FANDOM


Seizoen 9

Guido Van Den Bossche wordt in Malta neergestoken door sekteleden van Salomon


Inhoud

Patriarch Guido Van Den Bossche komt om het leven op 13 december 1999. Samen met zijn zoon Peter Van den Bossche en diens vriendin Femke Maeterlinck is hij in Malta om voor eens en altijd de sekte van Salomon te ontmaskeren. Salomon blijft Peter bedreigen, nadat hij gered werd door Veronique Van den Bossche en Henk Terjonck.

Met de hulp van Joe Bonduono zetten Guido en Peter een val op. Enkele sekteleden zijn Peter op het spoor en kunnen het ontvoeren. Ze bellen met de GSM naar Salomon, en zo kunnen Guido en Joe de schuilplaats van Salomon achterhalen. Ze sturen er de politie naartoe en Peter kan ontsnappen. De sekteleden die niet opgepakt werden door de politie, willen wraak nemen op Guido. Tijdens een Maltese fiësta achtervolgen ze hem, en Guido wordt neergestoken. Hij probeert nog hulp te halen, maar het mag niet baten. Guido sterft in de straten van Malta, terwijl Peter, Joe en Femke naar hem op zoek zijn.

Het lichaam van Guido wordt overgebracht naar België, waar de begrafenis plaatsvond.

Foto's

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.