FANDOM


Week 41

Week 42

Week 43

Aflevering 247 (#3622) - maandag 18 juni 2007

Trudy vindt het verschrikkelijk dat haar echtgenoot zijn professionele frustraties op de verkeerde mensen uitwerkt. Isabelle blijft ervan overtuigd dat Rob nog altijd van zijn ex-vrouw Rita houdt, hoewel hij dat in alle talen ontkent. Evy, Leen en Maarten gaan samen fitnessen.

Aflevering 248 (#3623) - dinsdag 19 juni 2007

Maarten laat zijn zus Leen duidelijk merken dat hij haar dankbaar is. Jan beschouwt het zijn taak om Van den Bossche Electronics van de ondergang te redden. Els is ervan overtuigd dat Andreas op haar teken wacht. Trudy moedigt Elke aan om de ruzie met Suzy bij te leggen.

Aflevering 249 (#3624) - woensdag 20 juni 2007

Jan maakt zich sterk dat Miel en Francine hem financiële steun zullen geven als dat nodig zou blijken. Cixi maakt Bert duidelijk dat hij nog altijd de man van haar leven is. Anna is van mening dat Kobe zijn roeping moet blijven volgen. Evy krijgt onverwacht het bezoek van haar vader.

Aflevering 250 (#3625) - donderdag 21 juni 2007

Dré Verhelst wil zijn dochter Evy meer zien, maar hij heeft er zijn twijfels over of zij dat wel wil. Micheline is niet langer van plan om de QV over te nemen. Mario probeert Cixi duidelijk te maken dat Bert voor de verkeerde redenen met haar wil trouwen.

Aflevering 251 (#3626) - vrijdag 22 juni 2007

Maarten roept de hulp in van Anna om Evy te steunen tijdens haar operatie. Bert fluistert Veronique in om het geld op te eisen waar ze recht op heeft. Dré Verhelst polst bij Maarten of zijn liefde voor Evy wel oprecht is. Leen vindt het verschrikkelijk dat Guido de dupe is van de financiële onzekerheid bij Van den Bossche Electronics.

Aflevering 252 (#3627) - zaterdag 23 juni 2007

Maarten is teleurgesteld omdat zijn vader niet wil ingaan op de uitnodiging voor zijn kookexamen. Trudy had zich haar dagje uit met Louise anders voorgesteld. Rita wil haar woonprobleem zelf oplossen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.