FANDOM


Week 14

Week 15

Week 16

Aflevering 85 (#3460) - maandag 11 december 2006

Pierrot wil niets liever dan zijn vriend Aron in Uganda gaan opzoeken, maar hij kan de reis niet betalen. Linda vermoedt dat Jan een scheve schaats rijdt na een telefoontje van de receptioniste van De Watermolen. In Benidorm geraakt de webcam van Anna en Albert eindelijk geïnstalleerd. Mieke verplicht Wim om over hun toekomst te praten. Marie-Rose panikeert wanneer Cedric een bloedneus heeft.

Aflevering 86 (#3461) - dinsdag 12 december 2006

Cedric is terug in het ziekenhuis opgenomen. Eline wordt achtervolgd door haar patiënt Michel en ze overweegt om de politie in te lichten. De platte banden-kwestie in de ondergrondse garage van Van den Bossche Electronics geraakt maar niet opgehelderd. Pierrot kan met de financiële hulp van Isabelle naar Uganda reizen. Linda vraagt Jan op de man af of hij haar bedriegt.

Aflevering 87 (#3462) - woensdag 13 december 2006

Wim probeert Mieke duidelijk te maken dat ze de vrouw van zijn leven blijft, ook al kan ze geen kinderen meer krijgen. Bart en Brenda maken een afspraak met Safe om de veiligheid in het fitcenter te verbeteren. Pierrot ziet in Uganda zijn goede vriend Aron terug. Veronique en Mario wachten in spanning op het resultaat van de ruggenmergpunctie. Bart twijfelt aan de huwelijkse trouw van zijn vader.

Aflevering 88 (#3463) - donderdag 14 december 2006

Mario gaat met een klein hartje naar het ziekenhuis voor de ruggenmergpunctie. René polst bij Isabelle of ze nieuws heeft van Heidi en Berre. Pierrot wordt in Uganda getroffen door het leed én de levensvreugde van de arme bevolking. Het dieet valt Noa steeds moeilijker en de verleiding is groot om een pizza te bestellen. De aanrander slaat toe in het fitcenter van Brenda.

Aflevering 89 (#3464) - vrijdag 15 december 2006

Brenda wordt door de politie ondervraagd over de aanrander die heeft toegeslagen in haar fitcenter. Eline heeft een akelig gesprek met haar patiënt Michel. Trudy en Suzy gaan in het ziekenhuis op bezoek bij Peter en Marie-Rose, die allebei een ruggenmergpunctie hebben laten uitvoeren. Andreas wil voor een tijdje naar Cyprus gaan. Elke stelt Suzy voor om samen de kerstdagen in de Ardennen door te brengen.

Aflevering 90 (#3465) - zaterdag 16 december 2006

Veronique durft niet te hopen dat Cedric goed zal reageren op de beenmergtransplantatie. Bart is van mening dat Brenda te weinig delegeert in haar fitcenter, waardoor ze geen tijd heeft voor hem en de kinderen. Eline zet een punt achter de behandeling van Michel. Rita neemt contact op met Veronique. Noa denkt dat ze achtervolgd wordt.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.