FANDOM


Week 6

Week 7

Week 8

Aflevering 37 (#2890) - maandag 11 oktober 2004

Trudy bezorgt Rita een extraatje voor de reis naar Marokko. Veronique is jaloers wanneer Mario voor een fotoreportage gevraagd wordt.

Aflevering 38 (#2891) - dinsdag 12 oktober 2004

Peter brengt Rita en Andreas naar de luchthaven. Christel maakt zich zorgen over haar proces. Koen en Miel bereiden zich voor op hun recordpoging. Marc helpt Annemarie met het verjaardagscadeau voor Guy.

Aflevering 39 (#2892) - woensdag 13 oktober 2004

Het weerzien van Rob en Rita is zeer emotioneel. Trudy neemt het niet dat Peter zich als een workaholic gedraagt. Albertine zet Jan op zijn plaats en dit tot grote vreugde van Linda. Marc en Mieke willen een verjaardagsfeestje voor Roxanne organiseren.

Aflevering 40 (#2893) - donderdag 14 oktober 2004

Mieke en Marc hebben een verrassing voor Roxanne. Albertine blijft Gustaaf negeren. John Bosschiers ontvangt informatie over het verleden van Andreas. Koen heeft flink wat motivatie nodig om aan de recordpoging te beginnen.

Aflevering 41 (#2894) - vrijdag 15 oktober 2004

Rita zit in zak en as omdat ze Rob moet achterlaten. Roxanne neemt afscheid van haar huisgenoten. Koen is vastbesloten om de recordpoging tot een goed einde te brengen. Andreas maakt zich zorgen over de toestand van Rita. Anna wacht gespannen de thuiskomst van haar dochter af.

Aflevering 42 (#2895) - zaterdag 16 oktober 2004

Rene’s plannen voor het weekend vallen in het water wanneer Heidi een uitnodiging voor een golftornooi krijgt. Bart en Mario gaan de strijd aan voor de overwinning. Rita heeft het emotioneel zeer moeilijk.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.