FANDOM


Seizoen 10

Seizoensfinale: De terugkeer van Bart

Algemene Informatie

De seizoensfinale van seizoen 10 is de 263ste aflevering van het seizoen en de 2181ste aflevering in totaal. De finale werd uitgezonden op vrijdag 29 juni 2001. De aflevering draait volledig rond de terugkeer van Bart Van den Bossche.

Inhoud

Ongeval in Amerika

Nadat ze te horen krijgen dat Bart in Amerika betrokken raakte bij een verschrikkelijk ongeval, reizen Peter, Koen en Brenda hem halsoverkop achterna, in de hoop hem er levend aan te treffen.

Christel Feremans reageert uiterst zenuwachtig op het nieuws, want eigenlijk was er kwaad opzet in het spel en is zij het die de aanslag op Bart op haar geweten heeft. Wanneer het trio vanuit Amerika het nieuws brengt dat Bart nog in leven is, contacteert Christel een huurmoordenaar om Bart alsnog uit te schakelen.

Waanbeelden

Intussen blijkt de toestand van Bart vrij goed te evolueren en hij ontwaakt zelfs uit zijn coma. Wel blijkt hij nog aan waanbeelden te lijden: hij krijgt een vreselijke nachtmerrie waarin Didier De Kunst hem dreigt te verstikken met een hoofdkussen.

Achtervolging

Aan het einde van de aflevering rijden Peter, Koen, Brenda en Bart samen naar de luchthaven, om huiswaarts te keren. Ze hebben daarbij niet in de gaten dat ze achtervolgd worden. Wanneer ze even halt houden om de benen de strekken, rijdt een wagen in volle vaart op Bart af...

Aanwezige Personages

Vervolg

Trivia

Voorganger

Volgende

Seizoen 9: Drama in het kasteel Seizoen 11: De vliegtuigkaping
Seizoensfinales
Seizoen 1: Verkrachting en ongevalSeizoen 2: Adoptie eindigt in dramaSeizoen 3: Auto in het kanaalSeizoen 4: Collectieve zelfmoordSeizoen 5: Rita ontvoert PierrotSeizoen 6: De ontploffingSeizoen 7: Schietpartij op zeeSeizoen 8: VoedselvergiftigingSeizoen 9: Drama in het kasteelSeizoen 10: De terugkeer van BartSeizoen 11: De vliegtuigkapingSeizoen 12: De vliegtuigcrashSeizoen 13: Huwelijk op MaltaSeizoen 14: Cédric is vermistSeizoen 15: Huwelijk in KroatiëSeizoen 16: De ondergang van VDBSeizoen 17: Ontvoering en valpartijSeizoen 18: Confrontatie met LatourSeizoen 19: Het verboden huwelijkSeizoen 20: Vuur en wraakSeizoen 21: Drama op teambuildingSeizoen 22: Buurtfeest in mineurSeizoen 23: De strijd om PeterSeizoen 24: Het wraakplan van JuneSeizoen 25: De strijd met JuneSeizoen 26: Dubbelhuwelijk en ontvoering

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.