FANDOM


Week 4

Week 5

Week 6

Aflevering 25 (#3657) - maandag 1 oktober 2007

Pierrot, Leen, Evy en Lobke verhuizen hun spulletjes naar hun studentenhuis. Bart informeert Peter over Berts voorstel om diens chartermaatschappij te leiden. Sinds zijn gesprek met Maarten is Bjorn er niet meer zeker van dat hij de vader is van Veerles kindje. Trudy gaat naar het ziekenhuis voor de kijkoperatie. Anna onderwerpt cafébaas Dimi aan een kruisverhoor.

Aflevering 26 (#3658) - dinsdag 2 oktober 2007

Bert probeert Bart te overtuigen om ontslag te nemen bij Van den Bossche Electronics en zijn chartermaatschappij te gaan leiden. Cixi ziet de medische problemen van Trudy als een nieuwe kans om de macht te grijpen bij Van den Bossche Electronics. Gaston kwetst Isabelle met zijn goedbedoelde raad.

Aflevering 27 (#3659) - woensdag 3 oktober 2007

De schooldirectrice wil Brenda en Bart spreken over Hannekes gedrag. Dankzij Mieke kunnen Bjorn en Veerle hun zoontje bezoeken in de instelling. Rita en Lode doen een ontdekking over Dimi. Trudy en Peter moeten naar het ziekenhuis voor het resultaat van de kijkoperatie.

Aflevering 28 (#3660) - donderdag 4 oktober 2007

Trudy laat in het ziekenhuis de tumor verwijderen. Peter maakt zich grote zorgen en telt de minuten af tot de operatie achter de rug is. Jan overweegt om met Rob mee te reizen naar Zwitserland. Bert wil van Bart weten of hij een beslissing genomen heeft over de leiding van de chartermaatschappij. Els neemt een beslissing over de job in het opvanghuis.

Aflevering 29 (#3661) - vrijdag 5 oktober 2007

Pierrot geeft aan Evy toe dat hij zich tot haar aangetrokken voelt, maar hij wil zijn vriendin Lobke niet kwetsen. Commissaris De Vos en hoofdinspecteur Bosman worden naar een verlaten fabriek gestuurd, waar een lijk is ontdekt. Albert en Anna voelen zich allebei belabberd. Ook Brenda is hondsmoe en ze maakt zich bovendien zorgen over Jelle.

Aflevering 30 (#3662) - zaterdag 6 oktober 2007

Er is ingebroken in het appartement van Anna en Albert. Rob vergezelt Isabelle naar het buurthuis. Bert is bereid veel geld te geven voor de backups die Bart van de computerfiles heeft gemaakt. Trudy moet terug naar het ziekenhuis. Bart en Brenda maken zich grote zorgen over hun zoontje Jelle. Els kan niet rouwen om Andreas.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.