FANDOM


Nick Vandecasteele
Seizoenen 115 Nick
Eerste verschijning 1991/1992
Laatste verschijning Juni 2006
Gespeeld door Theo Hijzen (voorheen Hans De Munter)


Kinderen -
Ouders Onbekend
Huidige categorie Vorige Gastpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenBeroepslevenVerhaallijnenFoto's

Algemene Informatie

Nick Vandecasteele is een gastpersonage dat in 1991/1992 vertolkt wordt door Hans De Munter en van januari 2006 tot en met juni 2006 door Theo Hijzen.

Familie en Liefdesleven

In de beginjaren van de serie begint Marie-Rose De Putter, die eigenlijk getrouwd is met Guido Van den Bossche een affaire met haar tennisleraar Nick. Vele jaren later komt Marie-Rose Nick terug tegen. De twee beginnen ditmaal een vaste relatie.

Beroepsleven

Nick is de (oude) tennisleraar van Marie-Rose De Putter.

Verhaallijnen

Nick komt in de beginjaren in beeld als de tennisleraar van Marie-Rose De Putter. De twee zijn niet vies van avontuurtjes met elkaar, hoewel Marie-Rose op dat moment getrouwd is met Guido Van den Bossche.

Jaren later komen Marie-Rose De Putter en Nick elkaar weer tegen op restaurant. Ze blijken nog steeds in elkaar geïnteresseerd, ware het niet dat Nick daarbij moet opboksen tegen Raf Broos. Raf heeft een oogje op Marie-Rose. Nick en Marie-Rose hebben een kortstondige relatie, maar gaan uiteindelijk uit elkaar.

Foto's

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.