FANDOM


Seizoen 2

Monique betrapt Jan tijdens een vrijpartij met Babette

Inhoud

Relatie babette
Tijdens het eerste seizoen toont het huwelijk van Jan Van den Bossche en Monique Stevens barsten. Ze hebben het niet al te breed, en Jan durft wel eens het gezelschap van zijn secretaresse Babette Van Tichelen op te zoeken. Jan koopt dure juwelen voor Babette, waardoor Monique al snel iets in de gaten krijgt. Wanneer Jan zogezegd op zakenreis naar Hamburg gaat, spendeert hij eigenlijk enkele dagen met Babette op hotel. Monique komt hier achter en is razend op Jan. Ze kan hem uiteindelijk toch vergeven, maar de affaire tussen Jan en Babette stopt niet. 

Op een dag komt Monique plots het kantoor van Jan binnen en betrapt ze hem met Babette tijdens een vrijpartij. Nadien gaan de twee alsnog uit elkaar. 

Trivia

  • Langleve8-6
    Deze iconische scène uit het eerste seizoen van Familie is één van de favoriete momenten uit de reeks van acteur Jef Desmedt (Jan Van den Bossche).
  • In 2014, naar aanleiding van 25 jaar VTM, wordt dit fragment nog eens nagespeeld in het programma Lang Leve. 

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.