FANDOM


Week 33

Week 34

Week 35

De vierendertigste week van het 17de seizoen van Familie werd uitgezonden van 21 april tot 26 april 2008.

Aflevering 199 (#3831) - maandag 21 april 2008

Wim weet eindelijk wat hij zal aanvangen met het gevonden geld. Trudy en Peter ergeren zich blauw aan mekaar, waardoor de spanningen tussen hen hoog oplopen. Jan zoekt nog altijd een derde man voor de wielerploeg. Leen wil de mysterieuze vrouw in de instelling bezoeken. Els heeft de uitnodigingen voor Moederdag klaar. Tijdens haar zoektocht naar een locatie voor de modeshow ontmoet Marie-Rose een charmante botenmaker.

Aflevering 200 (#3832) - dinsdag 22 april 2008

Marie-Rose krijgt van de galante botenmaker Mathias een rondleiding op zijn werf. Leen wil van Paul de volledige waarheid weten over de vrouw in de instelling. In Milaan is Trudy teleurgesteld omdat Mario in aparte kamers wil slapen. Véronique voelt zich constant misselijk door de stress van de laatste weken. Jan zoekt sponsors voor zijn wielerploeg. Kaat vraagt aan Suzy om in het weekend Pim op te vangen.

Aflevering 201 (#3833) - woensdag 23 april 2008

In de krant is een vernietigend artikel over De Lork gepubliceerd. Voor Els komt dit zeer hard aan. Peter dringt bij Suzy aan om Pim te laten logeren tijdens het weekend. Bert nodigt Véronique uit om bij hem thuis te komen eten en Yasmine te leren kennen. Wim heeft voor het eerst sinds lang goed nieuws. Mario en Trudy keren terug uit Milaan.

Aflevering 202 (#3834) - donderdag 24 april 2008

Els twijfelt of ze klacht moet neerleggen voor alle roddels over De Lork. Bert overtuigt Mario om samen Veronique voor het blok te zetten en een fusie van Linea Veronica met Maison Marie-Rose te forceren. Marie-Rose bezoekt met Mario en Trudy de scheepswerf van Mathias. Peter vindt het niet kunnen dat Jan tijdens de werkuren sponsors voor de wielerploeg zoekt.

Aflevering 203 (#3835) - vrijdag 25 april 2008

De vastberadenheid van Bjorn doet Els besluiten om Caro aan de tand te voelen. Wim krijgt van de politie nieuws over de herkomst van het geld dat hij gevonden heeft op de werf. Veronique heeft eindelijk een oplossing gevonden om Linea Veronica nieuw leven in te blazen. Suzy stelt de tienerzoon van haar nicht Kaat, Pim, voor aan de Van den Bossches. Leen betrapt haar vriend alweer op een leugen.

Aflevering 204 (#3836) - zaterdag 26 april 2008

Veronique windt er geen doekjes om dat ze gekant is tegen de logeerpartij van Pim. Els heeft van de voedselinspectie nog altijd geen nieuws gekregen over de stalen die genomen werden in de keuken van De Lork. Jan heeft dure koersfietsen gekocht voor de testrit met Rob en Els. Leen weet niet meer wat ze moet geloven van haar vriend. Wim krijgt het bezoek van de eigenaar van het gevonden geld.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.