FANDOM


Week 16

Week 17

Week 18


Aflevering 97 (#3209) - maandag 19 december 2005

Roxanne is niet van plan om zich nog langer te laten buitensluiten door Kobes familie.

Aflevering 98 (#3210) - dinsdag 20 december 2005

Mieke heeft een brief ontvangen van Bijzondere Jeugdzorg. Trudy maakt werk van het opsporen van haar zussen.

Aflevering 99 (#3211) - woensdag 21 december 2005

Trudy heeft de handen vol met de voorbereidingen van het kerstfeest, maar toch wil ze niet dat Suzy haar helpt. Mieke twijfelt over het werkvoorstel dat ze heeft gekregen van Bijzondere Jeugdzorg. Martine brengt Rob helemaal van de wijs met haar opmerkingen en aandacht. Trudy krijg nieuws over haar halfzussen. Roxanne verplicht Kobe te kiezen tussen haar en zijn familie.

Aflevering 100 (#3212) - donderdag 22 december 2005

De relatie van Kobe en Roxanne zit in een crisis. Mieke heeft besloten om de job bij Bijzondere Jeugdzorg aan te nemen, maar ze is bang voor de reactie van de jongeren. Suzy laat duidelijk merken dat ze het niet fijn vindt dat ze niet mag helpen met de organisatie van het kerstfeestje. Jan overhaalt Geert om in Aalst naar de carnavalswagens te gaan kijken. Guy gaat met Eline kerstinkopen doen. Mieke en Marc lezen in de krant een artikel over Trudy’s halfzussen.

Aflevering 101 (#3213) - vrijdag 23 december 2005

Martine bekent aan Rob dat ze verliefd op hem is. Ook hij voelt zich tot haar aangetrokken, maar lijkt niet van plan om hierop te reageren. Trudy weet dat haar zussen in de gevangenis verblijven en wil hen opzoeken. Roxanne verrast Kobe met een kerstetentje. Peter krijgt van de politie nieuws over Xavier Latour. Jan is vastbesloten om de carnavalisten van Aalst een handje toe te steken.

Aflevering 102 (#3214) - zaterdag 24 december 2005

Ten huize Els wordt volop het kerstfeest voorbereid. Jan wil met zijn hele gezin de verjaardag van Guidoke vieren. Rita verdenkt er Rob van een scheve schaats te rijden.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.