FANDOM


Woningen


Bewoners

Het huis van Agnes Moelaert is gelegen op de Noorderstraat 67, 2800 Mechelen. Oorspronkelijk woonde Patrick Pauwels er samen met zijn ex-vrouw en dochter Liesbeth Pauwels. Later zijn schoonzoon Benny Coppens en Patricks kleinkinderen: Arno Coppens en Stefanie Coppens de familie komen vergezellen. Vele jaren later neemt Agnes er ook haar intrek wanneer ze een relatie met Patrick begint. Naast het huis ligt Patricks atelier, waar hij fietsen repareert en verkoopt. De buren heten Richard en Yvonne. Deze twee zijn echter nooit in beeld gekomen.

In 2015 verhuist Arno Coppens naar de woning van zijn vriendin Estee Eeckelaert en komt Delphine Van Winckel er wonen wanneer ze de instelling mag verlaten. Nog geen week later verhuist ze opnieuw naar Frankrijk wanneer ze beseft dat ze zich hier nooit helemaal op haar gemak zou voelen. Na zijn scheiding met Marie-Rose De Putter neemt Mathias Moelaert er even zijn intrek. Cédric Van de Caveye heeft er een tijdje gelogeerd door ruzie met zijn moeder. 

In 2016 krijgen Benny en Liesbeth te maken met financiële problemen. Agnes weigert echter om geld aan hen te lenen omdat ze Benny niet vertrouwt. Daarom beslist Patrick om zijn huis te koop te zetten, zodat ze op die manier hun schuldenberg kunnen afbetalen. Uiteindelijk is het Agnes zelf die het huis koopt. Ze eist dat Benny en Liesbeth vertrekken zodat ze het huis voor haar en Patrick alleen heeft. Agnes stelt aanvankelijk ook een architect aan om verbouwingen te doen, maar laat deze plannen bij nader inzien vallen. Na de tijdsprong in september 2016 wordt duidelijk dat Benny en Liesbeth 2 maanden in een studentenkot wonen en ook Patrick na hun vertrek het huis heeft verlaten. Agnes kan hem echter overtuigen om samen met Benny en Liesbeth terug bij haar te komen wonen.

Enkele weken later komt het tot een definitieve breuk tussen zowel Liesbeth en Benny als Agnes en Patrick. Liesbeth pakt haar koffers en vertrekt naar Nieuw-Zeeland terwijl Agnes terug naar Frankrijk trekt. Ze treft wel een regeling met haar broer Mathias, zodat Patrick en Benny in het huis kunnen blijven wonen.

Huidige Bewoners

Vorige Bewoners

Vorige Logés

Foto's