bij de kleren van Fashion. Peter besluit om samen te werken met een bestaande firma, waarvan de kleren bij de schoenen van Hannah passen. Die vindt Thomas al snel in het schoenenbedrijf Zapatero, waar Gunther Poucke, een oude bekende voor Mieke, de hoofdontwerper is. Zonder dit besproken te hebben met Hannah regelen Peter en Thomas een afspraak met Gunther. Wanneer Hannah dit op de moment zelf te weten komt, is ze heel kwaad op Peter en Thomas. Ze is ook niet meteen enthousiast over de ontwerpen van van Gunther en vindt ze ook niet echt bij haar ontwerpen passen. Ze vertelt dit tegen Thomas en hij annuleert de volgende afspraak met Gunther, maar uiteindelijk ziet Hannah in dat ze fout is geweest en ze zich liet leiden door haar emoties en ze belt Gunther terug.

De samenwerking tussen Hannah en Gunther Poucke verloopt vlot, en Thomas reageert lichtjes jaloers op hun intense samenwerking. Hannah en Thomas verschillen ook van mening over het gedrag van Peter Van den Bossche. Sinds hij zijn modellenbureau Fashion Agency heeft opgericht, is hij helemaal van gedrag veranderd. Thomas vindt het onaanvaardbaar dat hij zijn werk in de steek laat om naar feestjes te gaan. Hannah is milder voor haar baas, en vindt dat Thomas overdrijft. Tot er een compromitterende foto van Peter en twee modellen opduikt en het imago van VDB op het spel staat.

Het gaat niet goed met de VDB Holding nu Peter betrokken is met een drugszaak op zijn loft, zijn er nog meer problemen bij VDB. Peter trekt zich even terug als CEO en Thomas neemt zijn taak tijdelijk over. Thomas steekt zoveel tijd in zijn job, dat hij geen tijd meer heeft voor Hannah. Hannah spreekt hierover met Stefanie en wanneer Stefanie Thomas hiermee confronteert, is Thomas kwaad omdat hij vindt dat Hannah het hem zelf had moeten zeggen en er niet zomaar met iedereen over spreken. Stefanie wil de twee terug dichter bij elkaar brengen en organiseert een weekendje Cadzand. Maar na hun terugkomst wordt des te meer duidelijk dat de twee uit elkaar gegroeid zijn.

De breuk

Wanneer er een tankwagen kantelt en er een giftige stof vrijkomt, mag niemand zich nog naar buiten begeven. Iedereen moet binnen blijven en alle ramen en deuren gesloten houden. Thomas en Stefanie zitten opgesloten in de woning van Leen. Ze proberen er het beste van te maken en ze groeien ondertussen alsmaar dichter en dichter naar elkaar toe. Hannah zit ondertussen nietsvermoedend in haar eigen woning opgesloten met Bart, Trudy, Jelle en Louise. Wanneer de gifwolk weg is en iedereen zich weer gewoon vrij naar buiten mag begeven, belt Hannah naar Thomas. Ze vraagt aan hem of ze mag langskomen bij hem thuis, maar hij klinkt niet enthousiast en hij heeft liever niet dat ze komt. De volgende dag spreken ze toch samen af en hebben ze een moeilijk gesprek. Ze beseffen allebei dat hun relatie op een dood spoor zit en bovendien is Thomas eerlijk over zijn gevoelens voor Stefanie. Ze gaan als vrienden uit elkaar.

Alles lijkt weer goed te gaan bij Fashion, nu Peter niet langer verdacht wordt van de moord op een drugspatiënt. De schoenen, die Gunther ontworpen heeft, komen aan bij Fashion en ze passen perfect bij de kleren, die Hannah ontworpen heeft. Nu ze bij VDB terug genoeg geld hebben voor het bedrijf, besluit Thomas om het idee van het kleurenadvies door een kleurenconsulent terug opnieuw te openen. Dat idee was eerder afgevoerd door geldgebrek, maar nu is er dus terug geld genoeg om het idee waar te maken en Fashion weer terug succesvoller te maken bij de mensen. Dankzij een idee van Hannah, wordt het idee nog beter en ze zijn er bij Fashion helemaal klaar voor. Het idee wordt verwezenlijkt en het is al vanaf de eerste dag een groot succes.

Wanneer Thomas oude facturen vindt van zijn vader, voor zijn dood, zoekt hij uit waarover dit ging. Hij ontdekt dat zijn vader iets aan zijn nieren had en dat zijn ouders daardoor een auto-ongeval hebben meegemaakt. Leen vertelt hem dat hij zich moet laten onderzoeken en dat ook Jan en Isabelle dat moeten doen, want dat het een erfelijke ziekte is. Dat betekent dus dat als Jan de ziekte ook heeft, dat ook Bart, Mieke, Maarten, Leen, Guido, Hannah, Jelle, Thomas en Arthur dezelfde nierziekte hebben. Het drietal laat zich onderzoeken en er wordt vastgesteld dat zowel Jan als Isabelle de ziekte niet hebben en dat Willem de ziekte dus zelf ontwikkeld heeft. Alleen Thomas is besmet, maar die weigert zich te laten opereren, omdat hij vreest voor zijn carrière.

Milaan

Thomas wil dat de winkels van VDB Fashion internationaal doorbreken en daarvoor moet onderzoek gedaan worden in het buitenland. Hij wilt dat Hannah naar Milaan gaat, om daar het personeel te helpen met de start van de winkels. Hannah is niet te vinden voor het idee en ze wilt absoluut niet naar Milaan. Wanneer Evy vraagt of Thomas het aan Peter gevraagd heeft, wilt hij niets meer zeggen en dan gaat hij weg. Evy denkt dat hij het doet zonder toestemming van Peter. Wanneer Thomas het de volgende dag nog eens komt vragen aan Hannah en haar onder druk zet, is voor haar de maat vol. Ze stapt, na een gesprek met Evy, naar Peter en ze vertelt hem wat Thomas allemaal van plan is. Peter is razend op Thomas en hij roept hij meteen bij hem in het bureau. Hannah voelt zich schuldig, maar Evy kan haar ervan overtuigen dat ze de beste keuze heeft gemaakt. Thomas is het voorval al snel vergeten, wanneer de joint venture tussen VDB Fashion en Vero Bello, na lang onderhandelen, toch doorgaat.

Hannah denkt dat ze van Thomas af is, nu de joint venture tussen VDB Fashion en Vero Bello toch doorgaat, maar dat is buiten Thomas gerekend. Hij heeft het plan om Hannah naar Milaan te laten gaan nog niet opgeborgen. Peter steunt hem nu volledig, dus hij heeft niets meer te verliezen. Hannah heeft nog altijd geen zin om naar Milaan te gaan, maar Thomas zegt dat ze snel haar tickets naar Milaan moet boeken. Ze heeft geen zin om naar Milaan te gaan, omdat ze niet hetzelfde wilt meemaken als toen ze in Amerika was. Ze zegt dat ze alles heeft verloren in Amerika. Haar lief, haar ambities en nog veel meer. Trudy en Evy denken dat het vooral het probleem is dat ze alleen naar Milaan moet. Wanneer Trudy met Louise praat, bedenkt ze een plan. Ze denkt dat Mario haar kan helpen. Ze stelt Hannah voor om zich te laten rondleiden door Mario in Milaan. Hannah zegt dat ze er nog eens over na moet denken. Ze vertelt aan Thomas dat het goed is, maar dat ze het eerst nog moet regelen met Mario. Thomas zegt haar dat ze het maar beter snel kan regelen, want dat ze zaterdag al moet vertrekken. Hannah is kwaad op Thomas, omdat hij al tickets had besteld, zonder dat hij wist dat ze wel of niet zou gaan. Thomas zegt haar ook nog dat ze voor twee maanden naar Milaan moet gaan en dat wist Hannah al helemaal niet. Ze is kwaad, maar ze beseft dat ze niet anders kan doen dan zaterdag naar Milaan te vertrekken.

De begrafenis van Bart en Thomas

Eén maand later moet Hannah plotseling terugkeren naar België wanneer ze te horen krijgt dat haar vader om het leven is gekomen tijdens een auto-ongeluk. Hannah kan het nieuws maar moeilijk geloven. Ze ziet haar familie en haar broertje Jelle Van den Bossche voor het eerst terug op de begrafenis. Ze wil het liefst in België blijven, maar Jelle kan haar overtuigen om terug naar Milaan te keren om haar opdracht verder af te werken.

Schermafbeelding 2015-08-15 om 01.21.01
5550 5
Familie s25 afl5553 004
S25 E009 012
Familie 5606 001-30a4jbzt6svald5q4vu496
049709a26f306118fd75c708b119a549
Familie 5619 002-30cuivkx61l1btjngo9m2y
Familie 5640 003-30ju4xze1idqwrlfcapkwa
Familie 5659 002-30qfhsnwuwj4cdqgj9z6dm
Familie 5638 001-30ju40op1z4ufwse9qptl6
1e317ff4ceafe7b262cda40dd7dcb011
Familie 5662 002-30s6p36bdjreldxwdr3yfe
Cfb048893a8ead22d0e6a13b27c9a126
Familie 5669 002
Familie 5691 001
Familie 5694 003
Familie 5704 001
Aflevering 5707-2
Familie 5712 003
Familie 5714 002
Aflevering 5733-8
Familie 5739 004
Aflevering 5760-5
Familie afl5767 33
Familie afl5768 179

Hannah komt voor één dagje terug naar België en vindt een radeloze Trudy terug. Ze heeft een slippertje begaan met Mathias Moelaert en ze werden betrapt door Marie-Rose. Hannah wil haar stiefmoeder vergeven voor dit ontrouw, maar ze vreest wel dat Jelle en Louise het daar minder makkelijk mee zullen hebben. En ze krijgt gelijk, want vooral Jelle neemt het Trudy kwalijk. Hannah keert terug naar Milaan, maar wil haar broertje blijven steunen. Via Skype spreken ze af om tijdens de schoolvakantie een paar keer samen op stap te gaan.

Twee maanden later

Na twee maanden keert Hannah weer even terug naar huis, maar er is ondertussen wel wat veranderd in de VDB Holding. VDB Fashion en Vero Bello zijn nu één bedrijf en dat betekent dat er een hoofdontwerper moet gekozen worden. Rudi heeft zich al kandidaat gesteld en hij vindt dan ook dat hij het meeste recht heeft op de job. Wanneer Hannah terug thuiskomt, krijgt ze het nieuws te horen. Ze zegt dat ze er over gaat nadenken en niet veel later stelt ook Gunther zich kandidaat. Rudi speelt een vuil spelletje om te winnen, maar Hannah volgt hem hier niet in. Wanneer zij voor een paar weken terug naar Milaan vertrekt, lukt het hem om Gunther te laten vertrekken. Niet veel later krijgt hij te horen dat Hannah zich officieel kandidaat heeft gesteld en dat hij dus nog altijd niet zeker is van zijn job als hoofdontwerper.

Vanuit Milaan komt Hannah te weten dat Rudi een vuil spelletje aan het spelen is om hoofdontwerper te worden, en ze denkt er over na om zich terug te trekken uit de wedstrijd. Door chantage krijgt Rudi toch de job, maar hij heeft daar al snel spijt van wanneer al zijn collega's hem scheef bekijken. De job gaat dan toch naar Hannah.

In november krijgt Hannah een dringend telefoontje van Peter. Ze moet haar werk in Milaan zo snel mogelijk afronden zodat ze terug naar België kan keren. Er staat namelijk een pak werk te wachten nu de gebouwen van VDB Fashion volledig vernield zijn door een ernstige storm. Hannah protesteert, omdat ze nog heel veel werk heeft in de winkel in Milaan, en dus niet alles op haar eentje kan afronden. Peter eist geen tegenspraak en enkele dagen later staat Hannah alweer in België, volledig oververmoeid. En er staat haar nog heel veel werk te wachten, want Veronique geeft haar onmiddellijk een lang lijstje met zaken die nog moeten gebeuren voor ze kunnen verhuizen naar de nieuwe gebouwen.

De stress van alle taken zorgt ervoor dat Hannah zich niet meer goed in haar vel voelt. Ze moet ontwerpen voorleggen aan Veronique, en ze is niet helemaal tevreden met het resultaat. Bovendien moet Hannah in haar eentje het nieuwe atelier inrichten, en die combinatie kan ze niet aan. Ze werkt dag en nacht en kan op weinig begrip rekenen van haar collega's. Ook Rudi heeft het te druk met andere zaken en kan haar dus niet helpen. Hannah voelt zich moe en gaat op consultatie bij Leen, die haar meteen enkele dagen rust voorschrijft. Ondertussen denkt Hannah na over haar toekomst binnen VDB en ze besluit de job van hoofdontwerper aan Rudi te laten.

Nadien gaat het opnieuw veel beter met Hannah, nu ze de verantwoordelijkheid niet meer op haar eentje moet dragen. Begin december verhuist ze samen met haar collega's naar de nieuwe gebouwen en moet ze samen met Rudi de fotoshoot van Fashion in goede banen leiden.

Wanneer ze te horen krijgt dat Niko Schuurmans en Mieke Van den Bossche van plan zijn te verhuizen, ziet Hannah het wel zitten om bij de Friends in te trekken. Wanneer Trudy dit hoort, schrikt ze zich rot. Wil Hannah haar nu ook al verlaten? Tijdens de feestdagen gaat het snel van kwaad naar erger met Trudy. Ze organiseert een gezellig avondje met Hannah en Jelle, maar de twee hadden al plannen om Kerstmis bij de Friends te vieren. Trudy voelt zich in de steek gelaten en heeft het emotioneel moeilijk. Hannah krijgt last van haar geweten en besluit samen met Jelle toch nog Kerstmis met Trudy te vieren.

In het begin van 2016 is het toch zover en staat Hannah op het punt om haar koffer te pakken. Ze gaat samen met Trudy en Jelle een weekendje naar Milaan om er op een deftige manier afscheid te nemen. Ze belooft bovendien aan Jelle dat hij geregeld langs mag komen en kan blijven logeren. Jelle staat al snel aan de deur bij de Friends omdat hij zich eenzaam voelt met Trudy alleen. Hij heeft het gevoel dat iedereen hem in de steek gelaten heeft. Hannah voelt zich schuldig en maakt er werk van om meer met haar broer te doen.

Ondertussen komt het tot een pijnlijke confrontatie tussen Hannah en Rudi. Het gaat niet goed met hem sinds zijn succes met Rudimentair. Hij gaat elke avond tot in de late uurtjes uit en heeft zo telkens weer ruzie met Zjef De Mulder. Via Trudy komt Hannah te weten dat Rudi een slippertje begaan heeft met een zekere Joachim Vaes. Wanneer Rudi nadien constant zit te sms'en met Joachim, maakt Hannah er al snel een opmerking over, maar Rudi vindt dat ze zich met haar eigen zaken moet bemoeien. Hannah wil Rudi aansporen om de waarheid op te biechten aan Zjef, maar dat ziet hij helemaal niet zitten. Het is uiteindelijk dankzij Hannah en Trudy dat Zjef toch de waarheid te weten komt en hij maakt meteen een einde aan hun relatie.

Rudi is razend op Hannah en de twee maken voortdurend ruzie op het werk. Bovendien zoekt hij troost bij Joachim en verwaarloost hij zijn werk bij VDB Fashion. Hannah merkt al snel dat Rudi snel achteruit gaat en ze begint zich zorgen te maken. Ze gaat hem bezoeken in zijn appartement en komt zo te weten dat Rudi de laatste tijd last heeft van zwarte vlekken voor zijn ogen. Rudi vreest dat hij wel eens blind zou kunnen worden en Hannah spoort hem aan om naar de dokter te gaan. Wanneer Joachim hem ook nog eens in de steek laat, is het voor Rudi allemaal te veel en hij sluit zich op in zijn appartement en weigert nog met iemand te praten of om te gaan werken.

Bij VDB Fashion probeert Hannah het werk van Rudi zo goed mogelijk over te nemen, maar Veronique Van den Bossche begint al snel naar Rudi te vragen. Uiteindelijk kan Hannah niets anders dan eerlijk zijn en Veronique wil onmiddellijk Rudi zelf opzoeken om hem te overtuigen terug buiten te komen. Rudi luistert echter ook niet naar Veronique en wil met rust gelaten worden. Hannah schakelt nadien de hulp in van Mieke Van den Bossche en zij ziet maar één oplossing: Zjef zal met Rudi moeten gaan praten. Maar dat ziet Zjef absoluut niet zitten, voor hem is Rudi volledig verleden tijd. Hannah en Trudy willen de twee terug bij elkaar krijgen en slagen uiteindelijk in hun opzet.

Hannah merkt al een tijdje op dat Stefanie Coppens zeer stilletjes is. Ze komt te weten dat ze nog steeds met Thomas Van den Bossche in haar hoofd zit, zeker nadat ze een voicemailbericht van hem terughoort. Hannah zorgt er echter voor dat het bericht perongeluk verwijderd wordt en Stefanie is verdrietiger dan ooit. Hannah wil haar goede vriendin helpen en probeert haar gedachten te verzetten. Uiteindelijk maakt Stefanie een einde aan haar relatie met Simon en verhuist ze naar Frankrijk.

Via Facebook komt Hannah terug in contact met Tim, een oude schoolkameraad, die haar vraagt om iets te gaan drinken met hem. Emma Verdonck ontpopt zich tot datingcoach van Hannah en redt haar uit de klauwen van Tim wanneer hun date een mislukking blijkt te zijn. Nadien heeft Guido Van den Bossche een verrassing in petto voor Emma en wil zij kost wat kost te weten komen wat hij gepland heeft. Ze schakelt hiervoor Hannah in, maar Guido verward haar nieuwsgierigheid voor iets anders en vreest dat ze verliefd op hem is. Emma maakt dit nog een schepje erger en daarom besluiten Guido en Hannah haar beet te nemen door te doen alsof ze een koppel willen worden.

Trudy beslist Stan Lauwers te bezoeken in de gevangenis. Hij vraagt haar om hulp om te bewijzen dat hij zijn ex-vriendin Kirsten Caemerlinck niet heeft vermoord. Trudy wordt door hoofdinspecteur Delaet echter niet au sérieux genomen. Ze beslist om samen met Hannah en Evy Hermans zelf op onderzoek uit te gaan en zoekt contact met Junes alibi: securityagent Dries Van Renterghem. Hannah is compleet tegen het idee van Trudy om detective te spelen, omdat ze het gevaarlijk vindt. June heeft de drie dames al snel door en koopt Dries weeral om op hen een hak te zetten. Dries vertelt Trudy dat hij gelogen heeft over het alibi van June op de dag van de moord. Hoofdinspecteur Delaet gelooft het verhaal van Trudy en Hannah niet en eist dat ze stoppen met hun privéonderzoek.

De ouders van Rudi Verbiest - Fons en Francine - hebben spijt dat ze Rudi indertijd niet hebben gesteund in zijn studiekeuze en willen het graag met hem goedmaken. Wat ze echter niet weten, is dat hun zoon homoseksueel is en een relatie met Zjef heeft. Rudi heeft schrik voor de reactie van zijn ouders en vraagt aan Hannah om zich voor te doen als zijn lief. Ze wil niet meewerken aan zijn plannetje, tot Hannah niets anders kan wanneer Rudi haar voorstelt als zijn vriendin. Francine is in de wolken en organiseert een etentje met hun viertjes. Hannah eist dat Rudi eerlijk is met zijn ouders en aan de gevoelens van Zjef denkt. In het restaurant begint Francine over trouwen en kindjes en Hannah kan het niet langer verzwijgen. Ze vertrekt en probeert Rudi nogmaals aan te sporen om de waarheid te vertellen. Uiteindelijk krijgt Rudi het toch over zijn lippen en zijn ouders accepteren hem zoals hij is.

Emma kan Esther, een meisje van haar school, niet verdragen. Esther is stapelzot van Elias, een jongen uit Emma haar klas met wie ze tijdlang samen was. Om Esther buitenspel te zetten, beslist Emma om een blind date tussen Elias en Hanne te regelen. De date heeft echter een onverwacht einde. Hanne heeft ervoor kunnen zorgen dat Elias en Esther terug samenkwamen, tot grote ergernis van Emma.

Bij VDB Fashion is Hannah ondertussen goed bevriend geraakt met haar nieuwe collega Quinten Godderis. Quinten vertelt aan Hannah dat hij en zijn vrouw Sylvie uit elkaar zijn gegaan. Sylvie is een nieuwe relatie aangegaan met 'iemand die haar wél begrijpt'. Hannah wilt dat haar goede vriend Quinten ook terug gelukkig wordt en probeert hem te koppelen aan Jolien, de interim receptioniste. Ze probeert de twee op allerlei manieren bij elkaar te kragen, maar Quinten zegt dat hij te verlegen is om Jolien mee op date te vragen. Uiteindelijk lukt het hem toch, maar op het nippertje zegt Quinten zijn date af om bij Hannah te kunnen zijn. Hij heeft namelijk gevoelens voor haar gekregen, maar durft dit niet te vertellen. Tot hij eindelijk de moed krijgt en Hannah vol op de mond kust. Ze is enorm geschrokken en moet hem vertellen dat de gevoelens niet wederzijds zijn. Ze vindt het beter dat ze tijdelijk een beetje afstand van elkaar houden.

Wanneer Mieke Van den Bossche aangereden wordt en in een coma belandt, heeft Hannah het uiteraard zeer moeilijk. Quinten wil er voor zijn goede vriendin zijn en zorgt voor de nodige steun. Hannah krijgt de moeilijke opdracht om haar broertje Jelle Van den Bossche in te lichten en ondertussen zoekt ze steun bij haar familie en vrienden. Ze beseft nu eens te maar dat ze eigenlijk wel gevoelens heeft voor Quinten en wil hem dit duidelijk maken. Tot Sylvie plots opduikt en Quinten nog om een kans vraagt. Hannah geeft de veldslag op en het komt tot een pittige discussie tussen haar en Emma Verdonck hierover. Hannah raapt haar moed bij elkaar en brengt Quinten op de hoogte van haar gevoelens. De twee worden een koppel.

June Van Damme is de nieuwe CEO van Fashion geworden nu Simon Feyaerts in verdenking wordt gesteld voor de aanrijding van Mieke. Wanneer June Hannah en Quinten betrapt tijdens een vrijpartij op het werk, ontslaat ze Hannah op staande voet. Voor Peter en Veronique is dit opnieuw het zoveelste bewijs dat June tegen alle Van den Bossches is en het familiebedrijf willen kapotmaken. Vlak voor haar ontslag, kwam Hannah nog te weten dat June een afspraak heeft met een zekere Paul Wils. Via Quinten komen ze te weten dat het om een verkoopovereenkomst gaat. Het is echter niet wat Peter en Veronique denken, want June heeft net een enorme deal gesloten met 9House, het bedrijf van Paul Wils.

Wanneer Hannah 's avonds terug thuis is, krijgt ze een paniektelefoontje van Evy Hermans. Stan Lauwers is op weg naar VDB Fashion om June te confronteren en Evy vreest dat hij stomme dingen gaat doen. Maar Stan is niet de enige die een appeltje te schillen heeft met June...

Familie 5769 006
Familie 5775 007
Familie 5777 003
Familie 5780 002
Familie 5781 003
S26 afl5790 010
Familie 5802 003
S26 afl5803 026
S26 afl5813 024
S26 afl5817 006
S26 afl5817 034
Familie 5845 001
Aflevering 5845-4
Familie 5848 005
S26 afl5858 060
S26 afl5858 231
S26 afl5859 069
S26 afl5860 004
S26 afl5861 009
S26 afl5862 062
S26 afl5863 063
S26 afl5863 084
S26 afl5864 018
Familie 5867 002
S26 afl5867 062
S26 afl5867 063
S26 afl5868 031

Net zoals de rest van de familie komt ook Hanne te weten dat June vermoord is teruggevonden op haar kantoor. Peter en Veronique proberen de boel bij VDB Fashion draaiende te houden en vragen aan Hanne om haar job terug op zich te nemen. Samen met Evy gaat ze op zoek naar allerlei manieren om de productiekosten te onderdrukken. Ondertussen heeft Hanne een mysterieus afspraakje en laat ze een tattoo zetten, tot groot ongenoegen van Quinten. Hij is niet direct de grootste fan van tattoos.

Twee maanden later

Lars De Wulf maakt zijn opwachting als de nieuwe CEO van VDB Fashion. Hij heeft geïnvesteerd en werd zo de grootste aandeelhouder. Hanne en Jenny zijn onmiddellijk onder de indruk van de man zijn looks en Hanne kan het goed met Lars vinden. Ondertussen loopt haar relatie met Quinten al een tijdje stroef sinds de vakantie gedaan is. Ze heeft het gevoel dat de pit eruit is en maakt er een einde aan.

Er worden verschillende middeltjes gebruik bij VDB Fashion om te besparen, waardoor Hanne ontwerpen moet hermaken van jaren geleden. Tot Lars daar een stokje voor steekt en werk wil maken van de nieuwe collectie die Hanne en Rudi voor de zomer uitgetekend hadden. Hanne is echter volledig in paniek wanneer ze op de server geen enkel spoor van de ontwerpen terugvindt, en bovendien zijn de schetsen ook nergens meer te vinden. Lars wil de ontwerpen bekijken en Hanne moet met een bang hartje vertellen dat ze spoorloos verdwenen zijn. Tot haar grote verbazing heeft Lars de ontwerpen toch op haar bureau teruggevonden en is hij zelfs onder de indruk van haar werk. Toch is hij van mening dat Hanne te onzeker is over zichzelf en hij wil haar meer verantwoordelijkheid geven. Hanne wil ondertussen uitpluizen waar de verdwenen ontwerpen vandaan komen.

Door de complimentjes van Lars begint Hanne al snel te zweven en ze wil Lars uitvragen op date. Niet iedereen vindt het een goed idee dat Hanne verliefd wordt op haar baas. Maar wat Hanne niet beseft, is dat Lars ondertussen begint te twijfelen aan haar verhaal over de ontwerpen. Hij merkt namelijk dat er twee verschillende ontwerpers aan gewerkt hebben en is er zeker van dat Hanne de job niet aankan en daarom hulp van Rudi Verbiest krijgt.

Na een paar bezoekjes van Lars en Veronique, is Rudi eindelijk overtuigd en bergt hij zijn droom om bij Mina Fashion te gaan studeren op. Hij gaat, in plaats daarvan, terug bij VDB Fashion werken en zo werken hij en Hanne terug samen, zoals vroeger. Hanne vraagt zich nog altijd af waar de ontwerpen zo ineens vandaan komen en ze ondervraagt Rudi meerdere keren, maar hij zegt haar dat hij haar niets kan zeggen voor haar eigen bestwil, want hoe minder ze weet, hoe beter. Ze begrijpt Rudi niet echt, maar ze doet toch wat hij vraagt en ze zwijgt erover.

Wanneer Simon verdacht wordt van de moord op June, scheurt hij de brief waarop staat dat June hem heeft vergiftigd met Arsenicum, zodat hij niet opgepakt zou worden. Hij gooit de papiersnippers in de vuilbak en niet veel later vindt Evy de papiersnippers, wanneer ze de vuilbak opendoet. Ze puzzelt ze in elkaar en ze ziet wat er op staat. Ze verwittigt Stan, die op dat moment in de gevangenis zit en die probeert haar te overtuigen om ermee naar de politie te stappen, zodat Simon opgepakt wordt. Evy weet niet wat ze moet doen en ze vraagt de raad van Hanne. Ze laat haar de papiersnippers zien die ze gevonden heeft en samen puzzelen ze de snippers terug samen tot een brief. Ze moeten de brief snel bedekken wanneer Simon naar hen komt, maar gelukkig merkt hij niets. Uiteindelijk beslist Evy om de brief terug weg te gooien en om te zwijgen tegen de politie.

Wanneer Hanne op een dag van haar werk thuiskomt, is er een huiszoeking aan de gang en is de politie het hele huis overhoop aan het halen. Ze zoeken naar de schoenen, waarvan de voetafdruk afkomstig is in het bloed van June op de plaats delict. Ze denken dat het afkomstig is van de schoenen van Simon en daarom doorzoeken ze het huis van de friends. Uiteindelijk vinden ze, na lang zoeken, de schoenen die ze zochten en ze tonen ze aan Simon. Die vertelt hen dat de schoenen niet van hem zijn, maar wel van Rudi, waarna ook Rudi wordt opgepakt door de politie. Na de huiszoeking, ligt heel het huis van de friends overhoop en Hanne en Emma kuisen het samen weer terug op.

Na de arrestatie van Rudi is Hanne, samen met Trudy, de steun en toeverlaat van Zjef. In opdracht van hem beslist ze om, na een ruzie tussen Rudi en Zjef, met Rudi te gaan praten, maar net op dat moment wordt hij ondervraagd, waardoor het gesprek, tot grote spijt van Zjef, niet door kan gaan. Niet veel later wordt Zjef zelf opgepakt en wanneer hij een tijdje later terug vrijgelaten wordt, is hij een wrak. Gelukkig zijn zijn vrienden er nog om hem te steunen en om hem op te vangen. Wanneer commissaris Mortier haar op VDB Fashion bezoekt om met haar te praten over Rudi, zegt ze geen kwaad woord over hem, in de hoop dat hij sneller vrijkomt.

Louise heeft een vriendje, Wout, en ze gaan samen met nog een paar vrienden een weekend naar de Ardennen. Haar ouders willen Wout eerst ontmoeten en dat doen ze dan ook tijden een etentje, vlak voor ze samen naar de Ardennen vertrekken. Eerder die dag vroeg Louise Hanne om raad over de eerste keer seks. Ze dacht dat ze tijdens het weekend misschien voor de eerste keer seks zou hebben met Wout en daarom vroeg ze aan Hanne wat ze moest doen. Hanne gaf haar de raad om het rustig aan te doen en ze gaf haar ook nog wat tips. Na het weekend is Louise zichzelf niet en dat merkt ook Trudy. Ze schakelt de hulp in van Peter, maar ook die kan niet tot haar doordringen. Ze verzint een leugen, waarin ze zegt dat zij en Wout een andere muzieksmaak hadden en dat ze daardoor en hevige discussie hadden vlak voor ze vertrokken, en dat ze daarom uit elkaar gegaan zijn. Ten einde raad schakelt Trudy de hulp in van Hanne, in de hoop dat die wel tot haar kan doordringen. Het plan lukt, want Louise vertelt haar wat er echt gebeurd is. Zoals ze gedacht had, hadden ze dat weekend voor de eerste keer seks en ze waren allebei heel klungelig, waardoor ze zich schaamden voor elkaar en ze niet meer durfden te praten tegen elkaar, omdat ze allebei dachten dat de andere boos op hem/haar was. Hanne maakt Louise duidelijk dat dat niet zo erg is en dat ze opnieuw moet afspreken met Wout, om de brokken weer te lijmen en om terug een koppel te worden. Louise volgt de goede raad van Hanne op en ze spreekt opnieuw af met Wout. Ze leggen het terug bij met elkaar en ze worden opnieuw een koppel. Hanne heeft beloofd aan Louise om het aan niemand te vertellen, maar toch vertelt ze het stiekem tegen Trudy. Die belooft immers te zwijgen en ze bleef maar aandringen tot Hanne het vertelde.

Wanneer de nieuwe collectie van VDB Fashion voor 9House wordt voorgesteld, stelt Lars Paul Wils voor aan Hannah. Hij is heel enthousiast over haar collectie en over haar en het andere personeel en daarom denkt hij eraan om een beter contract met hen aan te gaan en dat is juist hetgeen dat VDB Fashion nodig heeft om weer een perfect gezond bedrijf te worden. Hannah is blij dat haar werk geapprecieerd wordt, nu Rudi voor een tijdje naar China is. Wanneer hij na 2 weken niet met Zjef terugkeert naar België, is ze dan ook, net als de andere friends, heel verbaasd. Rudi blijft nog wat langer in China en dus zal Hannah nog wat langer zonder hem moeten werken bij VDB Fashion. Ze moet wel, samen met de andere friends, Zjef opvangen, die het erg vindt dat Rudi nog een tijdje in China blijft, terwijl hij al terug in België is.

Nadat Jelle meermaals Bart gezien heeft, begint Faroud zich zorgen te maken en neemt hij terug contact op met de staatsveiligheid. Pieter Brinck vertelt hem dat Bart opnieuw in België is en dat hij zich ergens schuilhoudt. Faroud herneemt zijn oude job om Bart te zoeken en hem terug naar Amerika te sturen. Doordat Bart terug in België is, zijn Trudy, Hannah en Jelle in gevaar en daarom worden ze allemaal dag en nacht bewaakt door Faroud en door de staatsveiligheid. Niet veel later komen de Gallo's erachter dat Bart niet dood is en dat hij terug in België is en ze zinnen op wraak. Ondertussen probeert Faroud alles angstvallig geheim te houden voor Trudy, Hannah en Jelle. Wanneer Faroud en Pieter een tijdje later vermoeden dat de Gallo's Bart gevonden hebben en dat ze hem vermoord hebben, wordt het voor Faroud dan ook nog moeilijker om alles te verzwijgen.

Een paar dagen later vindt het grote verjaardagsfeest voor de 90ste verjaardag van de bomma plaats in het landhuis van Lars. Ook Hannah is van de partij en wanneer Simon, die niet uitgenodigd is, zat het weekend komt verstoren, wordt ze door hem hard gekust. Wanneer de bomma tijdens het feest plots op de grond valt, is iedereen dan ook heel ongerust. Uiteindelijk blijkt het niet zo erg te zijn en een paar dagen later mag ze alweer naar huis.

Op het verjaardagsfeest van de bomma komt Bart plots opdagen. Hij is terug uit Amerika, omdat hij zijn familie niet langer kon missen. Hannah kan haar ogen niet geloven en wanneer Bart naar haar toe gaat, schiet ze dan ook helemaal in paniek en wilt ze niet dat ze hem aanraakt. Ze gelooft niet dat hij er echt terug is en ze vlucht naar haar kamer.

Ook de volgende dag gaat het niet beter tussen Hannah en haar vader. Ze doet alsof hij haar niets kan schelen en ze vindt het egoïstisch van hem dat hij is teruggekeerd naar België, omdat hij zo heel hun leven overhoop gooit en omdat hij zo ook terug zijn hele familie, en dan vooral zijn gezin, in gevaar brengt. Na een paar dagen opgesloten te zitten, wilt Hannah dan ook niet langer binnen blijven en ze wilt terug naar huis. Eerst gaat de staatsveiligheid niet akkoord, maar uiteindelijk mag het dan toch, op voorwaarde dat ze een persoonlijke bodyguard krijgt, genaamd Vin. Vanaf dan mag ze terug gaan en staan waar ze wilt en mag en gaat ze dus ook terug werken.

Wanneer Trudy Hannah op een avond belt en haar, terwijl ze het eigenlijk niet mag van de staatsveiligheid, vertelt dat Bart de volgende dag een gevaarlijke missie gaat uitvoeren voor de staatsveiligheid om de Gallo's definitief uit te schakelen, ziet ze dan toch in dat ze fout is geweest en ze beseft dat ze, als ze nu niet naar hem gaat en als het fout loopt, ze haar vader misschien nooit meer terug zal zien. Ze gaat naar Bart en ze vliegt hem in de armen. De ruzie is terug bijgelegd tussen de twee, hoewel Hannah wel nog altijd kwaad is op Bart. Niet veel later is Faroud kwaad en wordt de hele missie bijna afgeblazen, wanneer blijkt dat Hannah het geheime nieuws over de missie van haar vader heeft doorvertelt aan alle friends, die bij haar thuis wonen. Uiteindelijk gaat de missie toch door en komt alles terug goed, al heeft het een andere afloop dan op voorhand gedacht werd.

Bart en Isabella Gallo hebben de strijdbijl begraven en ze lijken eindelijk van de Gallo's af te zijn. Faroud vertrouwt het zaakje echter niet en hij laat hen toch nog bewaken voor de zekerheid. Dat betekent dat Bart, Jelle en Trudy dus nog altijd niet buiten mogen en dat Hannah nog altijd wordt bewaakt daar haar persoonlijke bodyguard, Vin.

Hannah verjaart en ze wordt 24 jaar, maar ze heeft niet veel zin in een verjaardagsfeestje, door alle gebeurtenissen met Bart. Wanneer ze in de Foodbar een afspraak heeft met Leen, komt Emma te weten dat ze jarig is en ze wilt, tegen ze zin van Hannah, een verjaardagsfeest organiseren voor haar. Hannah lijkt die avond dan ook niet gelukkig op haar intiem verjaardagsfeest voor haar huisgenoten. Bart wilt haar zien op deze speciale dag en na lang aandringen gaat de staatsveiligheid hier uiteindelijk mee akkoord, maar wanneer ze aankomen bij het huis van de friends en Bart uit de auto stapt, komt er een witte bestelwagen in de straat gereden, gaat de deuren aan de achterkant open en wordt er op hem en zijn bewakers geschoten. De schutters kunnen uiteindelijk zelf neergeschoten worden en niet veel later worden ze verhoord.

Doordat de vermoedelijk laatste tegenstanders van Bart opgepakt zijn, wordt de bewaking van zijn gezin eindelijk opgeheven. Ook Hannah wordt nu niet langer begeleid door een bodyguard. Dit blijkt al snel een verkeerde keuze, wanneer het onderzoek van de staatsveiligheid naar de schietpartij uitwijst dat de schutter schoot met losse flodders en dat het dus niet de bedoeling was om Bart te vermoorden, maar wel om hen te doen geloven dat het opnieuw veilig was voor hem en zijn familie. Wanneer de staatsveiligheid verneemt dat Trudy, Louise en Jelle samen zijn gaan shoppen, worden ze meteen getraceerd, maar het is al te laat, want tijdens hun autorit worden ze, opnieuw door een witte bestelwagen achtervolgt en worden ze door mannen, die uit de laadbak komen en die gemaskerd en gewapend zijn met grote wapens, ontvoerd. Wanneer Hannah het verschrikkelijke nieuw verneemt, gaat ze meteen naar haar vader en wordt ze daar opnieuw opgesloten om zo geen gevaar meer te lopen.

Trivia

 • Hanne werd vernoemd naar de grootmoeder van Bart Van den Bossche: Anna Dierckx.
 • Met de leeftijd van Hanne is in het verleden door de scenaristen slordig omgesprongen. Dit wordt des te duidelijker wanneer er in een aflevering van seizoen 23 wordt gezegd dat Hanne geboren is in 1993. Haar geboorte was echter op het scherm te zien in 1998. Zelfs al reken je daar de tijdsprong van 3 jaar uit 2006 in mee, dan nog zou Hanne in 1995 moeten geboren zijn en is ze dus eigenlijk 2 jaar te oud.
 • Actrice Ellen Van den Eynde maakt een eenmalig gastoptreden in Dimi's café gedurende seizoen 18. Daar worden haar personage en een vriendin lastig gevallen door Maarten Van den Bossche en Bjorn Impens. Een seizoen later neemt ze de hoofdrol van Hanne Van den Bossche voor haar rekening.
 • De ontvoering van Hanne wordt nog eens vermeld in seizoen 23 (2013) als Bart Van den Bossche Leen Van den Bossche wil overtuigen dat ze haar vermiste kindje Arthur Van den Bossche wel zullen terugvinden, net zoals Hanne.
 • Wanneer Margot Hallemans in 2013 werd gevraagd om opnieuw de rol van Hanne te vertolken, hadden ze vorige actrice Ellen Van den Eynde nog niet gecontacteerd. Zij wist hier dan ook niets van tot de dag dat het bekend werd gemaakt.
 • Actrice Margot Hallemans droeg bij haar terugkeer in seizoen 23 tijdens de eerste paar maanden een zogenaamde fatsuit onder haar kledij, zodat Hanne er 20 kilo dikker uit zou zien. Dit had immers te maken met de verhaallijn van het personage. Na verloop van tijd droeg Margot een dunner pak en tegen het einde van het seizoen acteerde ze weer zonder pak. Op die manier leek het personage Hanne op een geslaagde manier te zijn vermagerd, terwijl de actrice de hele tijd op hetzelfde gewicht bleef.
 • Eind 2015 opende er een een webshop van VDB Fashion, waarvan Hanne, samen met Rudi, het gezicht van is.
 • Hanne wordt door Quinten steeds 'Hanniepannie' genoemd.
 • Hanne wordt door Emma 'Hannemans' genoemd en zij noemt haar 'Emmer'.
 • In de eerste week van seizoen 26 laat Hanne een tattoo zetten. Het is een echte tattoo en de actrice heeft hem op dat moment al ongeveer een jaar.
 • Anno 2017 is Hanne 24 jaar oud. Dit wil zeggen dat ze geboren is in 1993. Haar geboorte was op het scherm echter pas te zien in 1998.

Quotes

Generiek

Galerij

Foto's