FANDOM


Seizoen 15

Seizoensfinale: Huwelijk in Kroatië

Finaleseizoen15

Algemene Informatie

De seizoensfinale van het 15de seizoen vond plaats op 30 juni 2006 en was de 3375ste aflevering in totaal. In deze afleverling vindt het huwelijk van Veronique Van den Bossche en Mario Van de Caveye plaats.

Inhoud

Het huwelijk van Mario en Véronique

Het huwelijk van Véronique en Mario staat centraal in deze aflevering. Maar de dag voor hun huwelijk pakt Véronique Mario veel te hard aan, en hij komt niet opdagen op zijn huwelijk. Uiteindelijk komt Mario toch net op tijd voor zijn huwelijk. Ondertussen geraakt Rita terug aan de drank in het hotel.

Geboorte van Jelle

Brenda krijgt haar weeën in het bijzijn van Leen. Brenda bevalt van Jelle .

Aanwezige Personages

Vervolg

Trivia


  • Dit is de laatste aflevering van familie voordat de tijdsprong van 3 jaar plaats vindt. De jonge kinderen die Leen, Maarten en Pierrot vertolken zijn hier dan ook voor de laatste keer te zien.

Voorganger

Volgende

Seizoen 14: Cédric is vermist Seizoen 16: De ondergang van VDB
Seizoensfinales
Seizoen 1: Verkrachting en ongevalSeizoen 2: Adoptie eindigt in dramaSeizoen 3: Auto in het kanaalSeizoen 4: Collectieve zelfmoordSeizoen 5: Rita ontvoert PierrotSeizoen 6: De ontploffingSeizoen 7: Schietpartij op zeeSeizoen 8: VoedselvergiftigingSeizoen 9: Drama in het kasteelSeizoen 10: De terugkeer van BartSeizoen 11: De vliegtuigkapingSeizoen 12: De vliegtuigcrashSeizoen 13: Huwelijk op MaltaSeizoen 14: Cédric is vermistSeizoen 15: Huwelijk in KroatiëSeizoen 16: De ondergang van VDBSeizoen 17: Ontvoering en valpartijSeizoen 18: Confrontatie met LatourSeizoen 19: Het verboden huwelijkSeizoen 20: Vuur en wraakSeizoen 21: Drama op teambuildingSeizoen 22: Buurtfeest in mineurSeizoen 23: De strijd om PeterSeizoen 24: Het wraakplan van JuneSeizoen 25: De strijd met JuneSeizoen 26: Dubbelhuwelijk en ontvoering

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.