FANDOM


Hieronder volgt een overzicht van een aantal opmerkelijke sterfgevallen in de soap.

Paul Wils

Familie 6144 Wils
Aflevering 150 - 23 maart 2018

Paul wilt Marie haar geheim blootleggen aan de wereld. Volgens hem is Marie een moordenares die haar eigen moeder vergiftigd heeft met medicatie, waardoor ze wekenlang aftakelde tot ze uiteindelijk stierf. Lars krijgt van Marie verbijsterend nieuws te horen: Paul is dood. Hij werd 8 keer neergestoken, vermoedelijk met een keukenmes. Celine, Pauls echtgenote, werd vrijgelaten door de politie omdat ze op het moment van de moord bij een vriendin verbleef.

Wim Veugelen

2017-12-26 (56)
aflevering 87 - 26 december 2017

Wim wordt door Daniël van zijn werkstelling geduwd. Hij wordt overgebracht naar het ziekenhuis. Wims toestand is kritiek. Wanneer Mieke Van den Bossche en Lieselot Veugelen aankomen in het Algemeen Ziekenhuis is het al te laat... Wim is reeds gestorven. Zijn dochter neemt afscheid van hem en wordt opgevangen in een opvanggezin. Niko Schuurmans gelooft niet dat Wims dood toeval is en denkt dat Daniël er voor iets tussen zit.

Ronald Perenboom

2017-10-11 (4)
aflevering 33 - 11 oktober 2017

Ronald valt Guido Van den Bossche en zijn gezin nu al een jaar lastig. Wanneer alles eindelijk voorbij lijkt te zijn en Ronald is opgepakt door de politie, moet het ergste nog komen. Wanneer Guido uit het politiebureau buitenkomt, komt hij Ronald tegen, die door de politie naar binnen begeleid wordt. Ronald rukt zich los en overmeestert de politiemannen. Hij neemt een pistool en hij richt dat op Guido. Net wanneer het bijna misloopt, schiet Ruth Delaet Ronald neer. Hij kan Guido ook nog neerschieten, maar die overleeft het voorval gelukkig. Ronald overleeft het echter niet en hij sterft ter plaatse.

Daan Devlieger

Aflevering5989-2
aflevering 1 - 28 augustus 2017

Daan Devlieger is het doodgeboren kindje van Lars De Wulf en Marie Devlieger. Hij werd verwekt tijdens een one-night-stand tussen de twee. Een andere bijzonderheid is dat Marie eigenlijk onvruchtbaar is en dus normaal niet zwanger kan worden. Speciaal voor het kindje willen Lars en Marie een relatie proberen opbouwen, maar die wordt abrupt afgebroken door Marie wanneer zijn op 30 juni 2017 plots in het ziekenhuis wordt opgenomen met hevige bloedingen en zo haar kindje verliest.

JOG&E-Aflevering35

Jasper Schoukens - aflevering 45 - 17 augustus 2017

Jasper is een handlanger van de schurk Ronald die Guido Van den Bossche en Emma Verdonck in zijn opdracht volgt op hun vakantie in de Ardennen. Daar probeert hij hen te vermoorden, maar Guido en Emma kunnen hem uiteindelijk dan toch overmeesteren. Op een groot laatste gevecht bovenop de bergen komt Jasper plots ten val en dreigt hij van de bergen het dal in te vallen, maar Guido kan hem nog net grijpen en hij probeert dan toch nog om zijn vijand van de dood te redden. Zijn reddingspoging mislukt echter en Jasper valt alsnog van metershoog naar beneden. Hij is op slag dood.


Jason-dood-2

Jason Drake - aflevering 220 - 30 juni 2017

Jason is een regieassistent die in Nieuw-Zeeland verliefd was op Stefanie Coppens. Wanneer hij een paar maanden later in België naar Stefanie komt zoeken, omdat ze al een tijdje vermist is, komt hij te weten dat Simon Feyaerts haar ontvoerd heeft. Hij achtervolgt hem naar het afgelegen landhuis, waar hij haar verborgen houdt en wanneer Simon terug vertrekt, dringt Jason het huis en daarna dan ook de kelder binnen. Daar treft hij de verbijsterde Stefanie aan, die al tijd dacht dat hij haar ontvoerder was. Net wanneer ze willen vluchten en wanneer ze boven aan de trap komen, komt Simon terug binnen. Stefanie valt van de trap en het komt tot een gevecht tussen Simon en Jason, waarbij Simon Jason al snel overmeesterd en hij hem daarna ook wurgt. Daarna panikeert hij en begraaft hij hem in het bos, dat naast het afgelegen landhuis ligt.

5963-30

Leon - aflevering 195 - 26 mei 2017

Leon is een vriend in de jeugdinstelling waar Cédric Van de Caveye al enkele maanden verblijft. Tijdens een basketbalmatch tussen de twee, komt Leon lelijk ten val en wordt hij naar het ziekenhuis gebracht. Tijdens aflevering 5964 (29 mei 2017) wordt duidelijk dat Leon overleden is.

Aflevering 5855-4

Greet Baele - aflevering 87 - 27 december 2016

De Italiaanse maffia komt erachter dat Bart anderhalf jaar geleden zijn dood in scène heeft gezet en dus nog in leven is. Wanneer Jelle denkt opnieuw zijn vader te hebben gezien, snelt Faroud het huis uit. Hij ziet een persoon razendsnel in zijn wagen stappen en wegrijden. Pieter komt erachter dat de auto van een verhuurbedrijf komt, waar Bart onder een valse naam de wagen huurde. Hij wilt dat Faroud de bescherming van Trudy en Jelle op zich neemt en neemt hem tijdelijk terug aan bij staatsveiligheid. Wanneer Faroud zijn auto aan het inladen is om te verhuizen naar Trudy, wordt hij ontvoerd. Faroud kan ontsnappen uit de handen van de ontvoerders. Tegen Trudy vertelt hij dat een motorrijder hem heeft aangereden. Farouds verbazing is groot wanneer hij Greet in de auto voor Trudy's huis ziet. Ze vertelt dat ze van Bart een ontmoeting tussen hen moest regelen. Een dag later vindt Faroud Greet doodgefolterd terug in haar eigen huis.

Pierre

NODV-Afl26
3 augustus 2016 (aflevering 26)

Niko geeft Pierre spreekgeld om aan bewijzen te geraken m.b.t. de moord op June. Met dit geld gaat Pierre nadien alcohol kopen in een shop en zuipt zich te pletter. Ruth en Stef gaan op zoek naar Pierre om te weten te komen of Niko wel degelijk onschuldig is. Ze vinden echter een levensloos lichaam...

June Van Damme

AAhMaqB
29 juni 2016 (aflevering 223)

Door haar wraakplan tegen de Van den Bossche heeft June Van Damme veel vijanden gemaakt. Wanneer ze 's avonds laat op kantoor blijft, wordt ze neergeschoten door een onbekende persoon. Wie is de dader?

Kirsten Caemerlinck

12742699 10154010269357491 4477444267405836344 n
18 februari 2016 (aflevering 129)

Het is Kirsten die Stan heeft gewaarschuwd voor het plannetje van June Van Damme om hem te vermoorden. June wil zichzelf beschermen tegen de politie en besluit de enige getuige in het verhaal om te brengen. Ze verstikt Kirsten met een kussen.


Stan Lauwers (In scène gezet)

5672-7
15 februari 2016 (aflevering 126)

June haar plannetje om Stan te vermoorden mislukt. Ze is genoodzaakt het een tweede keer te proberen. Wanneer June bij Stan gaat eten, kan ze hem overtuigen een vergiftigde macaron te laten eten. Na zijn dood probeert ze voor een waterdicht alibi te zorgen. Op VDB schrikt June wanneer ze een levende Stan tegenkomt. Stan confronteert haar en zegt dat hij Junes plannetje al een tijdje doorhad en hierop voorbeid was. Bij deze eindigt hun relatie officieel.


Gust Stuyvens

Aflevering5655-1
22 januari 2016 (aflevering 110)

Wanneer Niko dacht dat hij eindelijk de brouwerij kon openen, komt Gust hem vertellen dat hij een deel papierwerk is vergeten te doen. Na een hele nacht doorwerken slagen Niko en Gust erin om alles in orde te brengen. De brouwerij wordt goedgekeurd door de controleur. Wat Gust echter voor Niko verzweeg, is dat hij in 2 jaar tijd reeds 3 hartklachten heeft gehad. Na de hele nacht door te werken krijgt Gust een hartaanval en sterft.


Dean

12369081 523915364449328 8005440008204806636 n
7 december 2015 (aflevering 76)

Niko wilt ervoor zorgen dat Dean niet hervalt in zijn drugverslaving. Dean maakt duidelijk dat de band met zijn vader niet goed is. Niko beslist hem in huis te nemen tot hij een oplossing voor Deans probleem vindt. Dean ontdekt in Mieke's tas medicatie. Zijn verslaving gaat zo ver dat hij zelfs een overdosis neemt en sterft.

Angeline Dorsey

AngelineDood
12 augustus 2015 (aflevering 34)

Angeline voert samen met Bart Van den Bossche een onderzoek naar de Italiaanse maffia. Wanneer een deel van de bende wordt opgerold, zint de maffia op wraak en worden meerdere pogingen ondernomen om Angeline en Bart te vermoorden. Uiteindelijk wordt Angeline neergeschoten door bendelid Umberto Gallo wanneer ze zich in de parkeergarage van het politiegebouw begeeft. Ze sterft in de ambulance.


Umberto Gallo

12 augustus 2015 (aflevering 34)

Umberto is lid van de door Bart Van den Bossche en Angeline Dorsey geviseerde Italiaanse mafia en wordt naar België gestuurd om wraak te nemen. Na enkele mislukte pogingen om het tweetal uit de weg te ruimen, slaagt hij erin Angeline neer te schieten in de parkeergarage van het politiegebouw. Angeline is echter zelf nog in staat haar wapen te trekken en Umberto te treffen. Hij is op slag dood.


Paolo Gallo

PaoloDood
11 augustus 2015 (aflevering 33)

Paolo is lid van de door Bart Van den Bossche en Angeline Dorsey geviseerde Italiaanse mafia en wordt naar België gestuurd om wraak te nemen. Wanneer hij Angeline te pakken krijgt en wil doodschieten, komt Faroud Kir net op tijd tussenbeide. Paolo wordt neergeschoten en is op slag dood.


Angeline Dorsey (In scène gezet)

AngeliqueSchijndood
6 augustus 2015 (aflevering 30)

Angeline voert samen met Bart Van den Bossche een onderzoek naar de Italiaanse maffia. Wanneer een deel van de bende wordt opgerold, zint de maffia op wraak en worden meerdere pogingen ondernomen om Angeline en Bart te vermoorden. Om Angeline te helpen onderduiken, wordt haar dood in scène gezet. Ze is zogezegd van een brug gesprongen en was daarbij op slag dood.


Anneleen Denooze

AnneleenDood
15 juli 2015 (aflevering 13)

Anneleen is de kersverse vriendin van Midas, zoon van Angeline Dorsey. Angeline werkt voor de politie en viseert al een tijdje de Italiaanse maffia, waardoor die zich willen wreken. Wanneer ze Midas besluiten te ontvoeren, is Anneleen bij hem. Ze probeert te vluchten maar wordt daarbij neergeschoten en sterft.

Bart Van den Bossche (In scène gezet)

Media l 7753329
28 mei 2015 (aflevering 5524)

Bart Van den Bossche vertrekt samen met zijn ex-baas Greet Baele naar een congres in Luxemburg. Tijdens de autorit loopt er echter iets fout en het komt tot een dodelijk ongeluk. Bart zit vast in de auto terwijl die vuur vat. Hij sterft ter plaatse.


Thomas Van den Bossche

10 2
25 mei 2015 (aflevering 5521)

Thomas Van den Bossche heeft van zijn grootmoeder Isabelle De Groot een ernstige nierziekte geërfd. Wanneer zijn toestand plots verslechterd, ligt alle hoop bij een niertransplantatie. Thomas is echter zo verzwakt, dat zelfs een operatie geen zin meer heeft. Hij sterft niet veel later in het ziekenhuis.


Andy Coseyns

10983541 10153154108652491 8297608913642305747 o
19 februari 2015 (aflevering 5454)

Andy begint Thomas Van den Bossche te chanteren met zijn escortverleden. Tijdens een woordenwisseling ontstaat er een gevecht tussen Andy en Thomas op de boot. Enkele dagen later wordt door voorbijgangers Andy's levenloze lichaam opgemerkt aan een kanaal.


Rik

S24 E111 015
6 februari 2015 (aflevering 5445)

Rik wordt dood teruggevonden in Mechelen. Inspecteur Van Camp vraagt aan straathoekwerker Niko Schuurmans om het lijk te identificeren. Rik is gestorven aan de gevolgen van zijn drugsverslaving.


Floor Hintjens

FloorDood
7 januari 2015 (aflevering 5423)

June Van Damme gebruikt model Floor in haar masterplan om zich op Peter Van den Bossche te wreken. Wanneer Floor door Thomas Van den Bossche onder druk wordt gezet om June te verraden, laat June haar vermoorden door Dario Rinaldi. Floor wordt op straat aangereden door een auto en is op slag dood.


Dieumerci Ouattara

Dieumerci-lijk
24 november 2014 (aflevering 5391)

Maarten Van den Bossche wordt getuige van hoe Jurgen Dens een lichaam in het kanaal dumpt. Later ontdekt Niko Schuurmans dat het om Dieumerci gaat, één van Jurgens illegale bouwvakkers. Dieumerci viel van een stelling en was op slag dood.


Kristina Delcourt

Kristina-laatste
12 november 2014 (aflevering 5383)

Na een gezellige avond met Rita Van den Bossche in de Jan en Alleman, heeft Kristina duidelijk meer dan een glaasje teveel op. Toch weigert ze een taxi te nemen en rijdt ze zelf naar huis. De volgende dag komt de politie met het bericht dat ze is omgekomen in een auto-ongeval.


Roos Sterckx

Roos-dood
12 september 2014 (aflevering 5340)

Roos wordt vastgehouden door terroristen die Maarten Van den Bossche een aanslag willen doen plegen in ruil voor haar vrijlating. Wanneer ze een ontsnappingspoging onderneemt, is te zien hoe deze mislukt en er een wapen op haar wordt gericht. Later blijkt dat ze toen is vermoord.

Wordt tijdelijk nog bewerkt...

Elise-dood

Elise Casters - aflevering 5325 (seizoen 23)

Elise heeft de laptop van Delphine Van Winckel gestolen, om te bewijzen dat die een verborgen camera op de slaapkamer van Peter Van den Bossche installeerde. Delphine is razend gaat de confrontatie aan. Het komt tot een schermutseling waarbij Elise van de trap valt. Ze breekt haar nek en is op slag dood.

Dirkdood

Dirk Cockelaere - aflevering 5263 (seizoen 23)

Dirk krijgt te horen dat hij aan Alzheimer lijdt en merkt dat hij snel aftakelt. Hij wil waardig sterven en besluit om euthanasie te plegen. Niet iedereen reageert even begripvol, maar uiteindelijk accepteert iedereen zijn keuze.

Jens-gevecht

Jens Colpaert - aflevering 5204 (seizoen 23)

Jens wil zijn nieuwe vriendin Stefanie Coppens seksueel laten misbruiken om van zijn gokschulden verlost te raken. Stefanie kan ontsnappen. Een dag later wordt Jens vermoord aangetroffen. Benny Coppens wordt tijdlang verdacht, maar uiteindelijk blijkt een van de schuldeisers de dader.

Alexdood

Alex De Grauwe - aflevering 5135 (seizoen 23)

Alex werkt samen met zijn medegedetineerde Bert Van den Bossche aan een ontsnappingsplan, maar beseft niet dat Bert hem misbruikt. Op en onbewaakt moment wordt Alex door Bert het hoofd ingeslagen en in brand gestoken, waarna Bert diens identiteit probeert over te nemen.

9-51-20121228131131 0

Steve Schuurmans - aflevering 4980 (seizoen 22)

Het conflict tussen Steve en Mieke Van den Bossche bereikt zijn hoogtepunt wanneer Niko Schuurmans een verzoening forceert. Het loopt slecht af voor Steve want hij wordt aangereden door een auto en overlijdt later in het ziekenhuis.

Paul dood

Paul Jacobs - aflevering 4961 (seizoen 22)

Na de relatiebreuk met Nathalie Debie en de dood van zijn boezemvriend William Feys zit Paul in zak en as. Door een ongelukkige combinatie van alcohol en medicijnen belandt hij in een diepe coma. Enkele dagen later bezwijkt hij in zijn ziekenbed.

Seizoensfinale3

Caroline De Meester - aflevering 4885 (seizoen 21)

Caroline probeert Marie-Rose De Putter te vermoorden door haar in een ravijn te duwen. Uiteindelijk tuimelen de twee samen naar beneden. Marie-Rose overleeft, maar voor Caroline is de wilde valpartij fataal. Ze blijkt al overleden wanneer de hulpdiensten arriveren.

Gilbert dood01

Gilbert Vandersmissen - aflevering 4710 (seizoen 21)

Gilbert beleeft spannende tijden, wanneer zijn ex-vrouw Colette Vermeir terugkeert uit het buitenland om haar aandelen in hun bedrijf door te verkopen. De spanning wordt Gilbert zichtbaar te veel wanneer hij plots in elkaar zakt. Hij sterft aan een hartaderbreuk.

Rob-dood1

Rob Gerrits - aflevering 4660 (seizoen 20)

Rob gaat op zoek naar Rita Van den Bossche, maar loopt op die manier Bert Van den Bossche tegen het lijf, die net van plan is het gebouw van VDB Electronics in brand te steken. Bert duwt Rob van de trap en slaagt nadien zijn schedel in met een brandblusapparaat. Wanneer de brandweer het gebouw van VDB doorzoekt naar eventuele slachtoffers vinden zij het dode lichaam van Rob.

Brenda sterft02

Brenda Vermeir - aflevering 4538 (seizoen 20)

Brenda heeft haar fitnessketen verkocht om meer tijd vrij te maken voor haar gezin. Ze gaan dit vieren met een gezellig etentje, dat eindigt in een tragedie wanneer Brenda wordt aangereden. Ze sterft kort na aankomst in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Familie4523

Ruben - aflevering 4523 (seizoen 20)

In het studentenhuis in Leuven heeft Serge Tommelein Ruben, de zoon van zijn vroegere kompaan Brent, neergeschoten, met Evy Hermans, Peter Van den Bossche en Leen Van den Bossche als ooggetuigen.

Latour dood

Xavier Latour - aflevering 4146 (seizoen 18)

Latour wil zich definitief wreken op Peter Van den Bossche en gaat met hem de confrontatie aan op het dak van een gebouw. Plots duikt Bert Van den Bossche op en duwt hij Latour naar beneden, in de angst dat die zijn aandeel in het plan zou verraden. Latour is op slag dood.

Familie4146

Christel Feremans - aflevering 4146 (seizoen 18)

Christel heeft Latour geholpen met de ontvoering van Trudy Tack de Rixart de Waremme en Louise Van den Bossche, maar krijgt last van haar geweten en helpt hen ontsnappen. Latour is razend en verstikt haar met een plastic zak. Haar lichaam wordt nadien door twee poetsvrouwen gevonden.

Sebastian sterft

Sebastien Legrand - aflevering 4146 (seizoen 18)

Sebastien heeft Latour geholpen met de ontvoering van Trudy Tack de Rixart de Waremme en Louise Van den Bossche. Net zoals Christel Feremans kreeg hij last van berouw en hielp hij hen ontsnappen. Omdat hij weigert te vertellen waar Trudy en Louise zijn, steekt Latour hem neer.

Geert Van Loo - aflevering 4122 (seizoen 18)

Van Loo is een nieuw leven begonnen in Argentinië. Bart Van den Bossche reist hij hem achterna en Xavier Latour achtervolgt Bart. Hij raakt Bart echter kwijt en krijgt enkel Van Loo te zien. Latour krijgt een ingeving en schiet hem dood, waarna Bart verdacht wordt van moord.

Familie3983

Veerle Suys - aflevering 3983 (seizoen 18)

Veerle blijkt over haar hele lichaam verlamd te zijn. Wanneer ze te horen krijgt dat deze schade niet te herstellen valt, besluit Veerle al snel dat ze tot euthanasie wil overgaan. Zowel haar ouders als Bjorn verzetten zich hier hevig tegen, maar uiteindelijk drijft ze haar wil door. Ze sterft een week voor Kerstmis.

Gino-dood

Gino De Doncker - aflevering 3912 (seizoen 18)

Gino heeft Yasmine Wuyts ontvoert en neemt haar mee naar een bouwwerf, waar hij haar uit de weg wil ruimen. Het komt tot een strubbeling waarbij Yasmine erin slaagt om Gino een duw te geven. Hij valt door een houten schutting meters naar beneden en is op slag dood.

Kaat01

Kaat Mariën - aflevering 3883 (seizoen 17)

Kaat is de nicht van Suzy Mariën. Ze lijdt aan een erfelijke form van kanker en is alleenstaande moeder van Pim. Op haar sterfbed vraagt ze Suzy om de zorg voor Pim op zich te blijven nemen.

LobkeDood

Lobke Corneel - aflevering 3776 (seizoen 17)

Lobke verbreekt haar relatie met Pierrot Van den Bossche. Even later vinden Paul Jacobs en Leen Van den Bossche haar dood terug. Pierrot is meteen verdacht maar later bleek dat Lobke werd vermoord door Daan De Wit, een ex-medestudent die agressief uit de hoek kwam.

Alexandra-dood

Alexandra Boudewijns - Aflevering 3768 (seizoen 17)

Alexandra trekt in bij Bert Van den Bossche. Dat is met dikke tegenzin van Gerdien Reynders, want die wil haar terug het huis uit. Op een dag zet Bert haar ook aan de deur, maar niet veel later wordt ze dood terug gevonden in een hotelkamer. Gerdien heeft haar vermoord.

Joe sterft

Joe Bonduono - aflevering 3634 (seizoen 17)

Joe gaat na een ruzie met Peter Van den Bossche in een hotel logeren. Op zijn kamer krijgt hij het bezoek van Xavier Latour, die hem uit het raam duwt. In het ziekenhuis bezwijkt Joe aan zijn verwondingen. Lange tijd wordt zelfmoord vermoed.

Zitta - aflevering 3431 (seizoen 16)

Wanneer Zitta om een bepaalde reden een klacht wil gaan indienen bij de politie en zich eerst nog wat moed komt indrinken, gebeurt het ondenkbare. Plots stapt een mysterieuze man met een helm op het hoofd het café binnen en hij schiet Zitta in koelen bloede neer. Ze overlijdt meteen.

Marc1

Marc De Waele - aflevering 3335 (seizoen 15)

Marc is samen met zijn zoontje Lennert De Waele op weg naar Mieke Van den Bossche. Ze moeten plots uitwijken voor een loslopende hond en belanden in het water. Marc probeert zijn zoontje uit de auto te redden, maar komt ook zelf niet meer boven.

Marc2

Lennert De Waele - aflevering 3335 (seizoen 15)

De kleine Lennert is samen met zijn vader Marc De Waele op weg naar Mieke Van den Bossche. Ze moeten plots uitwijken voor een loslopende hond en belanden in het water. Lennert verdrinkt voordat zijn vader hem kan bevrijden.

Gustaaf dood

Gustaaf Janssens - aflevering 3316 (seizoen 15)

Gustaaf geniet samen met familie en vrienden van een gezellig etentje op restaurant. Het gaat er vrolijk aan toe wanneer Gustaaf naar goede gewoonte weer enkele moppen tapt. Tijdens het lachen verslikt hij zich, en voor iemand kan ingrijpen stikt hij in een stuk taart.

Familie3263

Liesbeth - aflevering 3263 (seizoen 15)

Xavier Latour rekent af met Liesbeth. Het levenloze lichaam van Liesbeth wordt later gevonden door een visser.

Roxanne dood

Roxanne Ribbens - aflevering 3222/3235 (seizoen 15)

Roxanne heeft een discussie met haar huisbaas over de betaling van haar maandelijkse huur. Wanneer ze niet wil betalen, komt het tot een handgemeen. Roxanne komt ongelukkig ten val en sterft.

Begravenis graaf1

Ghislain de Rixart de Waremme en Marie-Ange de Rixart de Waremme - seizoen 15

Trudy Tack is van adelijke afkomst. Haar grootouders zijn graaf en gravin de Rixart de Waremme. Na hun overlijden neemt de hele familie afscheid tijdens een emotionele uitvaartplechtigheid.

Truyman

Truyman - aflevering 2853 (seizoen 14)

Truyman wil hij zich op Peter Van den Bossche wreken door hem te vermoorden. Hij werkt hiervoor samen met Xavier Latour en Christel Feremans. Hij laat Peter neersteken. Even later vergiftigen Xavier en Christel hem en gooien ze zijn lichaam in de oceaan.

Carine dood

Carine Wattez - seizoen 13

Carine, de vroegere huishoudster van Walter Dierckx, keert terug en vertelt hem dat ze samen een zoon hebben. Ze is besmet met het hiv-virus en wordt al snel terminaal ziek. Walter zorgt ervoor dat Kobe Dierckx net op tijd het sterfbed van zijn moeder bereikt.

Thomas dood

Thomas Maeterlinck - aflevering 2637 (seizoen 12)

Thomas denkt dat hij Xavier Latour heeft vermoord en wil samen met Sarah De Kunst vluchten naar het buitenland. Hij gaat mee aan boord van het door Latour gesabboteerde sportvliegtuig. Het vliegtuig stort neer en Thomas is op slag dood.

Sarah dood

Sarah De Kunst - aflevering 2637 (seizoen 12)

Sarah werkt samen met Xavier Latour aan een plan om haar geliefde Trudy Tack de Rixart de Waremme te ontvoeren. Sarah neemt Trudy mee aan boord van een sportvliegtuig, maar beseft niet dat Latour dit heeft laten saboteren. Het vliegtuig stort neer en Sarah is op slag dood.

Jo dood

Jo Bervoets - seizoen 12

Jo en Els D'hollander brengen een romantische avond door, wanneer ze plots twee homejackers over de vloer krijgen. In een andere kamer kan Jo één van hen overmeesteren en trekt hij diens kleren aan, om de andere te misleiden. Een onwetende Els schiet per ongeluk Jo dood.

Catherine009

Cathérine Misotten - seizoen 11

Cathérine ligt met tal van personen overhoop, tot wanneer ze plots vermoord wordt teruggevonden. De politie heeft verschillende verdachten uit de omgeving van de Van den Bossches, waarbij vooral Veronique Van den Bossche aan de tand wordt gevoeld.

Wilfried Langens - seizoen 11

Wilfried randt zijn stiefdochter Leen Van den Bossche. Wanneer haar moeder Nele Van Winckel dit nieuws verneemt, slaan haar stoppen door en schiet ze Wilfried dood met een jachtgeweer. Ze verdwijnt achter de tralies, maar wordt later op haar assisenproces vrijgesproken.

Monique dood

Monique Stevens - seizoen 11

Monique ontfermt zich over haar dochter Mieke Van den Bossche wanneer die in kritieke toestand verkeerd na een besmetting met een tropische ziekte. Na verloop van tijd raakt Monique zelf besmet. Mieke herstelt, maar Monique takelt verder af en sterft.

Vincent dood

Vincent Misotten - seizoen 11

Vincent voelt zich al een tijdje niet lekker en laat een medisch onderzoek uitvoeren. Het verdict is zwaar: hij lijdt aan een terminale kanker en heeft nog slechts enkele maanden te leven. Hij sterft uiteindelijk thuis, in het bijzijn van zijn vrouw Els D'hollander en zus Cathérine Misotten.

Bertje dood

Bertje Baetens - seizoen 10

Bertje verwond zich aan een stalen ketting, wanneer hij Maarten Van den Bossche in een vijver van de verdrinkingsdood tracht te redden. Hij laat de wonde onvoldoende verzorgen en ontwikkelt een verschrikkelijke tetanusinfectie. Hij bezwijkt hieraan in het ziekenhuis.

Giancarlo dood

Giancarlo Parducci - seizoen 10

Giancarlo, de ex-man van Veronique Van den Bossche, raakt besmet met het hiv-virus. Veronique vreest even dat zijzelf ook besmet is, maar hij verzekert haar dat de besmetting dateerde van na hun huwelijk. Niet veel later sterft hij.

Enrique dood

Enrique Van den Bossche - seizoen 9

Enrique logeert een tijdje bij Rita Van den Bossche in Nederland. Terwijl hij zit te spelen op het terrein van haar mosselbedrijf, moet Rita even een vrachtwagen verzetten. Enrique is onoplettend en gaat vlak achter de vrachtwagen staan. Rita heeft niets in de gaten en rijdt hem omver.

Guido dood

Guido Van den Bossche - aflevering 1767 (seizoen 9)

Guido verblijft samen met zijn zoon Peter Van den Bossche en kompaan Joe Bonduono op Malta, wanneer er plots twee leden van de voormalige sekte van Peter opduiken. Tussen de plaatselijke folklore, wordt Guido neergestoken. Hij zakt in elkaar en sterft.

Babette dood

Babette Van Tichelen - aflevering 1725 (seizoen 9)

Babette is dolblij wanneer ze eindelijk zwanger is. Samen met haar vriend Rikkert Moortgat springt ze meteen in de auto om familie en vrienden het goede nieuws te vertellen. Plots moeten ze een spelend kind ontwijken en rijden ze tegen een boom.

Rikkert dood

Rikkert Moortgat - aflevering 1725 (seizoen 9)

Rikkert is dolblij wanneer zijn vriendin Babette Van Tichelen eindelijk zwanger is. Het koppel springt meteen in de auto om familie en vrienden het goede nieuws te vertellen. Plots moeten ze een spelend kind ontwijken en rijden ze tegen een boom.

Didier dood

Didier De Kunst - aflevering 1663 (seizoen 8)

Didier is gearresteerd en zit intussen al geruime tijd in de cel. Hij krijgt geregeld het bezoek van Jef Lits, die hem blijft ondervragen over de gepleegde feiten. Tijdens een van deze bezoeken schiet Lits hem neer uit zelfverdediging. Didier overleeft dit niet.

Coleman dood

Dokter Coleman - aflevering 1582 (seizoen 8)

Didier De Kunst chanteert Coleman al een tijdje door zijn duister verleden te vertellen als hij de operatie van Guido Van den Bossche niet doet mislukken. Als Coleman dit niet wil doen, wordt Didier agressief en valt hij Theresa aan. Coleman krijgt een hartaanval en sterft.

Danielle 2

Daniëlle Vinck - aflevering 1467 (seizoen 8)

Daniëlle heeft Hannah Van den Bossche ontvoerd, maar als ze ziek wordt besluit ze haar terug te geven aan haar echte ouders, Brenda Vermeir en Bart Van den Bossche. Daniëlle voelt zich schuldig en is dan ook blij als ze sterft. Ze had tevens ook verschrikkelijke pijn.

Hugo dood

Hugo Beckers - seizoen 7

Hugo en Marie-Rose De Putter willen een nieuw leven beginnen op de Canarische eilanden. Ze charteren een helicoptervlucht, maar het toestel krijgt motorproblemen en stort neer in zee. Een tijdje later wordt bevestigd dat het lijk van Hugo in zee werd teruggevonden.

Claire De Ruyter

Claire dood
18 december 1996 (aflevering 1068)

Claire brengt samen met haar echtgenoot Guido Van den Bossche een vakantie door in het buitenland. Ze beseffen niet dat Didier De Kunst een huurmoordenaar heeft doen meereizen. Hij schiet een gifpijltje in de nek van Claire, waarna het koppel een ravijn invalt. Claire is op slag dood.

Willeke De Vries

Willeke dood
1995

Willeke belandt samen met Peter Van den Bossche in de sekte van La Torre Blanca. Op een gegeven moment beveelt leider Salomon een collectieve zelfmoord, waarbij iedereen een gifbeker leegdrinkt, zo ook Willeke. Later vindt Guido Van den Bossche, die op zoek is naar zijn zoon Peter, haar lijk.

Jean-Michel Le Croix

Jean-Michel wordt neergeschoten
1995

Jean-Michel is lid van de jachtclub waarbij ook Didier De Kunst is aangesloten. Wanneer het gezelschap er een weekendje op uittrekt, wordt Jean-Michel per abuis beschoten met een jachtgeweer. De hagel treft hem dodelijk in het hoofd.

Simonne Vercauteren

Simonne1
Najaar 1993

Simonne, de vrouw van François Van den Bossche, is dement. Daardoor is ze stug, koppig en lichtgeraakt. François doet zijn best om zijn echtgenote zo goed mogelijk te verzorgen. Maar haar gezondheid gaat achteruit. Ze sterft in een rusthuis.

Marleen Van den Bossche

SF02 22
22 mei 1993 (aflevering 290)

Marleen en Ben denken aan gezinsuitbreiding en adopteren Lovely Van der Venne. Wanneer de familie op bezoek komt om Lovely te verwelkomen, wilt Marleen nog snel een fles jenever gaan kopen in de winkel wat verderop. Bij het oversteken van de straat, wordt ze echter aangereden door een auto.

Pierrot Cockelaere

Pierrot1
Eind mei 1992

Pierrot voelt zich al een tijdje niet lekker. Hij ondergaat een medisch onderzoek blijkt hij aan leukemie te lijden. Na verloop van tijd wordt hij weer gezond verklaard, maar uiteindelijk hervalt hij weer. Hij sterft in het ziekenhuis voor de ogen van de jonge Bart Van den Bossche en Mieke Van den Bossche.