FANDOM


Vorige Relaties: Pierrot en Lobke

Seizoen 16 - 17

Lobke werkt in de QV, het café van Elke Baertsoen. Via deze manier maakt Lobke kennis met Pierrot Van den Bossche. Later begint Lobke een relatie met Pierrot. Ze moet Pierrot al meteen door een moeilijke periode helpen door het drankprobleem van zijn moeder Rita. Samen met Pierrot en Leen begint Lobke zich in te zetten voor de opening van het buurthuis voor personen in nood. De relatie tussen haar en Pierrot loopt echter stuk wanneer hij haar bedriegt met Evy. Lobke is kapot van verdriet en wil Pierrot een tijdje niet meer zien.

Ze maakt Pierrot jaloers door met een medestudent, Daan, af te spreken op kot, zodat Pierrot het kan zien. Pierrot probeert terug een relatie te starten met Lobke en wanneer ze eindelijk terug een koppel zijn, wordt Lobke vermoord. Eerst wordt er gedacht ze een overdosis heeft genomen en zelfmoord heeft gepleegd, maar wanneer blijkt dat het om moord gaat, wordt Pierrot lange tijd verdacht. Uiteindelijk blijkt dat haar medestudent, Daan, haar vermoord heeft.

Begin Einde Reden
Najaar 2006 Najaar 2007 Pierrot bedroog Lobke

Foto's

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.