FANDOM


Week 24

Week 25

Week 26

De vijfentwintigste week van het 17de seizoen van Familie werd uitgezonden van 18 februari tot 23 februari 2008. Het werd herhaald van 25 maart tot 1 april 2014.

Aflevering 145 (#3777) - maandag 18 februari 2008

Leen en Paul vertellen Pierrot dat ze het lichaam van Lobke hebben gevonden. Commissaris De Vos en hoofdinspecteur Bosman vragen ondertussen een autopsie aan, hoewel niets op een verdacht overlijden wijst. De artsen vermoeden dat Mieke junglekoorts heeft, wat betekent dat alle familieleden zich moeten laten onderzoeken. Peter geeft Bart de volle lading omdat hij halsoverkop naar Amerika is vertrokken. De fotoshoot voor de lingeriecollectie van Linea Veronica verloopt zeer vlot.

Aflevering 146 (#3778) - dinsdag 19 februari 2008

In de kantoren van Van den Bossche Electronics wordt er nog altijd gediscussieerd over een eventuele schaalvergroting. Pierrot, Leen en Evy vernemen van de politie hoe Lobke gestorven is. Maarten en Bjorn worden op hun stageplaats opgezadeld met zeer vervelende opdrachten. Wim kan zich niet concentreren op zijn werk omdat hij zich grote zorgen maakt over Mieke. De vader van Cixi moet een nieuwe hartoperatie ondergaan.

Aflevering 147 (#3779) - woensdag 20 februari 2008

Linda kan de kwetsende opmerking van Jan aan haar adres niet vergeten. Pierrot weigert met Rob over de dood van Lobke te praten en hij stuurt Leen botweg wandelen. Commissaris De Vos en hoofdinspecteur Bosman zetten ondertussen hun ondervragingen verder. Wim is ten einde raad omdat het nog altijd niet duidelijk is wat Mieke mankeert. Een stakingspiket verhindert Peter en de andere directieleden de toegang tot Van den Bossche Electronics. Marie-Rose stelt haar nieuw plan aan Jens voor.

Aflevering 148 (#3780) - donderdag 21 februari 2008

Leen zoekt koortsachtig een verklaring voor Miekes ziektepatroon. Veronique luistert een professioneel gesprek af tussen haar moeder en schoonzus. Door de staking lopen de spanningen hoog op tussen de directieleden van Van den Bossche Electronics. De politie legt Jacques Corneel, de nonkel van Lobke, op de rooster. Trudy gaat op het internet op zoek naar een vriendin voor Suzy.

Aflevering 149 (#3781) - vrijdag 22 februari 2008

Peter en Bart hebben een middel in handen om Berts eis tot schaalvergroting te dwarsbomen. Commissaris De Vos en hoofdinspecteur Bosman willen Pierrot opnieuw ondervragen, maar die is met de noorderzon verdwenen. Trudy blijft Suzy aanmoedigen om via het internet een partner te zoeken. Anna en Albert babbelen bij met Gaston.

Aflevering 150 (#3782) - zaterdag 23 februari 2008

Commissaris De Vos en hoofdinspecteur Bosman hebben Pierrot in de boeien geslagen op de luchthaven. Rita en Rob zijn er het hart van in. Anna is teleurgesteld omdat Kobe dit weekend in de instelling wil blijven. Suzy moet een grote beslissing nemen. Het voorstel van Peter schiet bij Bert in het verkeerde keelgat. Bart weet dat Wim afleiding kan gebruiken en neemt hem mee naar het casino.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.