FANDOM


Actrice Jits Van Belle zal Benny gaan charmeren in ‘Familie’ (19/10/2017)

7630

Goed nieuws voor fans van Benny Coppens uit ‘Familie’, want het zou goed kunnen dat de man binnenkort geraakt wordt door Cupidopijl. Actrice Jits Van Belle kruipt immers binnenkort in de huid van Robyn Versteven, een vlotte dame die de aandacht trekt van het personage van Roel Vanderstukken. Ze krijgt daarmee twee mannen in één klap, want momenteel wordt Roel vervangen door Govert Deploige.

Jits Van Belle kent u misschien nog uit de telenovelle ‘Ella’, en vertolkte al heel wat (kleinere) rollen in tal van televisiereeksen. In ‘Familie’ geeft Jits gestalte aan Robyn, een sportieve securityagente bij Fashion. VTM omschrijft haar als volgt: “Robyn is de dochter van receptioniste Jenny Versteven (Hilde Van Haesendonck). Voor haar werk vertoeft ze vaak in een echte mannenwereld, wat maakt dat Robyn een volkse en complexloze vrouw is. Ze beschikt ook over de nodige dosis humor en de spreekwoordelijke ballen aan haar lijf.”

De actrice ziet het helemaal zitten. ”Deze rol in Familie was ‘an offer I could not refuse’. Mijn personage Robyn is zo een heerlijke, straffe, verrassende, geestige en sterke madam dat ik meteen goesting kreeg om haar te spelen. Bovendien trekt ze graag en veel met Benny op, reden te meer om er zin in te hebben. Ik was trouwens méér dan klaar om erin te vliegen op mijn eerste draaidag. Eerst met Govert, daarna snel weer met Roel. Ik krijg twee mannen voor de prijs van één (lacht). En dat is niet de enige uitdaging waar ik voor sta... maar meer mag ik nog niet verklappen.”

Gisteren had Jits haar eerste draaidag voor de VTM-soap. Vanaf maandag 18 december zal ze ook effectief op televisie te zien zijn.

Voormalig ‘Familie’-acteur wordt al tien jaar gestalkt (19/10/2017)

Familie afl4801 05

Voormalig Familie-acteur Guillaume Devos, die de voorbije weken ook te zien was naast Ronn Moss in het theaterstuk Brasschaatse Huisvrouwen, wordt al tien jaar gestalkt.

De problemen begonnen in 2007, toen Devos deelnam aan Steracteur Sterartiest. “Een vrouwelijke fan begon me brieven te sturen, en het is almaar erger geworden”, aldus de acteur. “Ze denkt en schrijft dat ik enkel en alleen voor haar zing. Ze begon allerlei spullen op te sturen, op mijn deur te kloppen. Nadien begon ze mij te bellen op mijn vaste lijn. Soms wel twintig keer per dag, ook ’s nachts. Ik heb die lijn moeten opzeggen. Na tien jaar ben ik het beu en heb ik al het bewijsmateriaal aan de politie bezorgd. Het moet ophouden.”

Amper een jaar na haar intrede verlaat Ini Massez Familie al (17/10/2017)

Familie portret2016 viv 02

Ini Massez speelt Viv Neyskens in de VTM-soap 'Familie'. De actrice doet een bijzondere onthulling.

Na amper een jaar trekt de actrice uit 'Familie' de deur achter zich dicht. Voor Ini Massez is het duidelijk waarom ze uit de VTM-soap stapt. "Sowieso was het altijd vooropgesteld dat het voor een afgebakende periode zou zijn. De kijkers zullen mij nog de hele winter op tv zien, maar voor mij zitten de opnames er bijna op."

Over haar einde wil de actrice nog niet te veel kwijt. "Het zal een mooie, open exit zijn, dus wie weet duikt mijn personage ooit weer op", aldus Ini. "Ik zou mezelf ontrouw zijn als ik niet op tijd zou stoppen en zou vastroesten in een rol, alleen maar omdat het een vast inkomen biedt."

De actrice heeft alvast andere vooruitzichten. Vervelen zal ze zich zeker niet doen. "Momenteel ben ik ook aan het filmen voor de nieuwe Ketnet-serie 'Buck', en in januari starten de opnames voor het tweede seizoen van 'Zie mij graag'. Ik weet dus zeker wat doen", vertelt ze nog.

Bron: Tingo

Janine Bischops: “Ik ben blètend vertrokken bij ‘Thuis’” (17/10/2017)

Familie backstageJeanineBisschops 011

Op de scènes van Janine Bischops in ‘Familie’ moeten we nog even wachten, maar haar nieuwe collega’s zijn alvast vol lof. De overstap van ‘Thuis’ naar de andere soap was dus geen slechte beslissing. “Het was een fantastische tijd bij ‘Thuis’, maar ik ben er huilend vertrokken”, vertelt ze in HUMO.

Bischops weet nog perfect wanneer ze er genoeg van had bij de VRT-serie. “Er zat geen vlees meer aan mijn personages. Al mijn mooie scènes draaiden om iemand anders. Op een bepaald moment las ik wéér zo’n scène waarin ik een ander uit de nood hielp. In diezelfde aflevering kwam mijn ‘dochter’ Bianca nog eens langs, maar er was niet eens een moment voorzien waarin moeder en dochter elkaar in de armen konden sluiten. Er knapte iets in mij, en ik heb toen meteen een kordate aangetekende brief naar de producers gestuurd: ik stopte per direct met ‘Thuis’.”

“Ik heb de geplande scènes nog opgenomen, en ben vervolgens blètend vertrokken. Ik herinner me nog hoe ik in mijn loge alle foto’s van de muur aan het halen was, en hoe producer Hans Roggen om de tien minuten binnenkwam: ‘Janine, ben je zeker? Wil je toch niet blijven?’ Dat streelde mijn ego, maar mijn besluit stond vast.”

Haar verschijning in ‘Familie’ is voorlopig een gastrol, maar ze hoopt op meer. “Als ze me nog eens bellen, zal ik een gat in de lucht springen. Ik heb me ontzettend goed gevoeld op die set.”

Govert Deploige als vervanger voor Roel Vanderstukken (12/10/2017)

764

Govert Deploige (44), bij iets oudere kijkers bekend als dokter Bastiaens uit ‘Thuis’ en bij de jongere als Steve uit ‘W817’, gaat Roel Vanderstukken tijdelijk vervangen in ‘Familie’. Vanaf december is hij zes tot acht weken lang te zien als Benny. “Er zullen geen speciale opnametrucjes worden gebruikt. Hij moet ook geen lookalike zijn. Govert neemt gewoon even de rol over van Roel”, klinkt het bij de makers.

Een ‘ritssluiting’ van onder de adamsappel tot aan de navel. Dat was de opvallende foto die Roel Vanderstukken eerder deze week de wereld instuurde. De chirurgen hebben de 40-jarige acteur, die een hartoperatie onderging, behoorlijk onder handen genomen. En Roel heeft het Leuvense Gasthuisbergziekenhuis dan wel verlaten, hij moet nog zeker zes tot acht weken revalideren. In die periode blijft de opnamemachine van de VTM-soap ‘Familie’ evenwel gewoon voortdraaien. En dus moest er een vervanger gezocht worden. Die hebben de makers nu, na intens speurwerk, gevonden. Volgende week dinsdag al staat Govert Deploige, 44 jaar en de echtgenoot van actrice Britt Van Der Borght, paraat voor zijn eerste buitenopnames als klusjesman Benny Coppens. Een dag later wordt hij verwacht in de studio’s van TvBastards in Boortmeerbeek.

Nieuwe romance

“Toen ik de vraag kreeg om in te springen voor Roel leek mij dat een haast onmogelijke opdracht”, zegt Govert. “Maar de makers hebben er alle vertrouwen in, en dat wil ik zeker niet beschamen. Het is een geweldige uitdaging om dit al even geweldige personage te mogen spelen. Ik zal mijn uiterste best doen om het karakter van Benny zo goed en zo waarheidsgetrouw mogelijk naar mijn hand te zetten. Met alle respect voor Roel, want door hem is Benny immers zo geliefd bij het publiek. En ik wens hem bovenal alle beterschap toe zodat hij weer snel de fakkel kan overnemen.”

“Roels operatie kwam zo onverwacht dat we geen andere optie hadden dan zo snel mogelijk een vervanger te zoeken”, vertelt creatief producer Wim Feyaerts. “Hem voor enkele maanden laten verdwijnen kon niet. Er waren al te veel scènes waarin hij aan bod komt ingeblikt. Ook voor de kijker zou dat geen goede oplossing zijn geweest. Ook al omdat er een compleet nieuw romantisch verhaal met Benny wordt opgestart. Dat verhaal kon niet meer herschreven worden omdat in heel wat scènes over die gebeurtenis wordt gepraat of ernaar verwezen wordt. Wij gaan dus door alsof er niets aan de hand is. Als Roel weer helemaal top is, zal hij moeiteloos opnieuw in het verhaal kunnen schuiven.” Govert Deploige zal begin december “clean en mooi” zijn intrede doen in de reeks. “Roel is tot vrijdag 8 december te zien. Op maandag 11 december start Govert. We hebben een introductiescène voorzien zodat de kijker niet zal schrikken. Maar we gaan meteen ‘full force’. Ook met Deploige zal Benny honderd procent Benny blijven. We gaan niks suggereren, niets anders filmen. Ja, het zal even wennen zijn. Govert is ongeveer even groot als Roel, maar wel smaller. Maar speltechnisch en wat vakkennis betreft, ligt hij helemaal in het verlengde van Roel.”

Half mirakel

“Dat we zo snel een vervanger hebben, is een half mirakel”, aldus nog Wim Feyaerts. “Je vraagt immers aan een acteur om onmiddellijk alle andere activiteiten te stoppen en helemaal voor ‘Familie’ te kiezen. En dat voor een beperkte periode. Dat is een serieuze inbreuk in het leven van iemand. Maar het is wonderwel gelukt”, zo besluit de producer. Niet de eerste keer Voor de trouwe ‘Familie’-fans is Govert Deploige geen onbekende. De acteur speelde al twee keer een rolletje in de soap. In 2009 was hij te zien als Geert Van Loo, een ingenieur die een revolutionair project kwam aanbieden bij VDB Electronics, maar in werkelijkheid een mannetje was van slechterik Xavier Latour. In 2013 dook hij opnieuw op als Wouter Dewynter, een architect die geraadpleegd werd door Véronique Van den Bossche en gevoelens voor haar kreeg.

Dat trucje kennen we

De makers van ‘Familie’ hebben al vaak een noodgreep moeten doen om een personage verder te laten leven. Het meest bekende voorbeeld is het personage Brenda Vermeir, dat in 1997 werd geïntroduceerd en gespeeld werd door Vicky Versavel. Nadat bij haar kanker werd vastgesteld, moest de rol in 2001 plots overgenomen worden door Chadia Cambie. Zowat een jaar later werd Versavel gezond verklaard en was zij weer Brenda. Voor andere personages werd gewoon een nieuwe acteur of actrice ingezet. Dat was onder meer het geval bij Erik Goossens, die tot 1995 de rol speelde van Peter Van den Bossche en werd opgevolgd door Gunther Levi. In 2013 moest Sofie Truyen, die Evy Hermans vertolkte, vanwege ziekte verplichte rust nemen. Haar rol werd nadien gespeeld door Marianne Devriese.

Bron: Het laatste Nieuws

Dit vinden zijn voormalige ‘Familie’-collega’s van de terugkeer van Karel Deruwe in de soap (10/10/2017)

KarelAnnie
Achttien jaar nadat zijn personage de dood vond in de serie, zal acteur Karel Deruwe binnenkort weer zijn intrede doen in ‘Familie’, niet als een nieuw personage maar wel gewoon als Guido Van den Bossche, hetzelfde personage dat eerder vermoord werd. “Was Guido dan toch niet zó dood”, lacht zijn voormalige tv-zoon Erik Goossens. En wat denken de andere acteurs van de terugkeer van Deruwe?

“Ik ben blij voor Karel”, klinkt het bij Erik Goossens, die jarenlang Peter Van den Bossche speelde in ‘Familie’, aan Dag Allemaal. “Hij kan zich nog eens tonen aan een breed publiek. Da’s mooi. Maar inderdaad, veel zal afhangen van hoe ze hem terug in dat verhaal gaan schrijven. Was Guido dan toch niet zó doodgestoken? En heeft hij zich jarenlang verscholen in Afghanistan, waar hij in stilte aan zijn terugkeer heeft gewerkt? Ze zullen wel iets beters vinden zeker?”

Ook Martine Jonckheere, die Guido’s echtgenote Marie-Rose De Putter speelde in de beginjaren van ‘Familie’, is blij hem te zien terugkeren. “Het kan misschien de ogen openen van andere tv-makers: het is niet omdat je een zekere leeftijd hebt, dat je als acteur uitgerangeerd bent.”

De 66-jarige acteur Hans Royaards kan het weinig schelen. Nadat Marie-Rose van Guido scheidde, was het zijn personage Hugo Beckers dat haar hart veroverde. Hoewel hij veel tijd op de set doorbracht met Deruwe, kan hij kort zijn over diens terugkeer: “Ze doen maar, ik richt me liever op mijn eigen werk. Je ziet me binnenkort in de film ‘Verborgen Verlangen’, met mijn goede vriendin Janine Bischops. Zoals Janine, van de ene soap naar de andere overstappen, da’s pas fun.”

Een sentiment dat acteur Luk De Koninck ook maar al te goed begrijpt. “Van ‘Thuis’ nog eens naar ‘Familie’, ’t lijkt me ook wel iets”, grapt hij. “Wat als William in ‘Thuis’ uit de gevangenis zou ontsnappen en opduikt in ‘Familie?’”

Het personage van De Koninck zou in elk geval wel makkelijk weer geïntroduceerd kunnen worden in ‘Familie’. Dokter Guy Maeterlinck vertrok namelijk naar Amerika, “niets sluit uit dat hij het daar nu wel gezien heeft. Nu, voor Karel is dit fantastisch nieuws. Ik vind het heel tof voor hem.”

Na 17 jaar: Linda trekt de deur achter zich dicht in 'Familie' (06/10/2017)

Familie 6018 006

Grote verrassing in 'Familie' daarnet. Na het uitkomen van de maandenlange leugens over een terminale hersentumor, trok Linda Desmet de deur van de 'Jan & Alleman' achter zich dicht, voorgoed.

'Familie'-kijkers wisten dat Hilde Van Wesepoel na 17 jaar uit de soap was geschrapt, maar wanneer en hoe ze zou vertrekken, bleef een goed bewaard geheim. Tot de aflevering van vanavond dus. "Eind juni is die laatste scène opgenomen. Een zeer heftige dag was dat", vertelt de actrice.

"Alleen al omdat ik na 17 jaar afscheid moest nemen van een soap, die een groot deel van mijn leven is geworden, maar ook om de manier waarop mijn personage vertrekt. Iedereen beliegen: Totaal niks voor Linda!"

Linda verzon op het einde van vorig seizoen een terminale hersentumor om haar man, Jan Van den Bossche (Jef De Smedt), terug voor zich te winnen.

Jan wilde namelijk scheiden omdat hij met Viv Neyskens (Ini Massez), overigens de beste vriendin van Linda, een nieuwe liefde had gevonden.

Een plannetje dat een paar maanden gewerkt heeft, tot nu dus. Linda zat zo verstikt in haar eigen leugens dat ze geen kant meer op kon...

Bron: HLN.be

De nieuwe gezichten van Jelle en Cédric (05/10/2017)

Yanni en Felix

Dit najaar krijgen de Familie-personages Cédric Van de Caveye en Jelle Van den Bossche een nieuw gezicht. Nadat acteurs Bas Van Weert en Jens Gruyaert zelf besloten om de reeks te verlaten, stelden tal van kandidaten met een passie voor acteren zich kandidaat om in hun voetsporen te treden. De 19-jarige Yanni Bourguignon uit Wolvertem zal vanaf maandag 4 december 2017 gestalte geven aan Cédric, de 16-jarige Felix Jamaels uit Dilbeek kruipt vanaf dinsdag 16 januari 2018 in de huid van Jelle.

Acteren zit Yanni in het bloed. Hij was jaren lid van een amateurvereniging en vertolkte vorig jaar naast Mark Tijsmans één van de hoofdrollen in de musical Footloose. “De zin om de nieuwe Cédric te vertolken is erg groot”, zegt Yanni. “Ik heb al enkele lezingen achter de rug en die smaken naar meer. Net zoals de samenwerking met o.a. Sandrine André en Peter Bulckaen, toppers in hun vak. Voor de kijkers zal het even wennen zijn aan het nieuwe gezicht van Cédric, daar heb ik alle begrip voor. Ik ben alvast heel enthousiast om erin te vliegen en mijn eigen invulling aan het personage te geven.”

Ook Felix heeft een passie voor toneel. Hij volgt al 8 jaar Voordracht, Drama en Toneel aan de muziekacademie en figureerde in een aantal tv-reeksen, waaronder De Buurtpolitie. “Ik heb veel hobby’s, maar het allerleukste vind ik toch toneelspelen”, klinkt het. “En dan vooral theater en televisie. Dat ik nu in de huid mag kruipen van Jelle is gewoon geweldig. Hij keert in januari met Bart en Trudy terug uit Amerika: de start van een boeiende verhaallijn. Ik heb dan ook erg veel zin om in november op de set te staan. Familie is de perfecte leerschool om te groeien als acteur. Acteren is een droom en die droom wil ik zo veel mogelijk uitoefenen.”

Yanni Bourguignon staat vanaf donderdag 12 oktober 2017 op de Familie-set in Boortmeerbeek. Voor Felix Jamaels starten de opnames vanaf woensdag 8 november 2017.

Bron: Het Nieuwsblad

Al 18 jaar dood, en toch keert Guido Van den Bossche terug in 'Familie' (03/10/2017)

763
Achttien jaar geleden stierf hij een verschrikkelijke dood in ‘Familie’, maar straks duikt Guido Van den Bossche toch weer op in de VTM-soap. Hoe en wanneer de inmiddels 61-jarige Karel Deruwe - die van in het prille begin de rol vanGuido Van den Bossche voor zijn rekening nam - zijn comeback maakt, is een goed bewaard geheim.

Sterker: noch de makers, noch VTM willen officieel iets kwijt over de komst van Deruwe. Misschien logisch, want de acteur stapte eind vorige eeuw met slaande deuren op bij het toenmalige productiehuis Amusement. Op 13 december 1999 zond VTM de allerlaatste scènes van Deruwe als Guido uit. Het werd een gewelddadige aflevering, want VdB werd op Malta doodgestoken. De dader bleek een handlanger van Salomon te zijn. Dat is de leider van de sekte waar Guido’s zoon Peter zich ooit had bij aangesloten. Dat doden in soapreeksen kunnen terugkeren, is al lang geen uitzondering meer. Denk maar aan de wereldberoemde douchescène met Bobby Ewing in ‘Dallas’. Plots bleek dat Bobby een complete jaargang van de Amerikaanse reeks had gedroomd. Of het straks ook zover is met Guido Van den Bossche, is afwachten. “Het is alvast iets om naar uit te kijken”, vindt VTM-peetvader Mike Verdrengh. “Eén van de ‘Familie’-aartsvaders die terugkeert, daar zullen de fans duchtig over speculeren.”

Bron: HLN.be

Opmerkelijke transfer: Janine Bischops van 'Thuis' naar 'Familie' (29/08/2017)

Janine-bischops-krop-in-de-keel-door-emoties-van-laatste-jaren
Kijkers reageerden begin dit jaar geschokt en sociale media liepen over van ongeloof: het plotse overlijden van Jenny in de Eén-soap ‘Thuis’ beroerde Vlaanderen. Oók actrice Janine Bischops (74) zelf. Maar haar afscheid van tv was niet voor lang, blijkt nu. Vanaf november heeft ze een gastrol in de VTM-reeks ‘Familie’, de grote concurrent van ‘Thuis’.

Janine Bischops besliste vorig jaar om na 21 jaar uit Thuis te stappen. Een wrang afscheid, omdat de Antwerpse actrice ze zich niet meer gelukkig voelde op de set. De scenaristen lieten haar alter ego daarop tijdelijk verhuizen naar Marokko, waar ‘Jenny’ in februari onverwacht overleed.

De fans kunnen nu opgelucht ademhalen. Vanaf november is Bischops - althans voor even - opnieuw op tv te zien, vertelde ze vanochtend bij radiozender JOE. Ze geeft gestalte aan Brigitte De Wulf, de 65-jarige moeder van Lars en Amelie De Wulf - gespeeld door Kürt Rogiers en Erika Van Tielen.

“Toen TvBastards - de makers van Familie - me vroeg om de rol van Brigitte te spelen, heb ik geen moment getwijfeld”, zegt Janine Bischops. “De uitdaging is groot om na Thuis opnieuw in een tv-reeks mee te spelen. Ik voel me zoals voetballer Neymar: van de ene goede ploeg naar de andere. De rol van Brigitte is er één die over de tong zal gaan. Ze is geen hartelijke, volkse vrouw zoals Jenny in Thuis was. Bovendien mag ik bij mijn komst in Familie meteen een bommetje droppen dat een effect zal hebben op verschillende Familie-personages. Spannend!”

Janine Bischops wordt eind september verwelkomd op de set van Familie. Op dinsdag 21 november 2017 maken de Familie-kijkers voor het eerst kennis met haar personage.

Bron: Het Nieuwsblad

Vandana trok na Familie naar L.A.: "Ik werd altijd gecast als de buitenlandse" (14/08/2017)

Media xll 9935099

Nadat haar personage Lovely Van der Venne uit Familie werd geschreven, was het acteerverhaal van Vandana De Boeck (39) uitverteld. Ze nam een radicaal besluit en verhuisde in 2010 naar Los Angeles. Zonder vriend Lucas met wie ze nu al zeven jaar een latrelatie heeft. "Toch droom ik nog altijd van een gezinnetje", vertelt ze in Story.

Vandana De Boeck heeft haar hart verpand aan L.A., maar wie haar deze zomer in het Antwerpse of aan de Belgische kust tegenkomt, hallucineert niet. "Tijdens de zomer kom ik altijd twee maanden terug", zegt ze in Story. "Afspreken met vrienden en verloren tijd inhalen met mijn vriend Lucas en mijn ouders: zalig!"

LAT-relatie

Vandana besloot naar Los Angeles te trekken nadat ze uit Familie was geschreven. "Nieuwe rollen bleven uit en toen heb ik een poosje gereisd, onder andere naar India, waar mijn roots liggen. Maar dus ook naar Los Angeles. Daar leerde ik mijn huidige beste vriendin kennen en zij overtuigde me om ginder mijn kans te wagen als actrice. En ik dacht: waarom niet? Omdat ik al een langlopende relatie had met Lucas, was het wel een lastige knoop om door te hakken. Lucas kon sowieso niet mee. Hij runt een goed draaiende brasserie in Klein-Willebroek en wilde zijn zaak niet opgeven voor een onzeker bestaan. Begrijpelijk natuurlijk. Maar kijk, we zijn nu zeven jaar verder en hij is nog altijd de man in mijn leven. Lucas komt geregeld naar Los Angeles en ik naar Vlaanderen en af en toe plannen we een reisje in. Ach, Lucas en ik zijn op een paar adempauzes na al zeventien jaar samen. We voelen dat dit voor het leven is. We zijn een heel goeie tandem."

Bron: Het Laatste Nieuws

Bas Van Weert ruilt 'Familie' in voor zijn studies (18/07/2017)

Familie 5925 002

Acteur Bas Van Weert – die sinds 2013 de rol van Cédric Van de Caveye vertolkt in Familie – zal de reeks dit najaar verlaten. Bas is geslaagd voor zijn toegangsexamen aan het Conservatorium in Antwerpen en start er in september een verdere acteeropleiding. Hij wil zich volledig focussen op deze opleiding, waardoor de combinatie met zijn steeds groter wordende rol in Familie onmogelijk is geworden.

TvBastards, de makers van Familie, neemt met spijt in het hart afscheid van Bas. Wim Feyaerts, creative producer: “We hebben Bas enorm zien groeien op de set van Familie, denk maar aan de verhaallijnen rond de moord op June Van Damme en de recente emotionele lijn rond zelfmoordgedachten van zijn personage. Natuurlijk begrijpen we heel goed dat zijn studies nu absolute prioriteit krijgen. We gaan Bas zeker missen op de set, maar wensen hem natuurlijk alle succes toe.”

“Ik heb enorm genoten en veel geleerd van de fantastische mensen die bij Familie werken”, zegt Bas Van Weert. “Ik ben ontzettend trots dat ik vier jaar lang heb mogen deel uitmaken van zo een mooie productie. Nu voel ik dat het tijd is voor mij om een nieuwe grote kans te grijpen en me hierin te smijten. Ik bedank ook graag nog alle Familie-fans, die tot het fijnste publiek ter wereld behoren!"

Bas Van Weert staat nog tot midden september op de set in Boortmeerbeek. Nadien wordt hij vervangen door een nieuwe acteur, die de rol van Cédric zal overnemen. De casting is sinds vandaag volop aan de gang.

Bron: Medialaan

Eric Kerremans: 'Ik ben beschikbaar' (11/05/2017)

Familie4059
Op fansites van 'Familie' duiken steeds meer berichten op rond het heropvoeren van Xavier Latour. Vreemd, want de man die de Van den Bossches jarenlang het leven zuur maakte, viel in 2009 te pletter. Of niet?

Xavier Latour, toen nog gespeeld door Guy Van Sande, maakte in 1992 zijn opwachting in 'Familie', als de rechterhand van Guido Van den Bossche. Na een blunder werd hij echter op straat gezet. Jaren later pas dook hij weer op, in de gedaante van Eric Kerremans. Uit wraak voor wat hem was aangedaan, wou Latour de familie te gronde richten. Wat voor heel wat spanning in de VTM-soap zorgde.

MORSDOOD

Latour ontvoerde Trudy Tack de Rixart de Waremme en Louise Van den Bossche, liet een vliegtuig neerstorten en vermoordde zijn handlangster Christel Feremans. En in de seizoensfinale van 2009 schoot hij Peter neer. 'Ja, Latour heeft veel op zijn kerfstok', zegt Eric Kerremans nu. 'Hij was vijand nummer 1 voor de Van den Bossches. Maar uiteindelijk viel hij van een gebouw. Morsdood. Sindsdien had ik mijn 'Familie'-hoofdstuk afgesloten. Ik was dan ook verrast toen ik steeds meer speculaties opving over een mogelijke comeback.'

Keert Latour terug in 'Familie'?

Ik weet in elk geval van niks. Al mist de reeks wel een superslechterik op dit moment. En in een soap is alles mogelijk, hé.

Waar komt het gerucht vandaan, denk je?

Onlangs ontmoette ik Gunther Levi op een evenement. Hij postte toen een foto van ons twee op z'n sociale media. Heel wat mensen gingen ervan uit dat we elkaar op de 'Familie'-set hadden ontmoet. Zeker toen ook een oud interview naar bovenkwam, waarin ik had gezegd dat ik m'n ex-collega's miste en een terugkeer in de VTM-reeks wel zag zitten.

Is dat niet meer het geval dan?

Toch wel. Maar er is een groot verschil tussen mijn wensen en een concrete beslissing. Alleen raar dat iedereen maar blijft speculeren. Zonder dat er iemand naar mijn reactie polste. Want dan had ik het meteen kunnen ontkennen. Volgens mij gaat het om een misverstand.

Dat bij dezen uit de wereld is geholpen. Hoe gaat het voor de rest met jou?

Prima, dank je. Op 26 mei word ik zestig, dus is het tijd voor een feestje. En binnenkort reis ik door Vlaanderen met de theatervoorstelling 'Parlez-moi d'Amour'. Al blijk ik beschikbaar voor 'Familie'. Als men mij terug wil, natuurlijk.

Jens Gruyaert neemt afscheid van Familie (07/02/2017)

Familie 5835 002
Jens Gruyaert, de 15-jarige acteur die sinds 2006 de rol van Jelle Van den Bossche vertolkt, stopt ermee. Jens kiest er zelf voor om uit Familie te stappen.

Amper vier jaar oud was Jens toen hij als Jelle in ‘Familie’ verscheen. Elf jaar lang vertolkte hij deze rol. Maar nu is het genoeg geweest. Op 22 december 2016 had Jens zijn laatste draaidag, op 9 februari zien we hem voor de laatste keer op het scherm.

‘Ik heb zelf gevraagd om te mogen stoppen met ‘Familie’,’ zegt Jens. ‘Waarom? Omdat ik wat meer tijd met mijn vrienden wou doorbrengen. Bijna al mijn vrije tijd ging op aan ‘Familie’, er schoot nog maar weinig over om andere dingen te doen. Ja, ik had het gevoel dat ik veel miste. Dus heb ik gevraagd of ik eruit kon stappen. En dat ging. Het is tijd voor andere dingen.’

‘Het was een heel fijne tijd. Ik heb het altijd heel graag gedaan en ik heb heel fijne mensen leren kennen.’

Het personage van Jelle verdwijnt alleszins niet uit de reeks. Hoe dit wordt aangepakt, mogen we helaas nog niet verklappen!

Martine Jonckheere: “Ze hebben mij bij ‘Familie’ enorm gekwetst” (30/12/2016)

Familie 5293 008
Vandaag vieren de de Van den Bossches de negentigste verjaardag van de bomma. Het zou voor Marie-Rose De Putter een ideale gelegenheid geweest zijn om haar kinderen en kleinkinderen nog eens terug te zien, maar zover komt het niet.

Martine Jonckheere – die de rol speelde – is door de makers niet gevraagd om even terug te keren. Marie-Rose vertoeft volgens de verhaallijn in Zuid-Afrika voor de feestdagen en komt dus niet op bezoek.

Mochten ze wel de vraag gesteld hebben, is de kans klein dat de actrice zou toegezegd hebben. “De producent van ‘Familie’ heeft destijds beslist om Marie-Rose niet definitief uit de serie te schrijven door haar bijvoorbeeld te laten verongelukken”, luidt het bij Martine.

“Dat had voor mij veel beter geweest. Nu zijn er nog veel mensen die denken dat ik mijn rentree zal maken, wat niet klopt. Niet dat ik Marie-Rose dood wil, voor mijn part mogen ze mijn vroegere personage nog door een andere actrice te laten spelen, zolang ik er maar niet mee geassocieerd wordt in de ogen van het grote publiek en vooral de huidige tv-makers.”

“Al heb ik wel vernomen dat ze achter mijn rug audities organiseerden om mij te vervangen, en dat terwijl ik nog aan het werk was. Dat heeft mij wel gekwetst. Voor mij is de ‘Familie’- deur definitief gesloten. Dat is een afgesloten hoofdstuk. Trouwens, hadden ze mij niet ontslagen had ik destijds zelf wel ontslag genomen.”

Makers van ‘Familie’ hebben groot nieuws te melden (29/12/2016)

Familie 25jaar
Morgen staat aflevering 5.858 op het programma bij ‘Familie’. Dat gaat een heel speciale aflevering worden. Het wordt een dubbelaflevering naar aanleiding dat de soap 25 jaar bestaat.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de soap zal er ook een finale zijn in het midden van het seizoen. Die finale krijg je morgenavond.

En de makers van ‘Familie’ hebben meteen ook groot nieuws te melden. “In Amerikaanse soaps is dit systeem al goed ingeburgerd”, zegt producer Wim Feyaerts aan Het Laatste Nieuws.

“We doen dit nu voor het eerst in ‘Familie’. Het is de bedoeling om voortaan telkens zo’n finale in het midden van het seizoen te hebben.”

Cast Familie viert 25ste verjaardag (17/12/2016)

Ftaart 0
En wij waren erbij!

Eind deze maand, op vrijdag 30 december 2016, blaast Familie 25 kaarsjes uit. Een unieke gelegenheid die niet onopgemerkt voorbijgaat. Op vrijdag 16 december 2016 verzamelde de cast en de crew om samen te klinken op de voorbije 25 jaar en alle jaren die nog volgen. De pers was vrijdagavond welkom op de receptie en die kans lieten wij niet onbenut. Tijdens het tradionele kerstfeest werden de medewerkers - voor en achter de schermen - die 25 jaar voor Familie werken - gehuldigd. Een uniek moment, dat mag gezegd worden. En er was uiteraard ook een grote verjaardagstaart.

Bron: Showbizzsite

Reünie 25 jaar Familie (09/12/2016)

JefDeSmedtChristopheDuJardinDecember2016
Op 9 december 2016 vond de reünie van 25 jaar Familie plaats in de Sonybel Studio's in Heist-op-den-Berg.

De reünie van 25 jaar Familie werd georganiseerd door de ex-collega's van Jef De Smedt, die al 25 jaar de rol van Jan Van den Bossche vertolkt in de televisieserie 'Familie'. Volgens De Smedt was het een blij weerzien. Hij ging zelfs op de foto met zijn eerste TV-zoon: Christophe Du Jardin, de acteur die bij de start van Familie in 1991 de rol van Bart Van den Bossche voor zijn rekening nam.

Op de reünie ging ook de aandacht naar de huidige cast van Familie. Acteur Ray Verhaeghe en actrice Annie Geeraerts, die respectievelijk de rol van Albert Thielens en Anna Dierckx vertolken, werden tot slot in de watten gelegd.

'Personages uit 'Familie' krijgen sekstherapie van Goedele Liekens (04/12/2016)

Ook de personages van 'Familie' kampen met heel wat problemen. Speciaal voor Rode Neuzen Dag gingen ze bij Goedele Liekens langs voor een therapiesessie. http://rodeneuzendag.be/wat-als-de-personages-uit-familie-therapie-bij-goedele-liekens

In het grappige filmpje komen heel wat personages op 'Familietherapie' bij seksuologe Goedele Liekens. Veronique Van den Bossche (de derde) steekt van wal omdat ze het nog altijd moeilijk heeft met de dood van haar eerste man. Mieke Van den Bossche reageert dat zij twee mannen én een zoontje is verloren, dus meer reden tot klagen heeft.

Dan komen ook Bart Van den Bossche (de derde) en de bomma op het toneel. Bart moest zijn eigen dood ensceneren en de bomma heeft al 25 jaar geen dag meer zonder miserie gekend. Maar ook de vermoorde June Van Damme, nieuweling Lien Van de Kelder en zelfs 'Zatte Rita' passeren de revue.

De auditietapes van 'Tegen de Sterren op'

In een ander filmpje kregen we de auditietapes van 'Tegen de Sterren op' te zien. Daarin proberen bekende gezichten als Jelle Cleymans, Regi en Jeroen Meus een rol te versieren in het imitatieprogramma.

http://vtm.be/rode-neuzen-dag/zien-we-clara-en-jelle-cleymans-binnenkort-in-tegen-de-sterren-op

Familie wint Story Award (19/11/2016)

FamilieStoryAwards2016
Een groot deel van de cast van Familie was gisteren aanwezig op de Story Awards 2016 in de Ethias Arena (Hasselt, Limburg). Daar kregen de acteurs en actrices te horen dat dit jaar de soap 'Familie' de Story Award voor 'Favoriete TV-programma' krijgt. Dit werd door meerdere acteurs en actrices van Familie gepost op sociale media. Proficiat, VTM en Familie!

Grote onthulling in Familie: Cédric heeft June vermoord! (17/11/2016)

Familie moord cedric 002
Cédric schoot June Van Damme in koelen bloede neer.

De kogel is door de kerk. Na een zoektocht van ruim vier maanden was het donderdagavond eindelijk zover. De afgelopen maanden ging Vlaanderen online en offline op zoek naar de moordenaar van June Van Damme (Katrien De Becker) in de VTM-soap Familie. Die meeslepende zoektocht kende op donderdag 17 november 2016 een meer dan spannende ontknoping. Niet Veronique Van den Bossche (Sandrine André), maar Cédric Van de Caveye (Bas Van Weert) legde volledige bekentenissen af bij de politie. Hij schoot June in koelen bloede neer om de verkrachting van zijn moeder te wreken. Een grote verrassing voor sommigen, een bevestiging van hun vermoedens voor anderen.

Nadat Veronique had aangegeven dat zij June had doodgeschoten, mochten Rudi Verbiest (Werner De Smedt) en Mathias Moelaert (Peter Bulckaen) beschikken. Zij werden donderdag vrijgelaten maar Mathias had geen tijd om lang als vrij man van het leven te genieten, want op het politiekantoor krijgt hij te horen dat Veronique de moord op June Van Damme bekend heeft. Veronique vliegt de cel in en ze maant Mathias aan om goed voor Cédric te zorgen. Voor de zoon van Veronique is het nieuws dat zijn moeder in de cel zit de druppel die de emmer doet overlopen. “Ik mag dat niet laten gebeuren”, reageert hij.

Cédric besluit uiteindelijk om Rudi thuis te gaan opzoeken en smeekt hem om zijn verhaal bij de politie te gaan doen om zijn moeder heel wat leed te besparen. Rudi moet en zal naar de politie stappen om aan te geven dat hij Cédric al die tijd beschermd heeft. Samen besluiten ze naar de politie te gaan. Met een bang hartje deed Cédric zijn verhaal aan commissaris Stef Mortier (Rudy Morren) en inspecteur Ruth Delaet (Amara Reta). Dat deed hij aan de zijde van Rudi (Werner De Smedt), die toegaf dat hij Cédric na de moord zag wegrennen, maar de lippen stijf op elkaar hield.

De ontwerper van VDB Fashion nam zelfs lange tijd de schuld op zich om Cédric in bescherming te nemen. Dat Rudi daarvoor een tijdje in de gevangenis zat, deerde hem niet. Hij had er alles voor over om het jonge leven van Cédric veilig te stellen. Maar het geweten van Cédric knaagde en dus ging Cédric over tot bekentenissen. “Het ging al een hele tijd slecht met mama, al van in de maand mei. Het was echt héél erg. Ik kende toen de reden nog niet waarom het slecht ging met haar. Ik heb mama nog nooit zo gezien, ze was echt kapot”, vertelde hij tegen commissaris Mortier.

En dan vallen de puzzelstukjes in elkaar: “Ik ging naar Werchter en toen ik vertrokken was zag ik dat ik mijn ticket vergeten was op mijn bureau. En ben dan rap teruggegaan om dat te gaan halen. Toen ik op mijn kamer was, kwamen mama en Mathias terug en hoorde ik dat wat June had gedaan. Ik vernam toen dat mijn mama verkracht was. Mathias deed alles om mijn moeder tegen te houden. Toen ik wist dat June erachter zat, dat zij tegen die gast had gezegd dat die mijn moeder moest verkrachten ...” En toen werd het stil.

Cédric: “Ik ben door het raam geklommen en ben naar de brouwerij gegaan. Ik wist dat Niko Schuurmans (Jo Hens) een wapen had. Dat had Jelle Van den Bossche (Jens Gruyaert) en ik ooit gevonden bij Trudy Tack de Rixart de Waremme (Silvia Claes). We hebben dat toen gevonden en wat mee gespeeld. Trudy wou dat wapen niet meer in huis hebben. Ze was bang dat daar ongelukken mee zouden gebeuren. In de brouwerij heb ik het wapen dan gevonden en ben naar Fashion gegaan. Ik wou June gewoon bang maken, meer niet. Ik vroeg haar ‘Is het waar? Mijn mama, wat heb jij met haar gedaan?’ June vertelde dat ze niet wist waarover ik het had.”

Cédric: “Hebt gij mijn mama laten verkrachten?”, maar June wou maar niet antwoorden op die vraag. Ik bleef haar erop wijzen dat ze de vraag negeerde. Uiteindelijk ontkende June dat ze mijn moeder heeft laten verkrachten. Ik geloofde haar niet en heb haar gedwongen om met het pistool op haar gericht om te bekennen. En dat deed June uiteindelijk dan toch.” June: “Ja, ik heb haar laten verkrachten. Ik heb uw moeder laten verkrachten, dat vuil kutwijf. Ze koeioneert mij al lang genoeg. Wat ga je doen? Naar de politie gaan? “

June: “Ik ga dat nooit toegeven. Ge hebt u wel in de probleem gewerkt he. Mij bedreigen met uw pistool.” En dan doet Cédric datgene wat veel Vlamingen al lang aan het vermoeden waren: hij schoot June neer en zij overleed ettelijke seconden later. Cédric liet het pistool waarmee hij June neerschoot effectief achter in het kantoor van June. Maar hoe moet het nu verder met de jongen? En hoe reageert Veronique (Sandrine André) op de bekentenissen van haar zoon? Dat zullen we de komende dagen en weken vernemen.

Of dit nu het einde is van Cédric in Familie? Dat staat nog niet vast. Eén ding is zeker: de volledige cast van Familie is blij dat dit mysterie eindelijk is opgelost. Meer zelfs: ook de kijkers reageren tevreden op het nieuws dat de moordenaar van June bekend is. Zij hebben ruim vier maanden moeten wachten en iedereen vond dat meer dan lang genoeg. Maar wie héél blij is, is de jongeman die Cédric vertolkt in Familie: Bas van Weert. “Ik ben opgelucht dat ik eindelijk mag zeggen wie June heeft vermoord”, geeft Bas Van Weert toe. “Maar ik moet ook toegeven dat het best fijn was om dit grote geheim zo lang mee te dragen. Iedereen die me aansprak wilde weten wie June had vermoord (lacht). De zoektocht hield Vlaanderen in de ban en was hét gespreksonderwerp in de huiskamers. De schrijvers hebben dit geweldig goed in elkaar gestoken. Voor mezelf was het een enorme uitdaging om deze verhaallijn te mogen spelen. Ik ben soms diep moeten gaan om deze donkere emoties bij me op te roepen. Hoe het nu verder moet met Cédric kan ik natuurlijk niet verklappen. Maar er staan hem nog bijzonder spannende tijden te wachten!”

'Linda' verdwijnt uit Familie (14/11/2016)

Familie afl4997 01
Hilde Van Wesepoel - sinds jaar en dag 'Linda Desmet' in Familie - zal de reeks op termijn verlaten. Zelf doet de 47-jarige actrice momenteel geen interviews, maar ze heeft iedereen wel deze quote bezorgd.

"De makers van Familie hebben inderdaad beslist dat het verhaal van Linda stopt. Dat vind ik bijzonder jammer, maar ik aanvaard de beslissing. Over het hoe en het wanneer kan ik natuurlijk nog niet veel kwijt. Maar Linda zal zeker nog een hele tijd in de reeks te zien zijn. Zelf sta ik dus ook nog een aantal maanden op de set en dat zal ik in alle professionaliteit doen. Verder blijf ik me toeleggen op theater en kijk ik uit naar de nieuwe projecten die op mijn pad zullen komen."

Weer een hoofdpersonage weg bij Familie

In 2001 maakte Hilde Van Wesepoel haar debuut bij Familie. De actrice mocht er de rol van Linda Desmet spelen, de vrouw van Jan Van den Bossche (Jef De Smedt). Samen hebben zij een zoon Guido Van den Bossche (Vincent Banic). Linda is altijd een goede plusmama geweest voor Leen Van den Bossche (Cathérine Kools) en Maarten Van den Bossche (Michael Vroemans). Linda kwam in het leven van Jan na zijn scheiding met Nele Van Winckel (Hermine Selleslagh). De twee werden verliefd en van het één kwam het ander. De twee trouwden vrij snel. Linda probeerde de touwtjes in handen te nemen in het gezin want Jan bakte er niet veel van. Oorspronkelijk was Linda verpleegster maar na een tijdje werd zij huisvrouw.

Puur uit financiële overwegingen moet Linda de job van verpleegster opnieuw op zich nemen want Jan heeft voor de nodige schulden gezorgd en hij geraakt zijn job kwijt. In het gezin Van den BosscheDesmet komt het vaak tot ruzie. Maar altijd weer komt het goed tussen Linda en Jan. Jan probeert momenteel trouwens opnieuw en voor de zoveelste keer een positieve indruk te maken op zijn vrouw. Maar er moet iets aan de hand zijn want de makers van Familie hebben geen verdere plannen meer met Linda. Dat lezen we op de website hln.be.

“Het is nooit leuk om afscheid te nemen van een personage, maar dat hoort nu eenmaal bij een langlopende reeks. Als maker moet je constant keuzes maken die een invloed hebben op de personages en hun verhalen. Het afscheid van Linda is het gevolg van de verhaalwendingen die we liever nog niet prijs geven”, vertelt Wim Feyaerts aan Het Laatste Nieuws. Hilde Van Wesepoel kreeg het nieuws dat de makers van Familie in de toekomst met haar personage Linda zullen stoppen recent te horen. Het nieuws kwam hard aan bij de actrice die ruim 15 jaar op de set van Familie meedraait.

Darya Gantura

Vanaf morgen maakt Darya Gantura haar opwachting in Vlaanderens oudste soap. Gantura (30) is vooral bekend om haar titelrol in de telenovela 'Ella'. Vanaf 15 november vertolkt ze in Familie de rol van frituuruitbaatster Ellie Segers. Met die gastrol zal ze enkele maanden op het scherm te zien zijn. Vorige week werd al bekendgemaakt dat Erika Van Tielen binnenkort in Familie debuteert. En in september raakte bekend dat Lien Van de Kelder haar comeback zou maken in de populaire tv-serie.

Daarom stapte Jacky Lafon bij Familie op (04/10/2016)

640px-Familie afl5155 02
Het is ondertussen al ruim twee jaar geleden dat Jacky Lafon haar ontslag bij Familie gaf. Na bijna 23 jaar zou de actrice opstappen bij de oudste soap van het land. Familie verloor haar zatte Rita en dat was niet naar de zin van de kijkers. Die kijkers hadden Rita Van den Bossche in de armen gesloten en ook al Rita heel wat miserie (meestal door haar eigen schuld, toch hadden de kijkers heel veel sympathie voor Rita. Die sympathie was er trouwens ook voor Jacky Lafon want zij vertolkte de rol van Rita zoals alleen zij dat kan.

We gaan terug naar de de lente van 2014. De actrice besloot zelf uit de soap te stappen omdat ze het niet meer kon opbrengen om iedere dag naar Boortmeerbeek te rijden. De makers van Familie gingen op haar verzoek in. Maar wat blijkt nu? Dat die files niet de échte reden waren voor het ontslag van Jacky Lafon bij Familie. Er waren maar enkele mensen op de hoogte van de echte reden waarom Jacky besloot om bij Familie op te stappen en dat waren haar dochter Nathalie en haar schoonzoon Jelle. En nu deelt Jacky haar grote geheim ook met ons.

Jacky vertelt in Primo dat ze op eigen initiatief is opgestapt. "Omdat ik niet anders kon, al het ik dat destijds nooit gezegd. Ik was op dat moment ziek, een zware operatie drong zich op. Op een maandag heb ik mijn laatste scène gedraaid en op dinsdag ben ik in het ziekenhuis opgenomen. Alleen Nathalie en Jelle, mijn dochter en schoonzoon, wisten wat er aan de hand was; Zij kenden mijn geheim. Ik had het toen heel moeilijk, maar ik wilde geen medelijden. Zo ben ik nu eenmaal", vertelt Jacky in de Primo van deze week.

Primo is uiteraard benieuwd naar wat Jacky dan precies had dat ze onder het mes moest maar daar wil de actrice niets over kwijt. "Intussen ben ik helemaal genezen verklaard. Ik ben vrij snel naar de dokter gegaan en dat is mijn geluk geweest. Ik kan de mensen alleen maar aanraden: als je vermoedt dat er iets aan de hand is, luister dan naar je lichaam en ga meteen naar de dokter. In mijn geval is dat mijn redding geweest. Het was bang afwachten maar amper drie maanden later was ik helemaal gelezen verklaard."

Jacky Lafon heeft het afgelopen jaar meermaals laten uitschijnen dat ze spijt had van haar ontslag bij Familie. Temeer omdat ze zelf om dat ontslag gevraagd heeft. Dat deed ze al in de lente van 2014. Na 23 jaar had Jacky genoeg van de veel te lange reistijd als gevolg van de lange file tussen haar woonplaats en Boortmeerbeek. Jacky kon het niet langer opbrengen om ganse dagen van huis weg te zijn en thuis dan ook nog eens teksten te moeten studeren voor de volgende opnamedag van Familie. Tenminste, dat was toen de reden. Ondertussen weten we dat ze een ziek was. Was het kanker? Of toch iets anders?

Jacky wil dolgraag terug aan de slag en mist haar collega's iedere dag weer. Vandaag de dag krijgt Jacky Lafon nog steeds een krop in de keel als ze eraan denkt. Jacky mist niet alleen haar collega's maar ook de verwennerij en de vriendschap. "Ik kan het onmogelijk loslaten. Ik denk nog zo vaak aan de mooie periodes die ik er beleefd heb. Die momenten koester ik. Ik kijk er al naar uit om nog eens op de set te gaan als Rita", vertelde ze na haar ontslag bij Familie. "Ik heb VTM nu laten weten dat ik opnieuw beschikbaar ben, maar voorlopig heb ik nog niets gehoord", klinkt het bij Jacky.

Jacky krijgt ook dagelijks van kijkers de vraag wanneer ze nog eens in Familie te zien zal zijn. Bij VTM sloten ze een tijdje geleden een definitieve terugkeer naar Familie echter uit. Misschien was de 25ste verjaardag van de soap een goede gelegenheid om Jacky nog eens terug te laten komen. "Als Bart Van den Bossche terug mag komen, waarom dan Rita Van den Bossche niet?" klinkt het strijdvaardig bij de fans die al lange tijd ijveren om Rita terug in Familie te laten schitteren.

Chris Van Tongelen terug in 'Familie' (17/09/2016)

BBiLiix
Bart Van den Bossche duikt terug op in Familie.

Nog een goede drie maanden en de VTM-soap Familie bestaat 25 jaar. De afgelopen maanden is duidelijk geworden dat er heel wat aan het veranderen is bij Familie. Gezichten verdwijnen en gezichten komen. Vooral nieuwe gezichten dan. Denk maar aan Vincent Banic, Kürt Rogiers, Darya Gantura, Ini Massez en Jaak Van Assche. Zij versterken de cast van de oudste soap van het land. Maar er is meer want er keer een oude bekende terug naar Familie. Neen, zatte Rita komt niet terug in beeld maar Bart Van den Bossche komt wel terug. Chris Van Tongelen is weldra weer te zien in Familie.

Hoe en wanneer Bart Van den Bossche terug opduikt in Familie is niet duidelijk. Zou hij misschien voor het eerst terug opduiken in de extralange aflevering die we op 30 december aanstaande te zien krijgen? Want wees maar zeker dat de makers van Familie de 25ste verjaardag niet zomaar laten passeren. Ben jij ook benieuwd hoe Trudy zal reageren als Bart weer oog en ook met haar staat? En wat met de kinderen van Bart die ook lang getreurd hebben om de dood van hun papa? Wij zijn ervan overtuigd dat de terugkeer van Bart voor de nodige ophef gaat zorgen bij de Van den Bossches.

Annie Geeraerts (89) en Ray Verhaeghe (90) zijn oudste soapkoppel ter wereld (13/06/2016)

13423925 1242878869064089 1415883386972709403 n

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.