FANDOM


Vorige Relaties: Mieke en Sébastien

Seizoen 23

Wanneer Mieke Van den Bossche, voor haar werk als thuisverpleegster, bij een oude vrouw op bezoek gaat, ontmoet ze haar kleinzoon, Sébastien. Ze leren elkaar beter kennen en ze starten een relatie met elkaar. Alleen kunnen haar vrienden, vooral Niko, het niet zo goed vinden met hem. Niko krijgt terug gevoelens voor Mieke, maar Sébastien is verschrikkelijk jaloers. Niko ziet dat Mieke in het ongeluk aan het lopen is en hij probeert dit aan haar verstand te brengen. Ze wilt niet inzien dat Niko gelijk heeft en na een tijd slaagt Sébastien haar zelfs. Wanneer ze dit aan Niko vertelt, is voor hem de maat vol. Wanneer ze elkaar tegenkomen in het café, gaan ze op de vuist, in het bijzijn van Mieke. Sébastien en Mieke stoppen hun relatie en Niko en Mieke besluiten terug aan hun gevoelens toe te geven. Ze worden terug een koppel.

Foto's

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.