FANDOM


Lovely Van der Venne
Seizoenen 2313141523 Familie2746
Eerste verschijning Aflevering 290 - 22 mei 1993
Laatste verschijning Aflevering 5193 - 25 december 2013
Gespeeld door Vandana De Boeck (voorheen Lovely Van Broeck)


Kinderen -
Ouders Ben Van der Venne en † Marleen Van den Bossche
Huidige categorie Vorige Hoofdpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenVerhaallijnenTriviaGeneriekFoto's

Algemene Informatie

Lovely Van der Venne is een hoofdpersonage dat van 22 mei 1993 tot en met begin 1994 vertolkt wordt door Lovely Van Broeck. Van 5 september 2003 tot en met 16 juni 2006 en op 25 december 2013 wordt het personage vertolkt door Vandana De Boeck.

Familie en Liefdesleven

Lovely is het adoptiedochtertje van Marleen Van den Bossche en Ben Van der Venne. Ze heeft haar adoptiemoeder echter nooit gekend, want Marleen stierf de dag waarop Lovely naar België kwam. Nadien verhuist ze samen met haar vader naar Afrika, waar hij uiteindelijk ook sterft. 

Terug in België belandt Lovely in bed met de onervaren Kobe Dierckx, maar de twee worden geen koppel omdat Lovely geen gevoelens voor hem heeft. Nadien wordt ze verliefd op Koen Lamoen, maar de twee gaan uit elkaar nadat hij haar meermaals bedriegt met Virginie Daerden

Verhaallijnen

Trivia

  • Vandana De Boeck koos er zelf voor om de reeks te verlaten omdat ze haar kans wou wagen als actrice in de Verenigde Staten. 

Generiek

Foto's

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.