FANDOM


Affaires van Linda Desmet

Seizoen 17 - 18

Linda Desmet en William Feys leren elkaar kennen in 2007, tijdens het 17de seizoen. Linda wil samen met Jan danslessen volgen maar daar is Jan niet meteen voor te vinden. Tijdens de dansles zelf leert ze William kennen en hij wil haar vaste danspartner worden. William is single en begint al snel iets te voelen voor Linda. Het blijkt wederzijds te zijn en Linda ligt volledig in de knoop met haar zelf. Kan ze Jan wel bedriegen met een andere man? Linda besluit uiteindelijk een einde te maken aan de kortstondige affaire en later verhuist William naar Zweden.

Seizoen 21

Tijdens het 21ste seizoen keert William echter plotseling terug naar België. Hij heeft problemen met zijn nieren en moet geopereerd worden. Omdat William wou dat zijn beste vriend dokter Paul Jacobs de operatie uitvoerde, keerde hij daarvoor speciaal naar België. Zo komt hij ook Linda weer tegen, die ondertussen in hetzelfde ziekenhuis werkt als Paul. William vertelt echter dat hij ondertussen getrouwd is met de Nederlandse Annelies Verlinden

Toch komen er oude gevoelens weer naar boven wanneer ze elkaar geregeld terugzien. Het komt tot een passionele kus maar verder gaat het niet. William is terug aan de beterhand en keert met zijn vrouw terug naar Zweden. Een jaar later komt Linda te weten dat William overleden is.

Foto's