FANDOM


Vorige Relaties: Peter en Babette

Seizoen 2 - 4

Peter Van den Bossche en Babette Van Tichelen leren elkaar kennen tijdens het tweede seizoen wanneer Babette aan de slag gaat bij Maison Marie-Rose. Ze werkt nauw samen met Peters moeder Marie-Rose De Putter. Peter is meteen smoorverliefd op de aantrekkelijke Babette en ze beginnen een relatie. Samen gaan ze onder meer naar Canada om Guido Van Den Bossche te zoeken die op dat moment ontvoerd wordt. 

Hun relatie loopt ten einde tijdens het vierde seizoen. Peter vertrekt met zijn vrienden Henk en Willeke naar de Verenigde Staten om er te gaan studeren. Peter en Babette willen een langeafstandsrelatie een kans geven, maar in Amerika raken Peter en Willeke verliefd op elkaar. Henk keert terug en vertelt alles aan Babette. De twee gaan uit elkaar.

Foto's

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.