FANDOM


Seizoen 18

Peter in coma


Inhoud

Trudy en Mario beginnen een kortstondige romance met elkaar. Het gaat al een tijdje niet meer goed tussen Mario en Veronique en ook tussen Peter en Trudy zijn er steeds meer problemen.

Zowel Trudy als Mario voelen zich er echter niet goed bij. Trudy besluit om Peter de waarheid te vertellen maar die avond heeft Peter Bert en Yasmine uitgenodigd voor een etentje. Peter vertelt Bert dat hij hem wil ontslaan. Trudy, die ondanks de problemen met Peter ook aanwezig is op het etentje, stelt voor om samen met Yasmine naar huis te rijden zodat Peter met Bert kan meerijden.

De handlanger van Gino, de ex-pooier van Yasmine, zet de achtervolging in en rijdt de wagen van Peter en Bert van de weg. Trudy en Yasmine staan roerloos naar het ongeval te kijken.

Bert komt bij bewustzijn in het wrak en bevrijd zich en redt Peter. Toch komt Peter in een diepe coma terecht. Trudy zit elke dag aan het bed van Peter en ze vertelt hem alles wat er reilt en zeilt in de familie in de hoop dat hij zal ontwaken.

Na weken ontwaakt Peter uit zijn coma. Trudy ontdekt dat haar man niets meer weet van de bewuste avond van het ongeluk. Hierdoor staat Trudy voor een groot dilemma: moet ze toch de waarheid van haar overspel vertellen? Ze besluit het juiste te doen en vertelt Peter de waarheid. Hun relatie is hierna niet meer hetzelfde en enkele maanden later scheiden ze van elkaar.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.