FANDOM


Martine Vandenabeele
Seizoenen 15 Martine
Eerste verschijning November 2005
Laatste verschijning Aflevering 3279 - 10 maart 2006
Gespeeld door Griet Desutter


Kinderen -
Ouders Julienne Vandenabeele en onbekend
Huidige categorie Vorige Gastpersonages

Algemene informatie

Martine Vandenabeele is een gastpersonage dat van november 2005 tot en met 10 maart 2006 vertolkt wordt door Griet Desutter.

Familie en liefdesleven

Martine is de dochter van Julienne Vandenabeele en een onbekende man. Martine had voor korte tijd een affaire met Rob Gerrits. Na verloop van tijd besluit Rob om te breken met haar.

Beroepsleven

Martine was een tijdje assistente van Rob Gerrits in het zusterbedrijf van VDB Electronics. Na heel wat gebeurtenissen neemt ze weer ontslag en verhuist ze naar Nederland.

Verhaallijnen

Familie3245
Familie3249
Familie3251

Martine gaat aan de slag als assistente van Rob Gerrits in het zusterbedrijf van VDB Electronics. Na verloop van tijd beginnen de twee een affaire. Rita Van den Bossche ontdekt het bedrog van haar echtgenoot en ontwikkelt een nieuwe drankverslaving. Rob besluit om te breken met Martine, die vervolgens ontslag neemt en naar Nederland verhuist.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.