FANDOM


Week 6

Week 7

Week 8

Aflevering 37 (#3669) - maandag 15 oktober 2007

Alle Van den Bossches houden een wrang gevoel over aan de housewarming party van Cixi en Bert. Pierrot confronteert zijn stiefvader met de fles die hij gevonden heeft. Mieke dringt bij haar schoonvader aan om open kaart te spelen met Isabelle. Bart zadelt Peter met een zakenreis op. Marie-Rose heeft een probleem met de directe aanpak van haar ontwerper, Jens Vermeer.

Aflevering 38 (#3670) - dinsdag 16 oktober 2007

Cixi vertrekt met Peter op zakenreis naar Londen. Lobke en Leen amuseren zich met de voorbereidingen van de studentendoop. Rita polst bij Rob of hij al nagedacht heeft over haar voorstel. Jan ziet een spook op de televisie. Gaston speelt eindelijk open kaart met Isabelle. Els wil zo snel mogelijk de crematie van Andreas regelen. Brenda is woedend als ze verneemt waar haar puberdochter Hanneke uithangt.

Aflevering 39 (#3671) - woensdag 17 oktober 2007

Peter ontwaakt met een gigantische kater in zijn Londense hotelkamer. Er valt met Jan geen land te bezeilen sinds hij naar Oostende is geweest. Brenda wordt op haar plaats gezet door Bert. Mario en Veronique lopen in Toscane de weduwe van modekoning Alberto Gallo tegen het lijf. Maarten voelt zich verwaarloosd door zijn vriendin. In het buurthuis gaat de dag van de armoede niet onopgemerkt voorbij.

Aflevering 40 (#3672) - donderdag 18 oktober 2007

Mieke stelt zich vragen bij het feit dat Bert de kansarme Sonja en haar zoontje Kevin financieel wil helpen en dan nog wel anoniem. Ook Peter kampt met een onbehaaglijk gevoel en dat heeft alles te maken met Berts uitdagende e-mail. In Toscane krijgen Veronique en Mario een interessant zakelijk voorstel. Isabelle bekent aan Rob dat ze hem mist. Lode heeft nieuws voor Rita over het privé-leven van haar werkgever.

Aflevering 41 (#3673) - vrijdag 19 oktober 2007

Bert probeert te achterhalen waarom Peter geheime pakjes naar Oostende stuurt. Isabelle verneemt nu pas dat de echtgenote van Dré Verhelst getroffen is door een hersenbloeding. Trudy vindt dat Peter zichzelf niet is sinds hij terug is uit Londen en ze deelt haar zorgen met haar schoonmoeder. Els treft de laatste voorbereidingen voor de crematie van Andreas. Lode confronteert Dimi met zijn ontdekkingen. Linda stelt zich vragen bij het gedrag van haar echtgenoot.

Aflevering 42 (#3674) - zaterdag 20 oktober 2007

Els heeft alle Van den Bossches uitgenodigd voor de crematie van Andreas. In Toscane komen Veronique en Mario tot een overeenkomst met Alexandra. Marie-Rose geeft haar zoon de raad om met Bert en Cixi af te rekenen. Rob kan zijn irritatie nauwelijks verstoppen wanneer Dré Verhelst op bezoek komt bij Isabelle. Jan neemt zijn zoon Maarten in vertrouwen over de verkeersagressie en de bedreigingen. De moeder van Brenda voelt zich niet lekker.