FANDOM


Seizoen 8

Het huwelijk van Rita Van den Bossche en Rob Gerrits

Het huwelijk van Rita Van den Bossche en Rob Gerrits vond plaats tijdens het 8ste seizoen. In tegenstelling tot de meeste huwelijken in de reeks, was deze trouw zeer bescheiden. Rita en Rob gaan helemaal alleen naar Las Vegas (VS) om er in het huwelijksbootje te stappen. Dit zonder hun familie en vrienden als getuigen. 

Meteen na hun huwelijk gaan de twee op huwelijksreis in Las Vegas. Ze gaan er naar elk casino om te gokken en verliezen zo ongeveer 450.000 Belgische frank. Wanneer ze terugkeren naar huis, geven ze een feest voor hun vrienden in Yerseke, maar niet voor hun familieleden. Vooral omdat Rita gebroken heeft met haar familie op dat moment. 

Foto's

Trivia

  • In deze aflevering komen we te weten dat Rob de afkorting is van Robert. 
  • Rita en Rob scheiden tijdens het 15de seizoen enerzijds omdat Rita hem verdenkt van een affaire met zijn secretaresse, en anderzijds omdat Rita opnieuw begon te drinken. 

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.