FANDOM


Seizoen 14

Seizoensfinale: Cédric is vermist

Finaleseizoen14

Algemene Informatie

De seizoensfinale van het 14de seizoen was de 260ste aflevering van het seizoen en de 3112de aflevering in totaal. In deze aflevering viert Van den Bossche Electronics feest in Bellewaerde.

Inhoud

Cédric wordt vermist

Van Den Bossche Electronics viert feest met een grote barbeque in Bellewaerde. Tijdens de barbeque barst plots een wolkbreuk los, waardoor in de menigte Cédric vergeten wordt.

Terugkeer van Marie-Rose

Ondertussen krijgt Marie-Rose haar geheugen terug in Gran Canaria.

Moordpoging op Christel

Christel wordt door Xavier van het balkon geduwd.

Aanwezige Personages

Voorganger

Volgende

Seizoen 13: Huwelijk op Malta Seizoen 15: Huwelijk in Kroatië
Seizoensfinales
Seizoen 1: Verkrachting en ongevalSeizoen 2: Adoptie eindigt in dramaSeizoen 3: Auto in het kanaalSeizoen 4: Collectieve zelfmoordSeizoen 5: Rita ontvoert PierrotSeizoen 6: De ontploffingSeizoen 7: Schietpartij op zeeSeizoen 8: VoedselvergiftigingSeizoen 9: Drama in het kasteelSeizoen 10: De terugkeer van BartSeizoen 11: De vliegtuigkapingSeizoen 12: De vliegtuigcrashSeizoen 13: Huwelijk op MaltaSeizoen 14: Cédric is vermistSeizoen 15: Huwelijk in KroatiëSeizoen 16: De ondergang van VDBSeizoen 17: Ontvoering en valpartijSeizoen 18: Confrontatie met LatourSeizoen 19: Het verboden huwelijkSeizoen 20: Vuur en wraakSeizoen 21: Drama op teambuildingSeizoen 22: Buurtfeest in mineurSeizoen 23: De strijd om PeterSeizoen 24: Het wraakplan van JuneSeizoen 25: De strijd met JuneSeizoen 26: Dubbelhuwelijk en ontvoering