FANDOM


Jurgen Impens
Seizoenen 1718 JurgenPortet
Eerste verschijning Aflevering 3687- 5 november 2007
Laatste verschijning Aflevering 4015 - 24 januari 2009
Gespeeld door Diverse kinderen


Kinderen -
Ouders Bjorn Impens en † Veerle Suys
Huidige categorie Vorige Gastpersonages
Algemene InformatieFamilieVerhaallijnen

Algemene Informatie

Jurgen Impens is een gastpersonage dat van 5 november 2007 tot en met 24 januari 2009 vertolkt wordt door diverse kinderen.

Familie

Jurgen is het zoontje met ASS van Bjorn Impens en Veerle Suys en de kleinzoon van Arne Impens, Bea Impens, Hendrik Suys en Gerda Suys. Nadat Veerle als tiener beviel van Jurgen, gingen zij en Bjorn al snel uit elkaar. Veerle moest van Hendrik haar kindje noodgedwongen afgeven, omdat hij de familie wilde sparen voor deze schande.

Jaren later komt Veerle Bjorn opnieuw tegen. Ze geraakt opnieuw zwanger van hem, maar verliest het kind. Samen komen ze ook opnieuw in contact met hun zoontje Jurgen, die in een speciale instelling verblijft. Na de dood van Veerle accepteert Bjorn het voorstel van Hendrik en Gerda om Jurgen bij hen te laten wonen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.