FANDOM


Week 34

Week 35

Week 36

Aflevering 205 (#3580) - maandag 30 april 2007

Isabelle en Rob zijn gecharmeerd door de invitatie van Gaston. Mario staat aan de grond genageld wanneer hij verneemt dat hij genomineerd is voor de Fashion Award 2007. Ook Bjorn heeft groot nieuws gekregen. Els wil met Andreas over hun toekomst als koppel praten. Guy ziet het niet meer zitten om in het ziekenhuis te werken.

Aflevering 206 (#3581) - dinsdag 1 mei 2007

Eline is van mening dat Guy met zijn ontslag een zeer drastische beslissing heeft genomen. Haar ongerustheid groeit nog wanneer hij vertelt dat hij in Amerika een nieuw leven wil opbouwen. Wim hoort zijn vader uit over zijn gevoelens voor Isabelle. Miel doet Jan een bizar maar intrigerend voorstel. Bart vermoedt dat Brenda een verhouding met Bram heeft.

Aflevering 207 (#3582) - woensdag 2 mei 2007

Maarten maakt zich zorgen omdat Bjorn hem opeens ontwijkt. In tegenstelling tot Linda lijkt Jan er wel voor te vinden om met Francine en Miel aan partnerruil te doen. Mario loopt op wolkjes omdat een journalist van Vogue hem wil interviewen. Lobke probeert Pierrot te overtuigen om mee te gaan naar het café van Micheline.

Aflevering 208 (#3583) - donderdag 3 mei 2007

Els verlangt naar een normaal gezinsleven en ze stelt Andreas voor om samen met hun dochtertje te verdwijnen. Anna en Albert informeren bij Eline naar de toestand van Kobe. Sinds haar gesprek met Trudy staat Zoë er niet meer zo weigerachtig tegenover om in Amerika te gaan wonen. Veronique is stikjaloers omdat de journaliste van Vogue openlijk met Mario flirt. Maarten wil koste wat het kost achterhalen wat er met Bjorn aan de hand is.

Aflevering 209 (#3584) - vrijdag 4 mei 2007

Maarten zit er mee dat Bjorn hem blijft ontwijken. Commissaris De Vos brengt Els op de hoogte over de beslissing van de raadkamer in het dossier van Marijke en Geert. Veronique is jaloers op de aandacht die Mario krijgt sinds hij genomineerd is voor de Fashion Award 2007. En Bart blijft zich vragen stellen bij de samenwerking van Brenda met Bram. Jan gaat met Maarten, Lobke en Pierrot naar het optreden van Rita.

Aflevering 210 (#3585) - zaterdag 5 mei 2007

Door het auto-ongeval is Pierrot tot het besef gekomen dat zijn moeder beter verdient. Ook Bart ziet in dat hij zich gisteren heeft aangesteld en hij probeert de plooien glad te strijken met Brenda. Mario bruist van de inspiratie voor de galajurk van Nicole Kidman. Rita legt aan haar ex-man Rob haar ziel bloot. Bjorn vertelt aan Maarten wat er bij hem thuis aan de hand is.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.